soba za sex
Ne kompliciraj. En kup hotelov po Ljubljani oddaja sobe za popoldanski počitek. Recepciji se pač ne bosta mogla ognit. Receptorke/ji so pa itak navajeni vsega, tako da ne bosta ne prva, še manj pa zadnja, ki bosta rabila “plac za jebo”. Tudi meni je bilo prvič precej neugodno dajati osebno. Samo ne paničarita.
Sicer pa preglej oglasnik. Ta in oni. Preferiram hotel. Drevo je v gozdu še najbolj na varnem. 😉
Hej, čist tko še ena enmal podjetniška ideja: a nismo slovenci butasti? Lahko bi dajali sobice za npr. 10.000 / uro, ne pa da hodimo seksat h prostitutkam ali pa se drenjat v avto. Plačal pa bi npr. tako kot plačaš kino karte. Dalo bi se rezervirat kar iz neta, na 10 obiskov 1 gratis… 🙂
Imamo očitno preveč MBAjev s premalo znanja in pretumpastih glav.
Teorijo vsi obvladate, praksa pa je drugo. Vem da bi bilo fajn, to pa ono, pa soba, pa gmajna…. Da se razumemo, nimam več dvajset let in rad to uredim v kakšni topli sobi na prostorni postelji, pa malo dlje kot par minut.
To pomeni da avto, pa gmajna odpadeta. Medno, pa Mantova prideta v poštev, sem pa mislil da bo kdo kaj bolj konkretno izkušnje napisal. Ne vem, ali se vsi delate, da nič ne veste, ali pa res samo jaz to počnem?
lp
Variatne so še:
-hostel (zahtevajo osebne dokumente)
-prijateljevo stanovanje – zlo poceni (zame najboljša) varianta, vse maš
pri roki, samo to morata bit pa res res dobra prijatelja – ni potrebno dat
dokumentov
-mogoče kakšna majhna savna (res obstajajo) – ni potrebno dat
dokumentov
-drgač pa, tud tista res ni tko slaba – najem garsonjere s še kakšnim
takšnim, ki ima probleme, kam se skrit
Sej si že dobil en kup nasvetov. Če ti je odveč dat dokument, ker misliš, da te bodo iskali, ker imajo tvoj naslov in ne vem še kakšne paranoje …. pol se tega ne greš, ane.
Sploh ne vidim v čem je težava. Po moje imaš več kot dovolj napotkov. Očitno je, da internet imaš. Pobrskaj po hotelih, preglej njihove cenike. Povprašaj jih za variacije cen, ker obstajajo tudi dopoldanski in popoldanski počitki.
V katerikoli hotel boš šel, verjemi da so navajeni kurbarije. Zato tudi imajo možnost “počitkov”. S temi namreč precej dobro služijo. 😉
Meni se zdi, da te bo glede na dolžino povpraševanja enostavno minilo….sexat mislim, ha ha.
Če bi res rad ležal v postelji, potem verjetno boš. Tudi jaz najraje, ha ha. Zna bit, kot ti praviš, leta….
(Me pa zanima kaj vse bi počel, ha?)
Konkretno izkušnje? Po moje jih konkretno tu gor ne boš prebral….
Pa zakaj … nisi zadovoljen z Mednom?
Ne vem zakaj napišeš, da se delaš, da nič ne veš….zakaj pa ne razsvetliš ti mene?
lp