Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Sobica v Ljubljani

Sobica v Ljubljani

Lep pozdrav,

iščem majhno sobico nekje v Ljubljani. Sem absolvent Naravoslovnotehniške fakultete in se bom kmalu lotil pisanja diplome, zato bi mi še toliko bolj ustrezalo biti v Ljubljani. Drugače pa sem doma v okolici Žirov. Bil sem že dve leti v Ljubljani v privat stanovanju, pa sem se potem preselil nazaj domov, ker smo se dogovorili za skupne vožnje. Sedaj pa me spet ima, da bi šel malo v prestolnico. 🙂
Glede na svojo finančno stanje sem v zameno za nekoliko nižjo najemnino brez problema pripravljen pomagati pri raznih opravilih (v kolikor bi dobil možnost živeti v hiši) – od opravil na vrtu do kuhinjskih opravil, varstva otrok (imam izkušnje 🙂 ), znam tudi poskrbeti za starejše osebo (trenutno je tako doma), če imate šoloobvezne otroke jim lahko nudim pomoč pri učenju… Skratka stvari, ki jih kdaj enostavno nimate časa opravljati.
Sem nekadilec, brez živali. Imam punco (študentko na Gradbeni fakulteti) v Ljubljani (živijo v majhnem stanovanju) in tako bi lahko več časa preživela skupaj. Ne kompliciram, najemnino bi plačeval redno…
Torej, če imate kakšno prosto sobo, se toplo priporočam. Pridem na ogled – bolj zato da se spoznamo, s sobo bom pa hitro zadovoljen. 🙂
kontaktirajte me kar na telefon: 040 162 815 Sem skoraj vedno dosegljiv (ker nimam predavanj).

Lepa hvala,

Bert

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close