Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sobota je…

Sobota je…

Tkole,ja sem že pokonci en lep čas….Se odpravljam v hram ućenosti….he danes imam izpit.Držte pestke,čeprav se mi fučka…hahaha sej nisem normalna ampak se mi res..
Malce znosnejša je bila noč,čeprav se mi zdi,da sem celo noč samo masirala..Ko je bila mera polna in še čez,
Pa sem si kar vzela dve uri neprekinjenega spanja in poslala moža v masažo..Pa sem jih slišala kako sem egoistična,češ da ga budim in pošiljam še njega k tamalmu…Ni da bi govoril…..ni da bi šinfal..mislim si pa svoje..bemti sa da pride moj čas!! Bom jest že pokazala kdo je kdo!!
No lep dan vsem vam…Obupno iščem zajčka,pa se mi ne javi..nevem zakaj tako?!!!1
Upam,da ni kej hud name????

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

jutro muc
zajček ni nič hud nate. Samo sem imela display od fona pokvarjen , pa je bilo nemogoče po gsm-u videt kdo me kliče itd.
zdaj sem najdla eno rešitev začasno , pa lahko spet govorim.
Tko da , se slišiva danes.
Drugače sem oki , samo dejansko me je blo bolj mal tukaj , na chatu sploh nisem bila uuu dolgo.
Moram namreč kar precej stvari naredit , da se spelem ven od tm kjer sem..nova služba , pa kup stvari , pa vse gre tko počas- Vmes pa sem prisiljena prenašat obolelo osebo na “umu “, kar se lahko prebere tudi kot norca :))
Držim pestke danes zate ! Hehe , hej pa da veš ( pa naj se ne jezijo tisti zdej , ko mal drugače gledajo na to ) bolj ko se ti vse jebe , večji in boljši je končni rezultat . Bolj ko se sekiraš, slabše je…
Previdno na poti do močvirske metropole pa cmoka***

Čaz je za zabavo…Premišljujem in premišljujem al naj al naj ne….he pa sem se odločila..GREM!!! Sem si dejala in zdej bom počasi smuknila pod tuš,se uredila kot je treba in grem na sluzbeno zabavo.Klinc gleda vse skup! Če že ne ,grem zato k sem dons nardila izpit z devetko..heheh yesss!! Iz mene pa še neki bo!!!

Pa še neki….Dons bom pa rdeča kapica–al pa ženska v rdečem..hihihih:)))) Še šulenčke bom rdeče obula jebela….Zajček a greva pol še kam naprej žurat????

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

jap..če prideš grem..
namreč samo gledam kako spizdit od bajte čimprej..pa mi takele prilike lepo sedejo..greva…..

A mene pa za pomivalnikom pustita!????
:-(((

Olja, folkec, kje ste. Zekec, na 30. ne pozabi, vsaj za videti se in kavico popit! Vsaj za to, ampak jaz si želim več! In…. pliiiiiiiizzzzzz, zdaj veš do časa in mislim samo še na to, da nas ne zaje…..e to presneto vreme. Kajti, če bo sneg, potem … bo Jani vriskal in piskal, jaz pa pi……la!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mucica, iskrene iskrene čestitke. Vem, nisem še čisto pozabila, kaj pomeni taka ocena po vsem trudu???? In še kakšna naj pade v kratkem času.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Eh, sprevržko, vsakemu pač mesto, kjer se najbolj najde in ki mu najbolj paše! Meni kuhinja in piksne, tebi …. pomivalnik …… nekomu ….. pa ……

Ne me jebat!!!!!
Najdem se že,ker mi druzga ne ostane…paše mi pa ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In nadaljuj.”nekomu pa……”
😉

… postelja in nežno ljubljenje! In crkljanje! In besede ljubezni! in …. in ….. in ….. in ….. in spet in spet ….

Šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
:-))))

hahahaha ja sevede…

Ti b uohka tud!
;-)))

kwa to..a tist???

kwa pa mislš?
😉

nimam pojma..povej…

Ja tist,k zmerej,ane?
😉

New Report

Close