SOBOTNA PRILOGA, 30.08.2008
Čisto na kratko:
Zakaj je že bila v DEMOS-u?
Je bilo z Drnovškom lahko delati? Tudi on je bil avtokrat, precej bolj kot Janša.
France Bučar je še vedno moder mož, pokritizira kar je slabo in pohvali kar je dobro.
Jože Pučnik je bil tudi moder mož, brez njega bi bila Slovenija veliko kasneje samostojna. Res ne more kimati, iz čisto drugega razloga, če bi pa še lahko, bi ravnal podobno kot France Bučar.
Tudi Spomenka je modra. Žal to ne pomeni, da je to Sloveniji v kakšno posebno korist.
Jaz znam tudi odkimat in z nekaterimi potezami te vlade se ne morem strinjat, je pa res naredila veliko več dobrih kot slabih. Kar je pa ne opravičuje, da ji napak ne bi štel v minus.
DEMOS je razpadel zaradi napak Peterletove vlade, ki ni znala počistiti z minerji in prevzeti oblasti nad mediji (podobno kot tega ni znala sedanja vlada). Slovenci vse od kmečkih uporov naprej nismo zmag uspeli vnovčiti v svojo korist.
Hribar je preveč slovenski priimek, zato je miniranje desnice ob navedbi dekliškega priimka razumljivejše. Mnogo Slovenk je poročeno s Srbi. Pa se katera vmešava v srbske notranje zadeve? Tine se je nekoliko postaral, pa mora bit očitno tiho.
Nekoga imenovati “pokvarjenec” je pa stvar vzgoje. Ja, v taborišču je bilo za take stvari manj časa. Verjetno je bilo pomembneje preživeti.
Ja, danes je bil lep dan. Škoda bi ga bilo za počitek.[/quote]
mik,
Peterletova vlada ni znala počistiti z “minerji”?
Dej, naštej jih, kdo so ti minerji! Ali so bili to spreobrnjenci??:-)
Ne me farbat, zaradi priimka “Hribar”, ker dobro vem kam ciljaš.
Pišeš: === “Tine se je nekoliko postaral, pa mora bit očitno tiho.”=== Hahaha.:-)))))))))))
Tudi tole tvoje mišljenje, mi je že dolgo časa POZNANO. TI NE BOŠ NIKKOLI STAR??!! A NE?:-)
Nisem še nikoli zasledila, da bi kaj pokritiziral čez vlado, samo kadar te “pičim”, kot v tem primeru. V glavnem vse odobravaš!:-))
A o srečanju pa nič? Se me bojiš, te ni zadost v ….?
Pa lep teden, pa po gobe pojdi, pa pazi, da ne boš kakšno strupeno dal v koš.
Tako blond pa spet nisi!
V kateri državi pa so mediji neodvisni? Kaj šele v rokah opozicije. To je možno samo pri nas.
Sploh pa si neodvisnih medijev niti nihče v resnici ne želi, vsi bi radi slišali samo to kar nam je všeč. Tudi ti.[/quote]
o pajade, objektivne informacije so vedno dobrodošle, malo podcenjuješ druge ljudi, ne malo precej, večina nas ni zasleplljenih.
če pa bi že mediji morali biti pod diktirko kogarkoli, je pa res bolje da so pod opozicijo. (če si ne želimo enoumja)
še JJ se tega zaveda, ti še enkrat citiram njegove besede:>>>> narobe je če se kritizira opozicijo
RTV Ljubljana, spomni se samo Lade Zei in njenega dobro jutro revščina.
Nedeljski dnevnik, s Tofom in Šetincem na čelu
Tudi Bavčar in Kacin sta bila v DEMOS-u, pa tudi Janša takrat ni potegnil prave poteze…
Ne dvomim, da veš kam ciljam. Dovolj si stara, mnogi tule še ne vedo za kaj gre.
ŽAL SEM ŽE. Kar pa niti ni slabo, saj bi sicer mlad umrl.
Upokojenci imamo menda bolj malo časa, pa kakšna stvar uide,
citat:
Napisal: mik
Datum: 28.07.2008 22:35
……
……
So pa tudi minusi:
-tudi ta vlada zapostavlja določene predele Slovenije (Prekmurje in Dolenjska)
-preveč popuščanja javni upravi, zlasti sodnikom,
-večanje razlik med zaposlenimi v gospodarstvu in negospodarstvu,
-s povečevanjem števila raznoraznih socialnih dodatkov bodo upokojenci s petnajstimi leti delovne dobe kmalu ujeli tiste, ki smo delali polno delovno dobo
-nezmožnost prevzema oblasti v medijih (zadeva, ki si je razen Peterletove in Janševe nobena druga vlada ni privoščila)
-pa še kakšna, ampak za te pa že vi dovolj poskrbite da pridejo v javnost, pa naj bo upravičeno ali ne…
konec citata
Šmarna gora ni slaba zamisel, počakajmo na čas po volitvah, če bomo preživeli, napadi so hudi, ampak zase se ne bojim. Sploh če zmaga Pahor, menda bodo šle povprečne penzije na 5.500 ojrov (na MON-u obljubljeno za 1.000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljše življenje). Pa že zdaj kar dobro živimo, kaj bo šele oktobra.
Po gobe sem šel popoldan, je bila kar dobra bera, čeprav ni bilo jurčkov. Strupenih pa ne nabiram, je strupa že tule preveč.
ja pa naj bo ta-bela, če ti je lažje, ampak piše in razmišlja pa vseeno dobro, in razmišlja tudi takole:
>>>
in takole:
Torej vi dvomite o iskrenosti boja proti tajkunom?
Ah, seveda. Zakaj vlada ne predlaga primernih zakonov, ki bi jih preprečili? Zakaj ne okrepijo kontrolnih in nadzornih mehanizmov – namesto da jih rušijo?
očitno sploh niste brali, pišete in prepirate se kar tja v tri dni, ja to človek redko doživi!:)
Bo tvoje mnenje enako tudi oktobra?[/quote]
seveda in lahko me primeš za besedo. Tudi če zmaga tisti katerega bom volila, bo kritična če bo delal napake, brez skrbi, tako kot sem danes kritična di JJ in njegove vlade.
sem že velikokrat napisala, da JJ spada v opozicijo, ker je tam dober in zna nadzirati vlado. ( zato pa je opozicija ane in državljani moramo biti kritični do vlade in ne opozicije)
Jaz sem napisala, da je “Pravična” in ona si želi, da bi se končno enkrat zdužili in gledali naprej. Tako jaz njo razumem.
Kje pa piše, da je bila in je “ta bela”, ali je bila pri domobrancih?
Da trdiš, da je “ta bela”?
Tukaj trdite:
tisti, ki so bili v KP, so komunajzarji,
tisti, ki so bili pri domobrancih, pa “ta beli”.
Ti, kot pameten pa jima določi kaj sta! In sta bila!
Jaz še vedno trdim, da je s svojimi mislimi, “PRAVIČNA”!
Ti pa kakor hočeš! Vem pa, da ti gre njeno pisanje v nos!
Upam, da danes že več ljudi loči in ve kaj pomeni pozicija in opozicija. Floskula, ki je bila namenoma vržena med ljudi s strani vladajočih v prejšnjih mandatih “da se itak samo kregajo” karavana pa je šla dalje, se več ne sliši.
Kot pred mnogimi leti vržena floskula med ljudi, “politika je kurba, pustimo to” in karavana je šla dalje mimo ljudi.