Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek soda bikarbona – proti raku?

soda bikarbona – proti raku?

Pred časomn sem brala članek, kako naj bi bila soda bikarbona (brez aluminija) uspešna pri zdravljenju raka.

A pozna kdo koga, ki je dejansko uporabljal sodo, mogoče celo med kemoterapijo, in je zdravljenje bilo uspešno?

Morskega ali potočnega? Kaj mu je pa bilo?

Morskega ali potočnega? Kaj mu je pa bilo?[/quote]

Sicer ponavadi črni humor toleriram in razumem, ampak pri takem vprašanju je pa povsem neprimeren

soda bikarbona (brez aluminija) ??? Nisem vedel da je natrij u bistvu aluminij.

Nekaj takega kot leseno obzidje, plastična pločevina ipd….

Dajte vsaj osnove pogledati na internetu preden začnete pisati bedarije.

In ne, ne pomaga, oziroma pomaga ko vas razžre, potem ubije raka in mnogo prej tudi vas.

Na žalost ne pomaga nič, navaden nateg in pravljice. Bi bilo fino, če bi pomagalo, ker ne bi rabili toliko bolnic in zdravnikov. Pomaga pa res hašiševo olje, ampak dokler še nisi bil na kemoterapiji. Če si pa že na tem, pa ne pomaga nič, ker je organizem že uničen in naravne stvari ne pomagajo več, samo denar stran mečeš.

Morskega ali potočnega? Kaj mu je pa bilo?[/quote]

Ni morski, ni potočni, je v lasti (v telesu) mojega otroka.

Zadovoljna?

Ne ga lomit s takimi bedarijami, da soda bikarbona zdravi raka.
Verjamem, da bi človek poskusil vse, da premaga bolezen, ampak tole je pa res trapasto in naivno do konca… Če kdaj doleti mene ali koga mojih bližnjih, bom vsekakor zaupala uradni medicini. Vem za dva, ki sta jo zavračala in prisegala izključno na neke kvazi zdravilske metode, nobenega ni več. Jih poznam pa precej, ki jih je uradna medicina ozdravila (no žal tudi nekaj takih, ki jih ni).

Tole s sodo je neumnost, pa še zdravju škodljivo. Ti pa iz prve roke povem, kako sem se ga znebila jaz. Velike doze (veliko večje od predpisanih) graviole v prahu, največ listov ter posušene lupine mangostena. Pol leta in ni ne duha ne sluha več, pol leta bom pa še nadaljevala z malo manjšimi dozami. To ni nasvet, je le izkušnja.

Draga mamica, samo stran od kemoterapije.
Hašiševo olje je edina stvar, ki ga lahko ozdravi. Kar loti se raziskovanja in informiranja.
Vso srečo!

soda bikarbona zmanjšuje zakisanost telesa, polsedično tudi ustvarja razmere v telesu, ki niso tako idealne za razvoj rakastih celic, bakterij in virusov…iz tega lahko sklepamo, da bi lahko pomagala tudi v boju proti raku…
glede škodljivost sode bikarbone….kaj pa danes ni škodljivo oz, povedano drugače….za vsako stvar najdeš linke, navedbe itd, da je zdravilno in da je škodljivo.

Daj ne govori bedarij. Saj vem da misliš dobro, ampak če svetuješ kar nekaj na pamet, čeprav o stvari ne veš nič, ne narediš nobene koristi, kvečjemu škodo. Konopljino olje ni zdravilo za raka!!!!!!!! Edino zdravilo je, če ti je všeč ali ne, kemoterapija. Konopljino olje zelo pomaga proti bolečinam, po kemoterapiji se bolniki ne počutijo tako slabo in zanič, ne izgubijo apetita in zato lahko normalno jejo,……vse to je pa seveda zelo pomembno, saj telo ostane pri močeh in se lahko bori z boleznijo. Če je shirano in šibko je to precej težje. Torej konopljino olje ima zelo pomembno in veliko vlogo pri zdravljenju, ni pa neposredno zdravilo. Brez kemoterapije ne gre. Žal.

Saj zato sprašujem malo po morebitnih izkušnjah, na spletu najdeš vse mogoče, kar naj bi zdravilo tudi raka. V trenutkih, ko ti je težko, bi preizkusil marsikaj, kar naj bi pomagalo.

Nekateri pravijo, da se izogniti kemoterapiji in preizkusiti s sodo, hašiševim oljem, itd.,….tudi jaz bi rada, da se otrok pozdravi na naraven način, toda…še nikoli nisem slišala za nikogar, ki bi raka pozdravil brez kemoterapije. Res ne. Vsi, ki jih poznam, in ki so ozdraveli, so se zdravili s KT.
Nekateri pravijo tudi, da se zdravniki zdravijo brez KT, vendar tudi to ne drži. Poznam zdravnico, ki se trenutno zdravi zaradi raka in hodi na KT.

Zato sprašujem, če ima kdo sploh izkušnjo, za zdravljenej raka s sodo in drugimi naravnimi zdravili…

Jaz sem ti že napisala svojo izkušnjo iz prve roke. Pa nisem edina. Ničkoliko jih poznam, ki so raka pozdravili z “alternativo”, vse to vejo tudi zdravniki, pa kartoteka je tudi dokaz (prej, potem), samo o tem se javno pač ne sme. Seveda vse omenjeno le, če ni rak že v zadnjem stadiju, takrat pa ne pomaga več nič, niti KT ne …

avtorica, ob misli na otroka: http://www.zavod-preporod.eu/O{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20ZAVODU{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20-{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}20Obvestila.html

Marjana poznam še iz samih začetkov, tj cca15 let. O osebnosti(ih) ne bom, sem pa v druženjih slišal marsikatero pozitivno izkušnjo, ter veliko znanja (vedenja) se dobi v takih krogih.

In kje se dobi mangosten?
Hvala.

http://med.over.net/forum5/read.php?239,5079768

http://www.ekoloska-trgovina.si/sokovi/mangosteen

itd…

toliko za informacijo,,,replika za tisti post, ki pravi, da hašiševo olje ne zdravi raka…v youtube vtipkaj marihuana in njen vpliv na duševno zdravje,,si poglej celoten dokumentarec,,pa potem govori neumnosti še naprej…drugače pa za kemoterapijo pa bi ti povedal, sem dobil podatek od ene bolnišnice kjer uspešno zdravijo raka z kemoterapijo….ampak ta uspešnost se meri le v pičlih 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}..:)tako, da, ko greš na kemoterapijo, se raje vrži pod vlak,dobesedno

nature cures!!!

uradna medicina,,,hahaha,,če še pri teh letih niste dojeli, da je vse ena velika kriminalna družba,,potem ne vem zakaj ste sploh na svetu..pa brez zamere

lep dan še naprej

samo dodal bi še,,,en post malo prej,,kjer navaja o zakisanosti telesa…soda bikarbona povzroča nevtralno telo,,torej PH 7,,,vse kar je pod 7 je zakisanost,,in v kislem okolju se ustvarjajo bakterije,,virusi,,itd.

tako,, da naslednjič ko boste pili Coca Colo,,,boste morali po tem popiti še 20 kozarcov vode,,da boste povzročili nevtralnost telesa,,,samo se je potrebno malo informirati, ter eksperimentirati—seveda z naravo!

Ste tako pametni glede te kemoterapije, da vam kar škodi … Vsi jo kritizirate, ko pa rak pride, greste pa vsi na kemoterapijo!
Vsi, ki imajo ali so imeli raka in jih jaz poznam, so vsi dali čez kemoterapijo. In teh je okoli 100. Torej je še vedno veliko zaupanja v uradno medicino. Vsaj ko gre zase ali za otroka. Zdrav pa je lahko lapati, da je boljše, da se vržemo pod vlak kot gremo na kemoterapijo.
Pa dam veliko na alternativno, zdravo prehrano ipd. ampak eni greste pa čez vse meje.

Sok bo premalo oziroma bi ga morali dnevno piti merjeno v več dcl. Prah in to samo lupine, ne celega sadeža – je tudi ok, a spet, premalo učinkovit. Večji učinek pa da omenjena graviola. Ko sem začela uživat graviolo, se ta pri nas še ni dobila, zdaj je že več ponudnikov. Vseeno si jaz to naročam iz tujine, ker pri nas se dobi le prah celega sadeža. Ebay je poln tega, tako graviole (pa ne kupovat čaja) kot lupine mangostena.

Gospa Helena Žigon, 86 letna tekačica je dala češ kemoterapijo 20 let nazaj in je pretekla veliko maratonov…..u le kako, se dobro, da se ni vrgla pod vlak. Moja sestrična 23 let nazaj…..in še je živa in se kako zdrava.

Poznam tudi eno dve zdravnici, ki sta bili ma kemoterapoji, eno, ki dela za farmacijo in je njena mama bila na kemo. Imam znanko ginekologinjo v pokoju in je umela tri primere, ki so šle na alternativo…danes jih žal ni med nami.

Jaz pač uporabljam oboje in se sem bila tudi en mesec na smoli pred kemoterapijo…ampak, ko sem prebrala, da moraš jemati 1ml na dan (1500€ na mesec) me je minilo, ker mi je bilo slabo že od doze rizevega zrnja zjutraj in zvečer….niti nimam toliko denarja. Tudi ni nujno, da se da vsak tumor pozdraviti s smolo. Poznam tudi dva taka, ki sta jemala smolo…pa sta tudi se pokojna…le zakaj njima ni pomagalo…lahko kdo od zgornjih zagovornikov razloži? Kako veš ali ti bom pomagalo ali ne….ali pač delaš samo dober posel izdelovalcu.

E pa tudi jaz se ne bom fuknila pod vlak, ker sem čisto o.k., kljub kemoterapiji in ja drugi teden imam zadnjo in komaj čakam.

Še boljše kot konopljino olje je tinktura konoplje. Dobi se jo pri prodajalcih konopljinega olja in stane okrog 250 EUR (nisem sigurna) 5 ali 10 ml.

Veliko sreče pri premagovanju te trdovratne bolezni! LP

Glede te konoplje – kot ugotavljajo, lahko do neke mere pomaga, veliko ljudem pa tudi ne pomaga ubežati pred smrtjo. Žal.

Na youtube sem si ogledala tudi cel dokumentarec o tem, da morske deklice v resnici obstajajo. Torej je to edina sveta resnica, saj je vendar posnet dokumentarec o tem, je bil na animal planet. Al kako? Kje pa piše, da tist tvoj dokumentarec ni del velike kriminalne družbe? Imaš kak dokaz, da ni natega? Tako kot smo jih videli že nešteto? Ti glej na youtube kar hočeš, jaz ti povem iz resničnega življenja. Če bi se oseba, ki mi je blizu vrgla pod vlak kot svetuješ, bi sedaj na njen grob nosila sveče in cvetje, tako pa ji že leta po kemoterapiji cvetje nesem včasih, ko grem k njej na kavo. Živi in zdravi, zaradi kemoterapije. Toliko o mojih neumnostih.

Tudi tebi lep dan še naprej

Ja, pomaga. Rak nastane ker je organizem kisel in tam kjer so ceice malo oksidirane. Soda bikarbona pomaga pri oksidiranju celic, limonin sok pa proti kislosti telesa. Zraven pa se bi navedla magnezijevklorid heksahidrat.
Vse troje je najvecji sovraznik farmaciji in njenemu zasluzku.
zraven pa se vitamin B17 C 30.

Imela sem raka, velike podpludbe, napade kaslja, neprestano utrujenost, slabosti zaradi povecanih jeter, otecenost ipd., pa sem vse skupaj prebolela s temi dodatki.
V zahodnem svetu ne poznajo in ne pripoznajo samo klasicne medicine, pac pa tudi homeopatijo, zeliscno zdravilstvo ipd.. Zalostno, da je SLO se tako zaostala. Zalostno, da ljudje, ki pisejo ne preberejo nobene studije na PubMed ipd..

Zanasaj se na klasicno medicino, vse navedeno pa vzemi kot dodatke, ki pripomorejo.

Upam, da je s tvojim otrokom ze vse ok.

New Report

Close