Sodelavka in moj mož
Pozdravljeni.
Kaj si mislite o tem:
Mož je zbolel in ostal doma. Njegova sodelavka mu je med službenim časom domov prinesla pecivo.
normalno ni. Ženska očitno ” hoče nekaj” od njega. Vsakdanje NI.
Grozno.
če bi na moja vrata potrkala in mojemu moškemu češ nekaj prinesla bi ji rekla, NAJ ODIDE. TAKOJ.
Mene ni bilo doma.
očitno se mu nastavlja, kaj misliš to mirno prenašati ali boš ukrepala in ji povedala naj ODJEB.E od tvojega moža. Jaz že bi. Bi tako razčistili.
Ma kaj odide – pred teboj bi morala tisto pecivo si zbasat v usta in ga dol pojest 🙂
Čudno je to, da ima med službenim časom čas za take stvari.
Nikakor se mi pa ne zdi čudno, če neka ženska obišče moškega. A, ker je poročen, ne sme imet obiskov ali kako? Mora biti izoliran od vseh ostalih ljudi ali kako?
Zakaj eni mislite, da poročen pomeni biti last nekoga?
pokličeš sodelavko, se ji zahvališ za pecivo in ji ponudiš, da ti pride še skuhat in pospravit, da bosta imela z možem dovolj časa za seks.
Takoj opravi test. In sicer naj da svoja jaca v vodo. Če bodo plavala, si ga najebala, al pa on!
samo res ej, prideš domov po viruse ai kaj? ni noramalno.
In kaj mož pravi na to?
Je več možnosti:
1. lahko je samo tako dobra po srcu in sta s tvojim možem sodelavca in prijatelja
2. lahko ji je všeč kot moški in je to ene vrste prilizovanje
3. je tak karakter, da se rada hvali in bi rada pred tabo in sodelavcem izpadla pridna in dobra
Jaz pa mislim, da je samo prijazna. Pa zakaj ženska ne bi mogla obiskat moškega??!! Na varanje pomislite tiste, ki o tem razmišljate same.
Smeji se mi in pravi, da ona želi biti njegova prijateljica. In da jo potrebuje v službi, ker je ona na takem položaju, da mu lahko škodi.
Jaz pa v tem dejanju ne vidim nobene drame. Morda bi jo, če bi mož to prikrival, sicer ne.
Meni je tudi že kdaj kakšna sodelavka kaj domov prinesla, ko sem bila bolna, da pa vas žuli spol, ste pa patetične. Včasih je nekdo pač le sodelavec. A zato, ker je nasprotnega spola, se je treba do njega obnašat, kot da ima najmanj bubonsko kugo?
Pa si ti prepričana, da je sodelavka tvojemu možu prinesla SAMO pecivo? A je prišla k njemu na obisk brez pezde?
Pa si ti prepričana, da je sodelavka tvojemu možu prinesla SAMO pecivo? A je prišla k njemu na obisk brez pezde?[/quote]
Hahaha, točno tako.
če bi bila grda pa debela pa pač res nikakva
se neb sekirala, naj ga peca naj ga kar hoče
če bi bila lepa, bi pa mu srala, pa najbrž tud njej
A bi po tvojem, sodelavka morala vzeti dopust?
In češpljev sok.
potrebe ni, da se poročene moške obiskuje na domu v odsotnosti žene. Prav nobene dobronamerne potrebe. Tole je bilo zelo sramotno ponujanje/vsiljevanje, jadno do konca. Kaj je odvisna? Ga ne more pustiti pri miru niti ko je bolan? Meni,da imata z njim “odnos”? Ne, ne zdi se mi ok. Že če bi k meni ženska rinla (pa sem ženska!) bi se mi zdela turbo vsiljiva in napadalna. Zakaj bi bolan človek rabil jest pecivo?? Mislim..mogoče, če gre za starejšega samskega človeka se lahko pokaže skrbnost tudi tako..v tem primeru pa je nespoštovanje tako žene/družine/privat okolja kot tudi same sebe (sodelavka). Kmetuzleraj bi rekla.
Meni se to zdi zelo nenavadno.
Razen v kakšnih zelo izjemnih okoliščinah – če je recimo sodelavka eno hudo dobro pecivo, ki ga ima mož neznansko rad, spekla za celo pisarno, pa so njemu košček prihranili in mu ga je prinesla.
Sicer je pa to čudno in za moje pojme neprimerno. Dobro, če je sodelavec dlje časa doma na bolniški zaradi kakšne resne bolezni, se že spodobi, da ga kdo iz kolektiva obišče. Če greš za tri dni na bolniško, pa pri nas nimamo v navadi, da bi se ful obiskovali. Saj je jasno, čemu je bolniška namenjena, sodelavce pa itak vidiš prvi dan, ko jo zaključiš.
Lepo od nje.
Kaj si bili kokosovi poljubčki?
Forum je zaprt za komentiranje.