Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sodelavka in moj mož

Sodelavka in moj mož

ta si pa veliko upa..dobesedno gre čez trupla do svojega cilja.

upam, da si pecivo vrgla v smeti!!!

rešiii ali bežiii

pišem v efektu 😉

srečno

Slabo bereš, bitje nedoločljivega spola….[/quote]

Se po stilu pisanja da ugotoviti, da je to ženska sklamfala…[/quote]

Ni napisala ženska, lahko pa da je samo gej. Nimam nič proti gejem, jih poznam kar nekaj in se znjimi družim. Ko sem prebrala od tole izi pizi…..sem takoj rekla, tale je gej.

Ali pa samo s hčerko preveč gleda Pujso Pepo, lol 😀

Kolikokrat je meni katera kaj prinesla domov. Preprosto zato ker smo se odlično razumeli pa sam Sem precej karizmatičen tip in so ljudje radi v moji bližini. Žena je to vedela, na začetku je bla malce ljubosumna potem pa ugotovila da to ni nič kaj takega. Je bila pogosto zraven

Meni samo to ni razumljivo, kako lahko nekdo med službenim časom naokorog šeta s pecivom. Ali pa ga še celo peče.
Važno d aje regres in božičnica!

Jaz sem pa prepričana, da avtorica moža in sodelavko po krivici sumi. Če bi imela kaj za skrivati pred teboj se sigurno ne bi pojavila pri vaju doma ane….

Se strinjam – varanja se ne dogajajo na domovih

Sploh tam ne, kjer so naivne mone doma :))))

No, malo šalo na stran. Res je, da ni normalno, da je prišla na dom. A takole povem. Če je mož za to povedal, definitivno nima česa skrivat. Iskren je do tebe in to največ šteje.

Zdaj glede nje, jaz bi jo soočila in rekla, da naj skrbi za svojega moža, ko je bolan.

Je pa zanimivo, da ve, kje je mož doma. Ima točen naslov in vse. Ampak še enkrat, to je nesprejemljivo. Služba je služba, družba je družba. Ni problem, da ima mož prijateljico, ki jo oba poznata, problem je, ker ta sodelavka ni tvoja prijateljica. Jaz bi jo postavila na hladno. Predvsem pa poslala v tri krasne. 🙂

tole zmaga:)

ziher sta se kresnila 🙂

Amen. Podpis.

Ni važno avtorica, če jo poznaš ali ne.

Jaz sem pri mojemu našla vsebino enega čudnega maila, mi ga je pokazal, na privat račun mu je sodelavka poslala vprašanje, češ, da njo zanima kaj si on misli o nekem govoru al neki in ne, ni bil profesionalen email, ampak je imel smileyje pa neke vsiljive opazke. Moža je bilo sram, ker ji je odpisal, a rekel, da ga tema zanima, zato da ji je odpisal. Tema je bila delno res povezana s službo, a glej ga zlomka, na služben email pa ni poslala. Moj se mi je samo nasmejal in rekel, da pretiravam. No, meni se ni zdelo nedolžno. Sem takoj uredila ne najbolj na lep način in od takrat ji še na pamet ne pride, da bi počela kaj podobnega. Se je pa kmalu po tem mailu mojemu možu skurbala v službi z drugim, sodelavcem od mojega moža. So jo pa odpustili kasneje. Ne vem če zaradi tega, ampak njen bivši ni bil ravno vesel baje, ker ji je prišel težit v službo. Skratka, te svinjarije se dogajajo in ene babe so dobesedno mečejo. Treba jim je postavit mejo. Dokler ima tvoj čist odnos s teboj in ti pove, poveš jasno babi kje ji je mesto in spravi se na drugega.

Zanimnivo ….
Takole ti bom povedal :
Dokler ni ‘utemeljenega’ razloga za sum, moraš možu dati , kot bi temu rekli angleži “benefit of the doubt”. V prostem prevodu, dokler ga ne dobiš velja za nedolžnega. In temu ustrezno moraš prilagoditi obnašanje. Ker če boš glumila policajko lahko samo zadevo poslabšaš.
…….
No, ‘realno’ življenje pa je čisto nekaj drugega… 🙂
Tukaj bom zdaj zaplaval v morju splošno uveljavljene morale.
Lahko se tudi ne strinjate z mano….vaš problem.
Najprej dejstvo da se ne spodobi da ženska (sama) gre bilo katerem moškem (razen če ni familija) , na obisk. Lahko gre ampak v spremstvu nekogar.
To velja tudi za sodelavko.
Prav zaradi tega kar opisujem tukajšnji komentatorji zganjajo vik in krik, češ ‘foul play’. Tudi ti sama čutiš da je nekaj narobe.
Drugo, kar mi najbolj gre v nos, je njegov odgovor da omenjena gospa hoče biti njegova ‘prijateljica’. Zdaj mi se poraja vprašanje kdo je tu normalen. Mi smo v službi lahko prijatelji ampak to ne pomeni da lahko prideš k meni na obisk. Če poskušaš biti nekomu prijatelj, to ne pomeni da, preden ga spoznaš dobro, greš k njemu doma na obisk. Na obisk pridejo ‘dobri’ prijatelji in ne pripravnici za te. Zaradi njegovega besednjaka mislim da sedaj imaš tudi utemeljen sum da je nekaj narobe.Sicer pogoj je ta de je ta ženska normalna. Če je neka blesava pa…bože moj…Take so nepredvidljive.

ps.
Malo sem se nasmejal ko sem prebral tvoj post. Spomnilo me je na eno epizodo “Žlahtne štorije” kje delavca šefica natera da se nategnejo v smetarskem kamionu. Kdo ve kaj vse je tvoj mož pripravljen narediti da mu omenjena ženska ‘ne škoduje’ na delovnem mestu……

Pa zakrita mora bit, bit ves čas tiho in gledat v tla.

Pa zakrita mora bit, bit ves čas tiho in gledat v tla.[/quote]

je rekel “sama”….

ti pa moraš bit res eno najbolj kjut bitij na svetu…ob branju te teme namreč jaz niti enkrat nisem pomislila na kontrolo, ti pa že takoj..vau:-)

sem pa dolgo čakala da je nekdo napisal da jo je morda kdo videl in je bil mož zato prisiljen povedati ženi za obisk…

malo več informacij bi rabili za pravilno “sodbo” v katerem grmu tiči zajec..žena je napisala da sodelavko slabo pozna, ni pa napisala vrste stvari o njej, službi, skupnem delovnem stažu, ostalih sodelavcih..slika je torej nejasna

potem je razlika če mož leži doma z zlomljeno nogo ali visoko vročino..v prvem primeru bi šlo za dalj časa trajajočo odsotnost z delovnega mesta in meni ne bi bilo čudno, če bi ta sodelavka prišla na obisk, če gre za kak majhen kolektivček..če gre pa za večjega, potem bi bilo normalno da pride več sodelavcev skupaj

če mož leži z visoko vročino, kužen, … potem je pa gotovo nekaj narobe pri vsej zadevi..spet lahko s sodelavko, lahko pa da je za vse skupaj zaslužen mož, ki jo je pecel v službi in se je revca zaljubila vanj..

lahko je celo ona njega pecala…v zadnjem času vidimo tudi tega veliko…:-.) skratka lahko lahko lahko…nismo jasnovidni in ti ne moremo povedati kaj pomeni sodelavkin obisk

Tudi sama sem pomislila na kontrolo. Enkrat je k meni prišel sodelavec s paketkom čaja na obisk, nekje okoli 11 ure. na kratko. Spila sva čaj, potem pa me je sramežljivo prosil, če podpišem obrazec o kontroli.
Bil je star malo več kot moj sin in verjetno je imel tisti čaj za razbiti tremo. Morda je tudi sodelavka pecivo prinesla v ta namen, za razbit tremo zaradi kontrole.

Ni čudno, da si devičnik, če verjameš, da baba ne sme sama k tebi.

Delate dramo po nepotrebnem. Jst tud najboljše prijateljice, sicer niso sodelavke, obiščem ko so bolne. Kaj bi pol rekle ko partner prespi pri prijateljici? Jst večkrat prespim pri prijateljici, v isti postelji, ker se mi zjutraj ne ljubi zgubljat živcev na cesti. Ne moja in ne prijateljičin ded se nič ne pritožujejo. Spat pomeni spat, brez seksa, da ne bi kdo mislil kaj drugega.

Aja vsi sicer živimo ločeno vsak na svojem. Prijateljičin ded je eden izmed mojih dolgoletnih in dobrih prijateljev iz tega pač tako zaupanje.

Aja vsi sicer živimo ločeno vsak na svojem. Prijateljičin ded je eden izmed mojih dolgoletnih in dobrih prijateljev iz tega pač tako zaupanje.[/quote]

obiskuješ kužne prijateljice ki si želijo miru ne pa najprej pospravljat bolne, pometat, pult brisat..potem še pa dve uri poslušat babje čenče

Jaz sem že v penziji, pa bi razmišljala tako:
Ima mož sodelavke in sodelavce, ki so mu to po njej poslali, so se zmenili, da ona speče, nese?
Je ljubica, pa ga je prišla pogledat in mu nekaj spekla. No mi smo staromodni, jaz če bi šla le sodelavca obiskat, bi gledala, da je njegova takrat doma ( zaradi vljudnosti, poštenosti in tračev), ne bi nesla peciva, ampak pomaranče, kavo. Je manj osebno.
Je pa nekaj bolj pomembno? Kaj se tebi zdi da je, če si iskrana do sebe, brez ljubosumja in brez opravičevanja?

Meni bi se utrgalo, do konca
Ampak če pomislim, je pa prijatelj večkrat prišel dopoldne na kavo, ko sem bila na porodniški. Ampak je bila res samo kava, in prijatelj samo prijatelj, ki se je oglasil tudi, ko sva bila doma oba, pa tudi mož je vedel, da pride. Tako, da morda jo na izi povabi v soboto na kosilo, da malo poklepetate.. Pa se bo videlo, kakšni so njeni nameni..

‘bemu sunac babe!!! to je v tej temi že x-ti komentar, ki skoraj bolj problemtizira tisto pecivo kot če bi ga naskočila sredi dnevne sobe. Matr, dokler boste raje doživljale orgazme pred pečicami kot z vašimi dedci, bo še veliko sodelavk obiskovalo vaše dedce doma, ko vas ne bo.

Lahko se marsikaj zgodi: on lahko osvaja sodelavke, lahko sodelavke njega, jihšlata za rit, mu one tiščijo tace v mednožje,imajo na raznih zabavah in novoletnih žurkah cele orgije, se dajejo dol po dolgem in počez – vse to lahko ženska oprosti, če je dober mož in oče. Ampak to, da mu domov prinese štrudl, ki ga je sama spekla… ne, bolj se ženske ne more ponižat. In pomislite: on ga je kar pojedel. In to s krožnika, ki jima ga je njena mama dala še za poročno darilo. Pa še pomiva ga ona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close