Sodelavka in moj mož
Pa zakrita mora bit, bit ves čas tiho in gledat v tla.[/quote]
Boljše kot da je odkrita in gleda v strop.
Če gre slučajno res za ljubico, je to pecivo in obisk na domu v ženini odsotnosti znak veliko večje nevarnosti za avtorico kot seks v službi za paletami. To je markiranje teritorija, ki se ga želi osvojiti, in sporočilo sedanji lastnici. X komentarjev na to temo bi ti že lahko povedal, da je večinski konsenz na babji strani, da pecivo nikakor ni nujno samo pecivo. Tudi sodelavka je ženska, ne pozabit. Ne bentit, uči se, ker očitno še ne veš vsega. 🙂
Čeprav jaz sicer ne verjamem, da so moški tako naivni, kot se tule delajo. Paše jim, da se babe cufajo za njih, oni pa se kao čudijo, zakaj toliko kompliciranja okrog enega biskvita.
Pa zakrita mora bit, bit ves čas tiho in gledat v tla.[/quote]
Boljše kot da je odkrita in gleda v strop.[/quote]
Ne vem koliko je tvoja gledala v strop. Ampak (glede na to, da ti je ušla), zna bit da ji je dosadilo, ker je gledala pretežno zaradi pajčevin.
Če gre slučajno res za ljubico, je to pecivo in obisk na domu v ženini odsotnosti znak veliko večje nevarnosti za avtorico kot seks v službi za paletami. To je markiranje teritorija, ki se ga želi osvojiti, in sporočilo sedanji lastnici. X komentarjev na to temo bi ti že lahko povedal, da je večinski konsenz na babji strani, da pecivo nikakor ni nujno samo pecivo. Tudi sodelavka je ženska, ne pozabit. Ne bentit, uči se, ker očitno še ne veš vsega. 🙂
Čeprav jaz sicer ne verjamem, da so moški tako naivni, kot se tule delajo. Paše jim, da se babe cufajo za njih, oni pa se kao čudijo, zakaj toliko kompliciranja okrog enega biskvita.[/quote]
No ja, tule bi lahko potegnili vzporednico z rihtanjem žensk tako za ven kot za službo, medtem ko se doma svaljkajo pretežno v razvlečenih in spranih trenerkah.
Ojla,
to, da je bila sodelavka pri tvojem možu med njegovim bolehanjem samo po sebi sploh ni slabo, saj je lahko znak njegove priljubljenosti in povezanosti v kolektivu in tako naprej. Vendarle pa je vse tako odvisno od vsega ostalega, da si nikakor ne bi upala soditi, kaj je tukaj narobe ali prav, saj ni niti najmanjšega indica, da gre za kaj več, kot za neko vrsto sodelovanja pri delu, ki pa ni vezana na seks. Seveda pa je lahko to vse začetek ali nadaljevanje avanture, za katero boš zvedela šele počasi. Nisi opisala nič drugega, kot nekaj reduciranih faktov, iz katerih je prej razbrati tvojo negotovost, kot moževe ‘grehe’. Me pa moti moževa razlaga te naklonjenosti te sodelavke. In kakor je navedel razloge za to, da jo kao mora gledat, zame krepko nakazuje ali na njegovo nespoštovanje te osebe ali pa žene, saj nekomu se on tukaj laže oziroma ga zavaja z naklonjenostjo. Možno pa je tudi to, da je med njima čisto preprosto neka lepa prijateljska vez, pa da se boji tebe, da bi mu preveč težila po nepotrebnem in se ti je zato zlagal, da ga lahko ta oseba ogroža. Pa tudi to že nakazuje na to, da ima mož skoraj zagotovo nekaj za bregom. Ali gre le za flirtanje ali pa že za kaj več, boš pa morala ti nam povedati. Najboljši odgovor je bil pa prvi – vsekakor NI VSAKDANJE. Poznamo pa vsi premalo okoliščin, da bi bilo smiselno reči kaj več.
Lp
KrEna
Bolk kot bo domača sitna, bolj bo sodelavka zanimiva.
Ja lahko bi kaj več napisala o tej sodelavki. Je to kakšna ljubka pripravnica, al Mici, ki je tik pred penzijo. Haha :)))
Če možu dovolj dolgo ni dala nog narazen, to sploh ni pomembno – važno, da še diha brez asistence :))))
Ah, dej no, Lepolaska. Zdej pa ti za moje pojme mal pretiravaš.
Pa ja veš, da moški takšnih nad 40 niti ne pogledajo. Kaj šele, da bi ji prišli blizu.
Pa kaj ti nič mon-a ne bereš al kaj :))))))
avtorica…eto,ko naslednjič mož zboli,vzami še sama bolniško za nego…:)
najbrž ti bo koža bolj prav…..
Sej ni povedu, kolk je star (al pa je, sm že pozabla…).
Če gleda 44-letnico, jih ima on ziher 89 :)))))))))
Ne mešat hruške pa jabolke…
Eno je če gre ženska prijateljici na obisk in drugo je če gre moški.
Še bolj nenavadno je da sodelavka gre sama moškemu.
Vsi vemo zakaj se gre ampak se delamo pametni,a ne ?
Ne mešat hruške pa jabolke…
Eno je če gre ženska prijateljici na obisk in drugo je če gre moški.
Še bolj nenavadno je da sodelavka gre sama moškemu.
Vsi vemo zakaj se gre ampak se delamo pametni,a ne ?[/quote]
Nemešat gruške pa jabolke .
Eno je čegre punca prijateljici na obisk in drugo ječe gre možki .
Še bolj nenavadno jeda spodelavka gre sama možkemu .
Vsi vemo zakaj segre ampak sedelamo pamentni ane ?
Moj sodelavec ima tudi eno zmajevko doma. Tako, da vsakič ko gremo na kakšno službeno prireditev, dobi pod nos, naj dobro obdela kako sodelavko in podobne zadeve. Ljubosumno babše staro čez 50 let. Obenem pa ji je popolnoma normalno, da k njej na obisk v večernih urah hodi samski sodelavec. Pa sedaj razmišljam, ko berem tole temo, če bi bil moj sodelavec dlje časa na bolniški, če bi ga že šla obiskat, bi ga šla takrat, ko nje ne bi bilo doma. Ker midva se razumeva popolnoma zadovoljivo, kdaj po službi greva še na kavo, prijateljsko brez vsakršnih namenov s katerekoli strani. Če bi želela s sodelavcem karkoli konkretnega imeti, se ne bi hodila kazat k njemu domov. Da bi se mečkala na tistih rjuhah, ko je žena spala par ur nazaj? Fuuuj.
In ti, kot primer svetosti in kreposti, si začutila nskončno potrebo. Potrebo povedati na temle prisrčnem forumu to, kar si povedala v osmih povedih. Kaj ni to resnično lepa in globoka izpoved nekoga, ki pozna razmere pri sodelavcu doma v nulo, posebej pa babše in zmajevko sodelavca, h kateri v večerni uri hodi samski sodelavec, medtem ko sodelavec tebe noče položiti? Res, neverjetno, kaj vse se ti dogaja! Hvala, da to svojo neskončno globino deliš s svetovnim spletom na tem forumu, ki je resnično na nivoju, da te preprosto – kap.
Moški so itak bedasti, pa takoj padejo na ženski šarm.
Ženske, ki se tako očitno uturavajo zasedenim, tudi kakšne p..cke na blagajni v trgovini in podobno, so pa navadne k. Za nategnit in pustit. Kaj boš drugega s tako babo. Če jim je to življenjski cilj,d a so zastonj k., potem naj akr nadaljujejo s takšnim obnašanjem.
Ampak… tip je moral bit res bolan, da je samo pecivo vzel in bejbo nazaj v službo poslal.
Matjažko bi jo ziher na čaj povabil, da bi mu pomagala štet njegove bujne lase…
Samozavest serijsko. Zaupanje na vrhuncu.
Da updatam tole temo. Z mozem nisva vec skupaj, je pa sedaj s tole sodelavko. Torej sem imela prav.
Tole ni prevec razveseljiva novica. Je pa se en dokaz,da se zenske lahko zanesemo na intuicijo. Zelim ti vse dobro.
Imam, kako zanimivo, podobno stvar…
Fant je pred časom zbolel, najprej gripa in nato se je to vleklo, potem si je doma po nerodnosti zvil gleženj in je tako zdaj doma že dva meseca… Pred enim tednom sem prišla v petek dve uri prej domov in ga najdem na kavču s službenim laptopom, rekel da nekaj dela za službo… No, že po njegovem izrazu na obrazu (kar sijal je) sem takooooj vedela, da nima veze služba, kar dela (najprej sem pomislila, da je ziher gledal kak filmček za odrasle, o naivna jaz).
Sem sklenila tisto sekundo, da ga vprašam, kaj je pravzaprav počel – ja za službo, sej sem ti rekel. V službi je sicer res na takem položaju, da občasno je tudi sicer kaj naredil od doma.
Zvečer je šel se stuširat in prižgala sem njegov laptop (ja, vem geslo, ker mi ga je 1x povedal), nekaj mi je reklo naj grem takoj na služben mail. Ne najdem nič, najdem pa arhiv v klepetalniku (imajo aplikacijo kot messenger, pa si lahko tipkajo sporočila) – seveda s sodelavko. Ugotovim, da si pisarita že DVA MESECA odkar je na bolniški. Slabo mi je postajalo, ko sem brala, da ga pogreša tako zelo, pogreša njegove pomežikce, nasmeške, skupne kavice, da kdaj spet pride.. IN TISTI DAN sta očitno obujala spomin na četrtek (torej en dan prej) ker mu je napisala, da ga je bilo res lepo videt (????) in on njej tako sladke stvari nazaj, da sem skoraj laufala bruhat…
Pride iz kopalnice, sem v solzah v postelji z njegovim laptopom… Najprej je popolnoma ZBLAZNEL s kje mi pravica da ga kontroliram… da to s sodelavko ni nič, da se samo zafrkavata…
Zdaj se nisva slišala ne videla že nekaj časa, nisva uradno dorekla stvari, a sva skupaj ali narazen, ker je rekel da rabi čas za premislek in jaz tudi, ali naj sploh še bom s kom takim.
Skratka hočem povedat, da ženska intuicija deluje 10000000% …
Ti, koliko sta pa kej seksala s fantom zadnje case?
Ce bolj malo, se odlocil, da se znajde drugace.
Dobra tema, jo zato dvigujem.
Forum je zaprt za komentiranje.