Sodelavka Markotove drage
Mislim za pop……..,poslušam sodelavko,kako bo dala svojega na čevelj,ker je kao spoznala boljšega,in ta prihaja že kar v naše podjetje,njenemu se pa še sanja ne kaj se dogaja,kura, ne morem druzga rečt,njen jo pelje vsaki dan pred službo na kavico,včasih gresta na kosilo,dva krat na mesec obvezno na večerjo,poleti gresta večkrat z otrokoma in brez otroka celo v toplice in na morje,otroka in njo večkrat pelje na pizzo ali večerjo,otroke pazi,skuha če je treba,mater kdo pa mene kam pelje,pa kej nardi,pa še delam cele dneve ko budala,najraje bi kar njenega imela,ženske ali se vam res vsem rola in ne znate cenit kaj imate al kako iz ene skrajnosti v drugo,premislite malo kaj imate doma,ne ga tko srat??
če je o Markovi .. nič čudnega — Marko namesto po njej skače po trati, tipkah … naj je še tako pozoren … brez trdega v žmohtno bejba ne zdrži ☺
Pridi k meni, ti bom jaz kaj skuhal, da ne boš omagala od opravljanja in skrbi o drugih!
Vecina takih zena se navadi na udobje zakonskega življenja in jih kar naenkrat začnejo obletavati občutki zapostavljenosti in podobno, saj veste: desc v službi, rutina, bla bla bla…
V resnici gre za to, da jim je sicer lepo, a ker ne vedo kaj v resnici bi rade in kaj imajo, se jim zdi razburljivo malo presekat ne glede na otroke in partnerja …
Potem to stanje vznesenosti in občutka večvrednosti nekaj časa traja, dokler se ne zavedo kaj so naredile…
No, enim se nikdar ne pripelje, ene pa si raje lažejo kako jim je fino, ko po kakem letu ostanejo same…
Živo se še spomnim, kako me je moja bivša napadla, da nimam pravice posegat v njeno srečo, otrokoma razlagala o “prijatelju” itd. pa jo je potem starejši otrok postavil pred lice resnice in ji v obraz povedal kar ji gre, ona pa v jok.
Seveda sem bil spet jaz kriv, češ da sem indoktriniral otroka 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.