Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Sodelavka opravlja

Sodelavka opravlja

Pozdravljeni. Kako bi reagirali, če bi izvedeli, da sodelavka za vašim hrbtom trosi o vas laži? Pustili na miru, se soočili?

Jaz se umaknem. Žal ni vedno najbolj pametn poteza, ker misli, da si šibak, strahopeten
in še bolj nori. Imam zelo slabe izkušnje z ljudmi, ki lažejo, odvisno od tvojega značaja, kako si se pripravljena boriti.

Sem bolj tihe sorte. Mi pa ni vseeno in me je prizadelo.

Stvari, ki te morijo je najbolje razčistiti takoj, ali jih predelaš sama, ali se soočiš z njo.
Ob prvi priliki jo direktno vprašaj, če je res in čemu se laže. Ne glede na njen odgovor ji odvrni, da to enostavno ni res in da je govorica čista laž. Mogoče boš imela pikico zadoščenja, ni pa nujno, možno je namreč, da bo natrosila še več laži….

Očitno ji je zate mar, pa se ti vsaj sanja zakaj?

V kolikor imaš dokaze, da je to res, jo povabi na kavo in jo povprašaj o tem direktno. Od njene reakcije na tvoje vprašanje, bo odvisen nadaljnji razvoj dogodkov.

Oh kaj bos njo samo vozila na kavice. Jaz bi jo soocila pred vsemi. Ce bosta sami, bo lahko samo hinavila, da pa ona ni nic govorila pol pa dalje po njeno. Torej recimo med malico ali pa ko bo vas cimvec skupaj, zacni na glas njej govorit tej sodelavki, s cim si si ji zamerla, da govori lazi o tebi in nastej vse, kar si slisala. Bodi pa odlocna in samozavestna. Naj jo kolektiv spozna, kaksna je.

Prepričala bi se, če res to govori (in kaj točno). Včasih potem v smislu rekla-kazala dobijo stvari čisto novo vsebino.
No, če bi bila sigurna, da je vse res, bi si vzela 5 min in ji povedala, naj takih stvari ne počne več.

Tako je.

to so sposobni ljudje in je prav da zasedejo bolj vodilna mesta.

Ne soocaj se z njo, ampak se distanciraj od nje. Namrec, ti nisi kaliber za spopad s takim tipom ljudi kot je ona. Vprasanje je, ce so drugi na tvoji strani, da te bodo podprli. Lahko se samo osmesis. Morda te ona sploh ni opravljala, temvec tista, ki ti je to prenesla.

Zagotovo najbrž ne morem vedet, razen če se soočim z njo. Distancirala se bom prav gotovo. Ampak po drugi strani, bi ji dala vedet, da vem. Ne vem, mogoče bom pol imela mir.

Za pravico je potrebno marsikaj narediti. Toda za čigavo resnico?Tvojo ali njihovo, ker na koncu imajo vsi prav ampak osla si izberejo le enega.
Obstaja pot, kjer ne vključuje idjotov, ki imajo vedno prav. Le ne vedo za to pot, ki obstaja le redkim.

In ta je?

Povedala sem, ker je pa šef, je svoje. Pri slednji se vsak vpraša, koliko časa bo držalo. In predno njena manipulacija pride. Očitno jo že dolgo ni kdo. Nisem rekla kaj. Ma da ženska teži, več kot pol kolektivu, bo itak počilo. Nabrisal jo pa še zmer nben ne. Vsi smo kdaj tečni. Nisem dolžna prekomerne tečnosti prenašati.

Čak mal koga sedaj opisuješ?

Spustiti se moraš tako daleč in tako globoko v notranjost sebe, kjer se je ideja porodila in kjer ne vključuješ drugih, ki so napletli zadeve. tam je ključ. Če si odprtega uma je to mogoče storiti in tam se vse besede in obtožbe in natolcevanja in povezave s tabo pre brišejo brez občutkov krivd,mišljenj, zamer ali potreb po tem kar sprašuješ.
So tehnike.

Daj, ne zajebavaj se! T
Lažnivi in opravljivi ljudje bi morali takoj ven iz firme.Take bi morali vsi normalni ljudje izobčiti.In ker ne bi imeli podpore, bi nehali.

Daj, ne zajebavaj se! T
Lažnivi in opravljivi ljudje bi morali takoj ven iz firme.Take bi morali vsi normalni ljudje izobčiti.In ker ne bi imeli podpore, bi nehali.
[/quote]

Pa jih zal ne.

Takoj razčisti z njo!
Jaz sem to doma premislila, vadila doma govor , drugi dan pa napadla z vsemi topovi.
Še danes me (ni več moja sodelavka, že dolgo ne) – kjerkoli se srečava – lepo pozdravi!
Zakaj se jo pa bojiš?
Kaj pa je kaj takega pojedla, da je več kot ti???
Usekaj jo po tistem umazanem gobcu!

Kaj si hotela povedati?

Kaj si hotela povedati?
[/quote]

Po mojem opisuje sama sebe.

Pa jih zal ne.
[/quote]

Ker je vodstvo nesposobno.In se ne zaveda, da so taki ljudje slaba promocija za firmo.

Takoj razčisti z njo!
Jaz sem to doma premislila, vadila doma govor , drugi dan pa napadla z vsemi topovi.
Še danes me (ni več moja sodelavka, že dolgo ne) – kjerkoli se srečava – lepo pozdravi!
Zakaj se jo pa bojiš?
Kaj pa je kaj takega pojedla, da je več kot ti???
Usekaj jo po tistem umazanem gobcu!
[/quote]

Saj problem v vas je, Ko nekatere pridihate pod rebro. Z ostalimi se zmeniš. Sploh z malice. Me je manj no. Da bo mir. 😂 Jutri, se ne bom dolgocajtla s 300 kilami koga na puklu. 🤷‍♀️🌟

Vadila doma govor in še neposredna, iskrena se reče 😂

Upajmo jutri v nove vtise in fraze. 🌟

Po mojem opisuje sama sebe.
[/quote]

Realnost zmeraj vseka Mon. Postov je veliko. Kjer ljudje, ki mi replicira, meni da je zadela loto.
Nisem nič napačnega odgovorila, kjer vas ne bi zmotila.

Nič posebnega, kar že veste iz odprtega posta. Čustveni vampirji vplivajo na cel kolektiv.
In ne, smo pod vplivom take osebe, kjer bo počlo slej ko prej.
In take ste se javlate tule. Ko boste same, pa jok in stok.

Realnost zmeraj vseka Mon. Postov je veliko. Kjer ljudje, ki mi replicira, meni da je zadela loto.
Nisem nič napačnega odgovorila, kjer vas ne bi zmotila.

Nič posebnega, kar že veste iz odprtega posta. Čustveni vampirji vplivajo na cel kolektiv.
In ne, smo pod vplivom take osebe, kjer bo počlo slej ko prej.
In take ste se javlate tule. Ko boste same, pa jok in stok.
[/quote]

Nič osebnega, vendar na tak zelo zanimiv način pišeš, spominjaš me na eno, ki se je sama sebe poimenovala gavge ali nekaj takega. Zelo sorodno dikcijo imata.

New Report

Close