Sodelavka opravlja
Nič osebnega, vendar na tak zelo zanimiv način pišeš, spominjaš me na eno, ki se je sama sebe poimenovala gavge ali nekaj takega. Zelo sorodno dikcijo imata.
[/quote]
Pojma nimam, vsi uporabljate genitalije. Na katere ne pozabljate.
Pozabi. Bo novo leto, pridite se pofočkati oba. Hvaplap, sem zanimiva, dokler jih ego ne vsaka. Jutri je nov dan
Pojma nimam, vsi uporabljate genitalije. Na katere ne pozabljate.
Pozabi. Bo novo leto, pridite se pofočkati oba. Hvaplap, sem zanimiva, dokler jih ego ne vsaka. Jutri je nov dan
[/quote]
Ne resno mislim, na tak zanimivo čudno občasno nerazumljiv način pišeš, ki bralcu instantno vzbudi pozornost, čeprav na koncu ni čisto prepričan kaj je dejansko prebral.
Saj problem v vas je, Ko nekatere pridihate pod rebro. Z ostalimi se zmeniš. Sploh z malice. Me je manj no. Da bo mir. 😂 Jutri, se ne bom dolgocajtla s 300 kilami koga na puklu. 🤷♀️🌟
Vadila doma govor in še neposredna, iskrena se reče 😂
Upajmo jutri v nove vtise in fraze. 🌟
[/quote]
Ženska, napiši raje v svojem jeziku.Ker slovenščine ne obvladaš in te ne razumemo.
Ne resno mislim, na tak zanimivo čudno občasno nerazumljiv način pišeš, ki bralcu instantno vzbudi pozornost, čeprav na koncu ni čisto prepričan kaj je dejansko prebral.
[/quote]
Z vprašanji se da. Nisem pa anketa 🤣😂😂😪, pač tipična v službi, not 🤣 Predhodno osebo s uvajanjem bo pobral od radovednosti. Bolj kot tebe. Saj se opisujemo ne 🤷♀️😂
Hehehe, si Rusinja, Ukrajinka ali Albanka? Google translate ti slabo prevaja…
[/quote]
No evo, celo to, go on 🤣😂😂😂 A ti uradno napišem? Jutri bom tebe poslušala in še spodobi, da si Slovenka. Vzor pa tak na domačih tleh.
Vem, da se učite pisanje spisov, kar se reče v osnovni šoli, učite s predlogi s/Z, sem zafrknika nekje, in da učite Janezke, kako se hujša. Če ni tako, so odprta vprašanja po celem forumu do brisač
Pridi jutri, itak s polno kanto in ne orgazmov, pa da slišim vaše litanije, če si že kaj dovoliš, ker nisem vsaj psiholog. Jao no. 🤣Ste prodajna roba vsaj za camele, ki naj ostanejo tam? Utrujate ene. Oh, užaljene, ko jih imaš dost.
Nič ti nočem.
Ja, tečna si.
Povedala sem, da tud do tega pride. Da se … Da se ne ponavljam.
Nisem te pa žalila. Prebereš o spoznavanju narave. Ampak, da me žalìš, pa ne gre. Seveda, sem lahko, ne kar želiš.
No evo, celo to, go on 🤣😂😂😂 A ti uradno napišem? Jutri bom tebe poslušala in še spodobi, da si Slovenka. Vzor pa tak na domačih tleh.
Vem, da se učite pisanje spisov, kar se reče v osnovni šoli, učite s predlogi s/Z, sem zafrknika nekje, in da učite Janezke, kako se hujša. Če ni tako, so odprta vprašanja po celem forumu do brisač
Pridi jutri, itak s polno kanto in ne orgazmov, pa da slišim vaše litanije, če si že kaj dovoliš, ker nisem vsaj psiholog. Jao no. 🤣Ste prodajna roba vsaj za camele, ki naj ostanejo tam? Utrujate ene. Oh, užaljene, ko jih imaš dost.
Nič ti nočem.
Ja, tečna si.
Nisem te pa žalila. Prebereš o spoznavanju narave. Ampak, da me žalìš, pa ne gre. Seveda, sem lahko, ne kar želiš.
[/quote]
A si ti na kakšnih sintetičnih drogah?
Nič ti nočem.
Ja, tečna si.
[/quote]
hahahah…. :))))
Moja najljubša oseba na MON-u.
Resno.
Verjamem.
Najboljš je imet babo, ki čenča, pa jo nič ne razumeš…Zato pa hodijo ponje v Sri Lanko…
[/quote]
Jaz jo razumem, škoda da je še kdo drug ne.
Po drugi strani pa… bolš, da ne. 😉
Verjamem.
Najboljš je imet babo, ki čenča, pa jo nič ne razumeš…Zato pa hodijo ponje v Sri Lanko…
[/quote]
Saj sem tiha, pa vprašam jasno. Sam kaj, če pol čenčate eni 🤣 kaj moram skoz skrbeti za nekaj, isto v službi, kot samoumevnost, več kot pol kolektiva na tapeti. Nisem edina v tem. Jest naj pa delam, ko se greste chabata dance s hrano, right 🤣 No kaj, pol je pa hujšanje. Pustim vse pri miru. Ko začnete, rabim svoj prostor. That is all. Ampak ene ste huje kot …
In taki, ki se onegavljate, ste znani, brez da se vtaknete z nečim. Pol pa tja 🤣 al pa s službeno kolegico jajaj 😂 videno, ne rabiš niti doživeti. 🤣😂😂😂😂
Če se je kdo v službi kdaj sprl, se nikoli nisem vmešal v spor, ker če ne moreš pomagati, je bolje, da se distanciraš in da spor uredijo šefi.
Tisti, ki je bolj glasen, pa ne pomeni, da ima vedno prav.
Po mojem mnenju pa v službi ne more priti do spora, če so delovne naloge jasno določene, če ima šef avtoriteto, če zadeve ne grejo preveč po domače in da se ne išče zasebnih stikov. Takrat se običajno začne spletkarjenje in normalno, da tisti sodelavci, ki privat prijateljujejo, bodo skupaj držali in izločili tistega, s katerim niso v privatnih stikih.
Pri nas je pred kratkim izbruhnila afera, ko je sodelavka izdala poročenega sodelavca, da jo je osvajal, v kolektivu pa vemo, da je šlo za obojestransko naklonjenost. Ona si je očitno premislila.
Itak da bi se soočila, kajpa pa ima za lagat o meni. Naj raje o sebi pripoveduje, je edino za to poklicana, ampak kaj ko je pri trosilcih laži/opravljivcih/obrekovalcih/manipulantih ena taka praznina v duši/srcu, pa si jo filajo na tak način…
Sicer pa-tisti ki naseda tem lažem je enako sranje kot tisti ki širi laži…
Saj sem tiha, pa vprašam jasno. Sam kaj, če pol čenčate eni 🤣 kaj moram skoz skrbeti za nekaj, isto v službi, kot samoumevnost, več kot pol kolektiva na tapeti. Nisem edina v tem. Jest naj pa delam, ko se greste chabata dance s hrano, right 🤣 No kaj, pol je pa hujšanje. Pustim vse pri miru. Ko začnete, rabim svoj prostor. That is all. Ampak ene ste huje kot …
In taki, ki se onegavljate, ste znani, brez da se vtaknete z nečim. Pol pa tja 🤣 al pa s službeno kolegico jajaj 😂 videno, ne rabiš niti doživeti. 🤣😂😂😂😂
[/quote]
Ne me srečanje, ko gledam race hodijo okrog.Brisače sukat, dance pa fanse , kolesariti , no pa kaj pol.
Dol pod rebro, skočim, ne me jokat.
Saj me razumete, ne?
Ne me srečanje, ko gledam race hodijo okrog.Brisače sukat, dance pa fanse , kolesariti , no pa kaj pol.
Saj me razumete, ne?
[/quote]
Takle približno okrogu umirjenih rac 😊 vse se da zmeniti. 1🤗 Drugače pa vprašaj, sem poredko kle. Da ne boš mineštre skuhala. Saj vprašaj no, če se ti nos ne bo posedel kam dol. 😊
To so zdej filane paprike 🤣😂😂😂😂
Saj me razumete, ne?
[/quote]
Drugače pa, bodi vsaj psiholog za tovrstne, ki hodite sem in tja. Sama moram biti potrpežljiva in vse ostalo. In ker ne moreš, stresaš tu. Ok. Ampak, ko ljudje ne morejo preko sebe in vsaj pol kolektiva j*. Če se navežejo na predhodnico. 🤷♀️