Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavke z obmoćja Vića imajo pri sebi solzilce

Sodelavke z obmoćja Vića imajo pri sebi solzilce

Nekaj smo se v službi pogovarjali o romski problematiki in je prišlo do tega, da imajo sodelavke z območja Viča vedno pri sebi solzilce. Ja, zaradi migrantov tam.

Snežinke levičarske, noben vam nič ne verjame.

Žalostna resnica. Pa tud za v mesto, Tivoli,Rožnik, Golovc..

Odgovor na objavo uporabnika
Malopolski, 08.11.2024 ob 12:54

Nekaj smo se v službi pogovarjali o romski problematiki in je prišlo do tega, da imajo sodelavke z območja Viča vedno pri sebi solzilce. Ja, zaradi migrantov tam.

Snežinke levičarske, noben vam nič ne verjame.

Fantastično, res. Sem z Viča, mislim, daj nehej.

Verjamem da imajo ja, jaz bi ga tudi nosila s sabo če bi imela take motence kot si ti za sodelavce.

Na srečo ga ne rabim, imam čudovite sodelavce na viču kjer delam in živim. Tudi sosede imam krasne.

Daj se kaj novega spomni socialc. Si orng dolgocajten že. Pojdi mamiko za ideje vprašat če ti jih je zmanjkal. Saj iz sobice do kuhinje kjer ti gate pegla se menda upaš it a ne?

Sedaj so v manjšini, le tu pa tam kak zločin. Počakajte, da vam v parih letih naredijo no-go cono, kot so v vseh večjih EU mestih, teh con je vsak dan več. Ne samo da boste imele debilke, ki jih zagovarjate solzilce, še celo v njihovih rutah, zavite kot mumuji boste Slovenke hodile tam, ker boste sicer posiljene, policija pa nemočna. To je že realnost v vseh večjih nemških in zahodnih mestih v tako imenovanih no go conah!

Islam je dokazano slabši od nacizma. Znanstveno. Idiot je pa tisti, ki zavrača znanost.  To je pa dokazal dr. Bill Warner.
Najboljši primer je napad na Izrael. Musliani so začeli masaker, še hujši od tistega, ki ga je začel Hitler, sedaj so pa Izraelci krivi, ker se maščujejo – ker imajo tehnološko premoč.

NOBEN DEBIL od vas pa ne pomisli, kaj bi bilo, če bi imeli muslimani tehnološko premoč. Noben ne dojame, da Izraela danes več ne bi bilo. Tako kot ni gorskega karbaha, delov indije, indonezije, pravoslavenga kosova…….. in seveda isto je v no-go conah na zahodu….

Vi debili pa še kar…. ne vidite, pa ne vidite, dokler ne bodo dobili ukaza, da vas pokoljejo…. npr. gorski karabah,… deli Indije ob meji,.. mogoče Izrael….

Nočete videti prihodnosti, hočete živeti v pravljici 1001 noč.,.. kar slepite se.

EU prehitro postaja Turčija, Armenija,… NIgerija…. prehitro.  Sami genocidi nad kristjani….

Nimate več veliko časa za slepljenje in ignoriranje zgodvinskih dejstev, ki jih je prvi raziskal in objavil znanstvenik dr. Bill Warner.

Očitno pišete iz azilnega doma 😀😀 Vič je super, večkrat sem tam. Ne vem kakšen smisel je te teme heheh lol

A dej, a to po celem Viču letajo s solzilci, al samo po Tržaški? Dej mi točno povej, prosim, da vem, kje odpreti štant s solzilci. V mojem naselju ga nima še nobena. Super tržna niša.

Ne vem kaj je to takega, zvecer ko se vozim po trzaski in ko vidim vse tiste temnopolte mlade fante, ja me prime strah, ker jih ne poznam, ker mi je cudno da vame gleda 20 oci. Pa tudi kaj mislite da se res ne zgodi nobeno posilstvo? Kam dajo ti fantje svojo spolno energijo, valda imajo oni tudi svoje potrebe. Prej ali slej se bo to dogajalo. Kar je posledica narave cloveka, del nagona.

New Report

Close