Sodelavki sem podtaknila napako, a nisem pričakovala takšnega izida
Obžalujem, 25.11.2023 ob 15:31
Septembra je prišla nova sodelavka, ki je takoj prišla na višji položaj (na istega kot jaz). Že to se mi ni zdelo fer, ker sem se jaz 5 let morala dokazovati, da sem prišla do tega položaja, ona pa takoj. Najprej sem jo morala uvajati. Takrat je bila prijazna, skratka OK sodelavka. Ko pa sem jo uvedla, pa je že začela s svojimi spletkami in se želela prikupiti nadrejenim, češ da je ona boljša od mene. Zlasti se je to poznalo pri kvantiteti dela. Jaz sem delala normalno, ona pa je hotela narediti čim več. Še celo nadure je delala, samo da je naredila več od mene. Kar naenkrat je bila do mene hladna. Z mano je spregovorila le tisto, kar je bilo nujno. Ko sem jo uvajala, sem bila dobra, nato pa nič več. To me je zelo razburilo, tako da sem se odločila za maščevanje. Med njeno odsotnostjo sem v njenem računalniku priredila napačne podatke, kar so nadrejeni kmalu ugotovili. Mislila sem, da jo bodo samo opozorili in rekli, da naj se malo umiri z obsegom dela. Skratka, želela sem, da je nadrejeni ne bi več tako hvalili in bi videli, da se tudi ona kdaj zmoti. Ampak je bil končni izid hujši. Dobila je odpoved. Zaradi mene je ostala brez službe, kar me hudo žre. Saj je bila nesramna do mene oz. me je izkoristila, da sem jo uvedla, ampak tega ji pa tudi ne privoščim. Sploh pa po moji krivdi. Kaj mi je bilo tega treba, si očitam ves čas. Po eni strani bi najraje povedala resnico in si vsaj deloma očistila vest, ampak vem, da bom nato jaz letela na cesto, če ne še kaj hujšega. Po drugi strani pa ravno zaradi tega hočem biti tiho, sploh ko se spomnim, kako grdo me je izkoristila. Res ne vem. Ali naj pustim stvari takšne, kot so, ali naj povem resnico?
te zelo dobro razumem, ampak iz druge strani. Zaradi preteklih referenc sem prišla na delovno mesto, prevzela delovno mesto sodelavki, ki ima kljub višji izobrazbi pomanjkljivo znanje in je obup od obupa. Po enem mesecu sem jz njej razlagala, kako je treba določene stvari naredit. V glavnem, ona ima obdobja, ko ji gre, in ima obdobja, ko ne zna naredit najosnovnejšega in zaradi tega je tudi letela s tega položaja. Tu sem dve leti in v tem času mi je naredila že toliko pizdarij, da jih ne morem več preštet. Tudi na zagovorih sem že bila zaradi nje, ker je spreten manipulator in misli, da je dobra oseba. Ampak za njeno neznanje, ljubosumnost, privoščljivost in vse kar spada zraven, ne bom odgovarjala, nisem in ne bom, zato imam vedno argumentacijo pripravljeno. Tudi, ko ji krila preveč zrastejo, se na brzino potrudim, da ji jih pristrižem, da pade na realna tla in imam vsaj kakšen mesec mir, potem pa jovo na novo.
To, kar si naredila, ni bilo prav, je le odraz tvojega ljubosumja. Je pa nekaj, o tem bi morala najprej razčistit z njo in jo prizemljit. Ne razumem pa, zakaj je toliko tekmovalnosti. Vsi delamo za isto stvar, je pa tudi res, da odnosi dandanes niso več kar so bili.
Torej uničila si jo zato ker je bila pridna? Nad ure je delala zato ker je želela večjo plačo ne zaradi tebe! Če si ti lenoba je tvoj problem ne njen! Z nadrejenimi je bila prijazna ker je želela biti z njimi v dobrem odnosu kar je nekaj čisto normalnega ampak gnoji kot si ti tega niso sposobni videt! Hitreje je napredovala ker je pametna in sposobna! Ti pa si faušljivi leni gnoj! Ki misli da je treba uničit vsakogar ki zna več kot ti! Si pomislila da je hladna postala do tebe ker je opazila da si ljubosumna nanjo? Da jo postrani gledaš? Misliš da ljudje ne opazimo ko nas nekdo ne mara? Očitno si podzavestno pošiljala znake da je opazila da je bolje da se ti izogne!
Tudi jaz sem uvajala punce. Ena je isto zelo hitro napredovala ampak sem bila vesela zanjo in sem ji privoščila saj se je zelo trudila! Danes je ta punca na višjem položaju od mene in še vedno z veseljem pride pozdravit in se dobiva na kavici!
Slovenska foušija nima meja. Če je kdo boljši od njih to vidijo kot osebni napad nase. Jih izkoriščajo. S tem ko so boljši od njih :). In jih je treba uničit. Vsa zloba in nesposobnost slovenčkov v eni temi….zato nikamor ne pridemo. Ker sposobne se zatolče, nesposobni pa za svojo nesposobnost druge krivijo, namesto da bi se kaj od sposobnih naučili.
No jz pa ti dam prav.Sem mel v prejsnji sluzbi podoben primer s tem da sem jz prisel na novo delat,kjer so mi dodelili mentorja kiri naj bi vse znal bil je oh in sploh .Ampak je imel eno veliko napako bil je en samovšecni narcis.Naucil ni ni nic samo na svojo rit je gledal pa sefom se delov fajnega in non stop posto nosil.Lahko recem hvala bogu da so bili drugi sodelovci da so me naucili,delat s stroji in roboti,ker jz sem prisel na to delo iz druge stroke.Skratka po 2 mesecih sem prevzel vodenjje svoje smene in od takrat sem imel kostano jebanje u glavo s strani in podtikanja”mentorja” ,ker mu je slo v nos da sem hitro prisel na njegov livel .Sem pa hitro prisel na svoje.Saj je moja smena zmiraj nastopala po njegovi .Skratka med prevzemanjem smene sem ze takoj ugotovil da koncni izdelki niso kar bi mogli bit.Se ga vprasam ali so idelki uredu.on meni mrtvo hladno da so.Ker sem mel dostop do parametrov izdelka sem pogledal njegove nastavitve kjer je bilo pri enem parametru malo odstopanje ,kar pa se poznalo na koncnem izdelku ze na oko,kaj sele ce si sel gledat pod mikroskop.Skratka mislu je da me bo zajebal do konca ampk se je ustel.Jz sem si namrec slikal njegove parametre in izdelke.Ob koncu smene sem njegove izdelke izlocu na stran im napisal naj kontroling se 1x preveri tisto paleto njegovih izdelkov.Seveda ko je prisel zjutraj ko je prisel delat je takoj umaknil ttrak in napis naj kontroling ,ker kaj bo mulc dajal njegove izdelke ki so bili po njegovem ok na kontroling..Seveda izdelki so sli k koncnemu kupcu.,kiri jij je po 2 tednih vrnil nazaj kot neustreznein bil cel halo v firmi.Seveda je mene tunkal da sm jaz kriv in sem mogel na zagovor k sefom.Kjer sem pa jaz pokazal dokaze kire sem jih imel in seveda so ukrepali se tisti dan je dobil izredno odpoved.Moje mascevanje je bilo zelo sladko. V tej firmi sm ze 8 leto in v tem casu lepo napredoval ,do vodje proizvodnje v podjetju.Moje mnenje je delaj posteno in bodi fer do vseh da sam sebe ne zakoljes.
Ves gnus slovencev v eni temi. Goljufi, lažljivci, zlobni, foušljivi….in tisti ki takim ploskajo. Dno človeštva pod eno streho. Je razlog zakaj je slovenija tam kjer je. Še tiste par sposobnih požre dno družbe. Jih onemogoči. Ostali jim pa ploskajo. In se čez pet minut čudijo zakaj nismo uspešna država.
KrEna2023, 25.11.2023 ob 22:32
Julij Cezar, 25.11.2023 ob 15:48
Tudi jaz ne da se lazes….vsi dostopi in spreminjanje datotek in podatkov v njih se beelezi in se lahkk do sekunde natancno ugotovi kdaj so bili spremenjeni….dvomim da je tvoja sodelavka bila tako neumna da ne bi zahtevala pregled ….glede na to da je takrat ni bilo v sluzbi
Mogoče je avtorica kaj drugega naredila, kar je škodilo sodelavki, pa si resnice ne upa povedati.
Čutim dosti neiskrenosti v tem zapisu, raznorazne.
Avtorica, ne delaš si usluge. Zmoli 100 Očenašov, mogoče bo pomagalo. Resnice v tvojem primeru niti jaz me bi oznanjala. Bi pa težko živela sama s sabo. Mogoče se raje posveti kakšni dobrodelnosti, da si pridobiš kakšen odpustek od grehov.
PA ne ga srat.Tud jaz bi isto naredila.Pa brez slabe vesti.Pa bodi cisto tiho in se ne sekiraj za uno trapo
Podla dejanja lahko povzročijo veliko škodo in negativno vplivajo na druge ljudi. Takšna dejanja so pogosto neetična in lahko prizadenejo posameznike ali celotno skupnost.
Pomembno je, da se zavedamo svojih dejanj in se trudimo ravnati po moralnih načelih ter spoštovati druge. Če se soočate s podlimi dejanji drugih, je pomembno, da ohranite svojo integriteto in se zavzemate za pravičnost ter dobrobit vseh.
Kako ravnati s težavnimi ljudmi?
Vsakodnevno se srečujemo z ljudmi, ki zaradi svoje narave ali nezmožnosti obvladovanja jeze in frustracije postanejo težavni. Njihovo vedenje nas lahko spravi ob pamet, vendar obstajajo strategije, kako se soočiti s takšnimi osebami. Spodaj so opisani nekateri tipični težavni ljudje in načini, kako se z njimi spopasti:
- Bojevnik:
- Simptomi: agresivno vedenje, potreba po nadzoru, visoka stopnja tekmovalnosti.
Kako ravnati: Ne pustite, da vas preplavi strah. Ohranite mirno kri in ne odvihrajte. Postavite se zase in poskusite vzpostaviti konstruktiven dialog.
Nakladač:
- Simptomi: želja po pozornosti, pretiravanje, laži.
Kako ravnati: Bodite sočutni, saj imate opravka z osebo, ki potrebuje potrditev. Ne izgubljajte živcev in ponudite pozornost, ki jo iščejo.
Žrtev:
- Simptomi: nenehno se pritožujejo, občutek nemoči, krivijo druge.
Kako ravnati: Poslušajte jih, vendar ne dovolite, da vas potegnejo v njihovo negativnost. Postavite meje in bodite sočutni.
Kritik:
- Simptomi: nenehno kritizirajo, poudarjajo napake drugih.
Kako ravnati: Poskusite se ne odzivati čustveno. Ostanite objektivni in se osredotočite na rešitve.
Zmagovalci:
- Simptomi: vedno morajo imeti prav, ne sprejemajo drugačnih mnenj.
Kako ravnati: Izogibajte se konfliktom. Poudarite skupne točke in iščite kompromise.
Izogibalec:
- Simptomi: izogibanje konfliktom, pasivnost.
Kako ravnati: Bodite potrpežljivi in spodbudite jih k odprtosti. Poiščite načine za konstruktivno reševanje težav.
Pomembno je, da ohranite mirno kri, postavite meje in se osredotočite na rešitve. Vsak težaven človek ima svoje razloge za svoje vedenje, zato bodite sočutni in poskusite razumeti njihovo perspektivo. Carma is the Bitch.
dr. Rungandier, 30.11.2023 ob 23:35
Podla dejanja lahko povzročijo veliko škodo in negativno vplivajo na druge ljudi. Takšna dejanja so pogosto neetična in lahko prizadenejo posameznike ali celotno skupnost.
Pomembno je, da se zavedamo svojih dejanj in se trudimo ravnati po moralnih načelih ter spoštovati druge. Če se soočate s podlimi dejanji drugih, je pomembno, da ohranite svojo integriteto in se zavzemate za pravičnost ter dobrobit vseh.
Kako ravnati s težavnimi ljudmi?
Vsakodnevno se srečujemo z ljudmi, ki zaradi svoje narave ali nezmožnosti obvladovanja jeze in frustracije postanejo težavni. Njihovo vedenje nas lahko spravi ob pamet, vendar obstajajo strategije, kako se soočiti s takšnimi osebami. Spodaj so opisani nekateri tipični težavni ljudje in načini, kako se z njimi spopasti:
- Bojevnik:
- Simptomi: agresivno vedenje, potreba po nadzoru, visoka stopnja tekmovalnosti.
Kako ravnati: Ne pustite, da vas preplavi strah. Ohranite mirno kri in ne odvihrajte. Postavite se zase in poskusite vzpostaviti konstruktiven dialog.
Nakladač:
- Simptomi: želja po pozornosti, pretiravanje, laži.
Kako ravnati: Bodite sočutni, saj imate opravka z osebo, ki potrebuje potrditev. Ne izgubljajte živcev in ponudite pozornost, ki jo iščejo.
Žrtev:
- Simptomi: nenehno se pritožujejo, občutek nemoči, krivijo druge.
Kako ravnati: Poslušajte jih, vendar ne dovolite, da vas potegnejo v njihovo negativnost. Postavite meje in bodite sočutni.
Kritik:
- Simptomi: nenehno kritizirajo, poudarjajo napake drugih.
Kako ravnati: Poskusite se ne odzivati čustveno. Ostanite objektivni in se osredotočite na rešitve.
Zmagovalci:
- Simptomi: vedno morajo imeti prav, ne sprejemajo drugačnih mnenj.
Kako ravnati: Izogibajte se konfliktom. Poudarite skupne točke in iščite kompromise.
Izogibalec:
- Simptomi: izogibanje konfliktom, pasivnost.
Kako ravnati: Bodite potrpežljivi in spodbudite jih k odprtosti. Poiščite načine za konstruktivno reševanje težav.
Pomembno je, da ohranite mirno kri, postavite meje in se osredotočite na rešitve. Vsak težaven človek ima svoje razloge za svoje vedenje, zato bodite sočutni in poskusite razumeti njihovo perspektivo. Carma is the Bitch.
Odličen sestavek.
Srm prebrala knjigo “Obkroženi z idioti”, kjer ravno tako prikazuje različne tipe osebnosti in nasvete ter tehnike, kako dobro shajati z njimi. Meni na mojem delovnem mestu v pisarni z več ljudmi zelo pomaga.