Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sodelavki sem zmešal glavo

Sodelavki sem zmešal glavo

Tik pred korono smo dobili novo sodelavko, stara isto kot jaz. Oba v 30ih. Jaz sem do vseh sodelavcev in sodelavk zelo prijazen, jim pomagam, se z njimi pogovarjam kot da smo najboljši prijatelji že iz otroštva in podobno. Ampak ta sodelavka verjetno narobe razume mojo prijaznost. Prve dneve je delala s sodelavcem, ki je imel takrat res slab dan, saj ga je nekaj žena razjezila, no, to svojo jezo je nato znašal nad tanovo, zato ji ni nič povedal prav kaj in kako more delati in je obstala v količini. Jaz, nežna in prijazna duša, sem ji šel pomagat, si vzel čas in ji vse lepo razložil kaj pa kako. In potem se mi je ne vem kolikokrat zahvalila. Čez čas mi je ena druga “X” sodelavka rekla, da ji je tanova rekla, da sem ji zelo všeč in da se kar topi, ko grem mimo nje. Sem si mislil ok. nič hudega, vsakemu se kdaj kdo dopade.

Dva tedna nazaj dobim njen sms, in se predstavila lepo, da je še danes zelo vesela, da sem ji že velikokrat pomagal ipd. Ok, se ji zahvalim nazaj. Ampak ni nehala pisati. Ženska seveda ve, da sem poročen in imam otroka, ter da živimo na svojem oz. da imam porihtano življenje.

Prejšnji teden me je po službi vabila na pijačo v smislu, kot prijatelja. Seveda zavrnem in se izgovorim, da me žena ubije, če se ob minuti ne prikažem doma, češ, da ima naštudiran čas koliko časa rabim, da pridem iz službe domov. Potem mi je cel teden nosila neke prigrizke, od čokoladic, do bombonov. Vprašam to x sodelavko, če jo vpraša kaj glede mene, ker se nekam čudno obnaša zadnje dneve. Ta jo vpraša, in ji pove, da če bi bil samski, bi vse naredila, da bi me osvojila …

In včeraj mi je poslala sms, da sem ji zelo všeč, da bi kdaj vseeno šla lahko na pijačo itd. Nisem odgovoril nič nazaj. Povedal sem ženi, da sem sodelavki zmešal glavo, pa se da zgoditi, da bo gnjavila. Žena se je samo nasmejala in rekla, da je že to vajena pri meni, češ da takoj vidi, kako me druge ženske gledajo.

Danes je delala z mano. Prišla je oblečena v službo kot ena prostitutka. Sodelavke so se smejale, meni pa ni blo ravno smešno. Šel sem do šefa in mu povedal, da bi bil vesel, če enega od naju dveh premestijo v drugo smeno, preden mi ta ženska sranje naredi, ta je pa rekel, da to ni mogoče, ker jih je v oni smeni že tako preveč.

Prej, ob 11h zvečer sem spet dobil njen sms, ampak samo z vprašanji, če kaj vem, kaj bova jutri delala in kako je delati z njo.

Da ji izbijem veselje do mene, kaj naj naredim? Kakšni nasveti? Žena mi je predlagala, naj stroj navijem dokonca, da ne bo folgala pobirati in tako se ji bom mogoče zameril. Kar mi glih ni všeč, ker nisem nesramen človek.

Upam na kakšen dober oz. pošten in prijazen nasvet.

Res nočem, da grejo stvari pri njej predaleč. Saj je luštna, ampak imam rad ženo in otroka, zato me ne zanima. V bistvu niti ne maram ljudi, ki rinejo v človeka, kateri je že poročen/zaseden in ob enem še ima otroka oz. družino.

Kje je problem? Posilit te verjetno ne bo mogla, tako da ne vem, česa se tako bojiš. Ostani iskren in prijazen, ženi tudi povej vse, pa ne bo nekih problemov.

Razen če te je strah, da se ne moreš obvladat, glede tega pa moraš na sebi delat.

Nažgi jo.

nova
Uredništvo priporoča

Ob priložnosti ji povej da se v njeni bližini ne počutiš prijetno, ker imaš občutek da pričakuje od tebe nekaj kar ji ti ne moreš dat. In da želiš da se obnašata profesionalno v službi.
Če pa še to ne bo razumela pa na ignor.

Naravnost ji povej, da se ti zdi, da si tvojo prijaznost narobe razlaga. Če si jo? Da nisi eden tistih, ki namenoma spodbuja zatrapanost sodelavke, ker mu je to hrana za ego? Ker če si tak, potem si zaslužiš vse posledice, ki jih boš dobil.

Vse lepo in prov ampak vse ma svojo mejo kar se tice prijaznosti.
Glede na to da mas zeno otroka bi od tebe pricakovali malo vec zrelosti ne da taksna vprasanja pises po forumih.
Poves ji na lep nacin da te ne zanima kar mi sploh ni jasno zakaj to se vedno nisi? Kaj se potem cudis da rine vate?
Tvoja zena je rahlo mutava da tega ne opazi. Zame osebno trenutno nisi naredil se nic da bi pred njo imel mir.
Cudak!
Odpri goflo pa bo za zacetek


Exactly. Ampak potem mu ostane ta praznina, ki jo njegov ego tako potrebuje..da ena “leti za njim” ker je on tako oh … :)) To je že varanje za moje pojme. Light p0rn. Paše mu pozornost, paše mu nastavljanje, komaj čaka da gre v službo. Žena ne samo, da je mutava ampak tudi rogovje bo kmalu nosila, če ne že…

Zanimivo, kako znajo eni drugi moški držati distanco, da do takih situacij nikoli ne pride. To je zame spoštovanje žene! Ne vzbujanje čustev in odločen ne.

povabi jo domov na večerjo, mogoče se bosta pa z ženo razumeli… 🙂


Exactly. Ampak potem mu ostane ta praznina, ki jo njegov ego tako potrebuje..da ena “leti za njim” ker je on tako oh … :)) To je že varanje za moje pojme. Light p0rn. Paše mu pozornost, paše mu nastavljanje, komaj čaka da gre v službo. Žena ne samo, da je mutava ampak tudi rogovje bo kmalu nosila, če ne že…

Zanimivo, kako znajo eni drugi moški držati distanco, da do takih situacij nikoli ne pride. To je zame spoštovanje žene! Ne vzbujanje čustev in odločen ne.
[/quote]
Ma ti si varanje….

Če si ti nekomu všeč, s tem že varaš svojega partnerja?


Ma ti si varanje….

Če si ti nekomu všeč, s tem že varaš svojega partnerja?
[/quote]

Velja samo za eno stran. Če Razmisli to počne je to nedolžen flirt, če pa partner je pa to varanje.

Dej dej, glede na to, da si cel roman napisal o tem, je več kot očitno, da ti njena naklonjenost ustreza. Grem stavit, da redno daješ signale vsaki ali napeljuješ sam na to. Saj pišeš, da si vedno tako “prijazen”, še posebej do ženskega spola, kajne?
Smo imeli takega na šihtu… telebajsek.


Ma ti si varanje….

Če si ti nekomu všeč, s tem že varaš svojega partnerja?
[/quote]
Preberi kaj vse je napisal in poišči eno samo točko, v kateri je jasno in odločno rekel ne. Jaz sodelavce že gledam tako po strani, ko se kakšen sploh želi pohecati, da dobijo občutek, da jih bom ugriznila, če se mi približajo še 1cm. Se ne hihitam, ne flirtam, ne puščam možnosti neprimerne komunikacije in ne oddajam energije, ki bi dopuščala karkoli drugega razen strogo poslovno, uradno komunikacijo. Služba je služba, družba je družba

Evo. To. Pol pa vsi nedolžni, ker oni samo “radi klepetajo” in ne vidijo nič spornega tu. Razčlovečijo pa druge, ki varajo, pa s prsti kažejo na mamice s fb in podobne bolne teme tu gor.. sami angelčki. Blagor njihovim ženskam

In zdaj je avtor “kriv”, ker je pristno prijazen, vljuden in pripravljen pomagati. Ja, še smo taki na svetu, ki ne delamo razlik med folkom in se do vseh obnašamo isto, ker sem mnenja, da si vsak zasluži enake “obravnave”. Seveda je pa v drugih problem, kaj in kako si predstavljajo, kaj jim “nasmeh, pomežik, vljudnost, pripravljenost pomagati in prijaznost” pomeni.

ONA – sodelavka – ima problem, ker NE RAZUME oz. ne razbere, da je avtor tak DO VSEH LJUDI, ta punca ni nobena izjema, kar se tiče njegove vsesplošne prijaznosti.
AMPAK ona tega ne vidi tako in bo rinila vanj, ker misli, da je samo do nje tak.

Avtor, na tvojem mestu bi se obnašala tako, kot si se do zdaj. Zakaj sebe spreminjati in recimo se držati nazaj, če pa si po naravi tak, da si prijazen in pomagač? Slabo se boš počutil, ker v biti to ti nisi. Furaj svoje dalje. Ona pa tudi naj pač skače okoli tebe in sprovava, saj uspelo ji ne bo nič a ne, če tine popustiš. Jaz sem se tudi fuuull sekirala in obremenjevala s tem, kaj si bodo drugi mislili, ko sem prijazna do strank. Ja halo, a naj folj odganjam, se zdiram nanje in kričim, maham z rokami? Saj sem v službi ZATO, da priskočim na pomoč strankam, razložim stvari sodelavkam in sodelavcem, ampak glej, če si kdo napačno razlaga moja dejanja, je to NJEGOV in ne več moj problem, kaj si on/a misli, da sem pa jaz s to-in-to potezo mislila …

Enkrat me je prišel partner obiskat v službo in sva seveda malo počebljala, brez dotikanja, poljubov … ker valda, prišel je k meni v službo. Glej ga zlomka, mimo je prišla njegova sodelavka in ga vpričo mene povabila na pijačo, kjer bi bila onadva sama. Mene niti pogledala ni, njega pa je “pobožala” po levi roki, ko je šla mimo njega.
Odvrnil ji je takojšnji NE.
Valda sem ga pogledala v stilu “say whaaat” in je takoj rekel, da je bilo to “nespodobno povabilo” in da absolutno ne gre, ker so take ženske pretkane in namerno izzivajo.
FULL všeč mi je pa bilo, da mi je TAKOJ povedal zanjo in kaj vse poskuša narest, da ga dobi samega na kavi … ampak, ko spoštuješ partnerja in si si ga ZAVESTNO izbral, ga ceniš in zveze na nikakršen način nočeš ogroziti, potem svoji/svojemu doma poveš, kakšen je kdo do tvojega partnerja.

Ostani dober po srcu še naprej, ženi govori o sodelavki, če ti bo pisala, te še naprej vabila itd., skratka, ne skrivaj je pred ženo, ker ji to najbrž full pomeni, da ji zaupaš take stvari. Ko bo pa frajlasta sodelavka enkrat KONČNO dojela, da iz te moke ne bo kruha, bo tudi njo minilo.

VIDVA Z ŽENO ostanita močna in zvesta en drugemu, kaj si drugi ustvarjajo v svoji buči itak ne moreš vedeti, pa si lahko nesramen in jo bo to vzburjalo in bi tudi v tem primeru sodelsvka lazila za tabo.

Evo. To. Pol pa vsi nedolžni, ker oni samo “radi klepetajo” in ne vidijo nič spornega tu. Razčlovečijo pa druge, ki varajo, pa s prsti kažejo na mamice s fb in podobne bolne teme tu gor.. sami angelčki. Blagor njihovim ženskam
[/quote]

Jao, kako nakladaš. V tisti temi od ženske, ki ima več kot očitno bivšega za nos, ki ga še sedaj ne more pustit pri miru, se pa dobesedno cediš od srčnega razodetja. Imej iste standarde.

Ce bos poslusal nasvete moskih pripadnikov tega foruma se ti ne pise dobro.
Ne ni normalno da nisi jasno dal vedeti se vedno in ocitno ti njena pozornost pase.
Moj recimo bi zenski ki bi rinla v njega spucu tak samar da se nebi pobrala.
Takih kur vic je povsod velik ne samo okol tebe.
Boga reva nima samozavesti in kle sil vate zame osebno je to izpod moje casti nebi tega nikol delala sploh ne ce je moski zaseden. Da ma zenska tok mal samozavesti da se na zasedenega obesa tega je velik ampak tuki nisi ti glavni dobitek ampak to da si bo ona napumpala svoj ego in samozavest ker bos prevaru svojo zeno in s tem dokazu da je bolsa od nje.
Ocitno je to tvoj namen da ne stegnes jezika torej kaj bi zdj rd od nas? Da te cimvec debilov s tega foruma potolazi da ostani tak kot si in ne reci nic in bo jutr ze na kolenih,svojih ali tvojih pa nvm.

Nezrel Imbecil si brez primere

Jao, kako nakladaš. V tisti temi od ženske, ki ima več kot očitno bivšega za nos, ki ga še sedaj ne more pustit pri miru, se pa dobesedno cediš od srčnega razodetja. Imej iste standarde.
[/quote]

Sem zadela v tarčo, kajne? Se mi je kar zdelo… eno je partnerstvo, kjer sta dva bila nekoč skupaj in se je nekje zataknilo(tema Moj moški) drugo pa so take teme kot je ta, kjer si nekdo želi slišati, da to kar dela ni moralno sporno in seveda ni on kriv. Ponavljam, kjer so čisti računi in odnosi, ni prostora za dvoumne odgovore ali odnose, ni teorije da kdo razvije upanje ali te še naprej nadleguje. Če pa te, se to prijavi dalje. Razreši. Ne čakaš, da neha… A odločnost ni vrlina mnogih dandanes.

Jap ziher
In zbudil si se z trdim in pobožno željo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

“Jaz pa popolnoma razumem avtorja”, ti si res eno naivno ženšče!! Hahaha
Seveda ti je povedal za njo, če si bila pa zraven! Trapa! Ta dva sta si že zeeelooo blizu, ko tebe ni zraven. Upam, da veš, kaj mislim. Če ga je še po roki pobožala, on pa je rekel odločen NE! Hahahaha

Spucal bi ji samar? Bravo, krasnega, zrelega moskega si si izbrala. Dvomim, da se lih tepejo zanjga 😁

Ne vem. Imam občuteik, da je sodelavka tebi zmešala glavo (zg.sp.) 🙂

Sem zadela v tarčo, kajne? Se mi je kar zdelo… eno je partnerstvo, kjer sta dva bila nekoč skupaj in se je nekje zataknilo(tema Moj moški) drugo pa so take teme kot je ta, kjer si nekdo želi slišati, da to kar dela ni moralno sporno in seveda ni on kriv. Ponavljam, kjer so čisti računi in odnosi, ni prostora za dvoumne odgovore ali odnose, ni teorije da kdo razvije upanje ali te še naprej nadleguje. Če pa te, se to prijavi dalje. Razreši. Ne čakaš, da neha… A odločnost ni vrlina mnogih dandanes.
[/quote]

Ne, nočes si priznati, da selektivno moraliziraš samo v eno stran. Nima nobene veze ali ima nekdo z nekom zgodovino, če pa je trenutno v partnerskem razmerju z drugo osebo. In v temi Moj moški je razvidno, da je avtorica začutila kaj vse je zamudila šele takrat, ko ga je izgubila, ta čas pa ga je vlekla toplo-hladno za nos. Kar je prototip manipulativnega in samovšečnega dejanja.

Potem pa tvoj kreposten tip oseb piše: jaz bi prevarala, mi je dal dovoljenje, a jaz možu pa ne.

Js sm tud zenski enkrat samar dal ker se je obesala po meni res po meni ce mislite da si lahko dovolite vse pa imamo eni doma druzino ste se zmotile
Nasilja nad zenskami ne odobravam ne
Samo ni se pa treba delat boge revice ker kur be brez spostovanja to sigurno niste-revice namrec tko da ko sm ji dal
Samar in reku tega nebos vec ponovila je blo to zadnjic
Enim pomaga samo roka jbg
Kaj me ma za slatat baba ce mam doma zeno pa dva otroka
Kurv a

Na svoji zeno nebi dal roke na take pa brez problema saj se ze same ne spostujejo

Ne, nočes si priznati, da selektivno moraliziraš samo v eno stran. Nima nobene veze ali ima nekdo z nekom zgodovino, če pa je trenutno v partnerskem razmerju z drugo osebo. In v temi Moj moški je razvidno, da je avtorica začutila kaj vse je zamudila šele takrat, ko ga je izgubila, ta čas pa ga je vlekla toplo-hladno za nos. Kar je prototip manipulativnega in samovšečnega dejanja.

Potem pa tvoj kreposten tip oseb piše: jaz bi prevarala, mi je dal dovoljenje, a jaz možu pa ne.
[/quote]

To pa sploh ni res. V tisti temi je on, če se prav spomnim, na vrat na nos izbral kar eno in sta skupaj zelo kratek čas, medtem ko sta z avtorico bila toooliko let skupaj. Krize pridejo. Se vmes zgodi marsikakšen zdrs. Napaka. Izkušnja. A splača se vztrajati, če se še ljubita. Samo to. Splača se pogovoriti, poskusiti poiskati rešitev. Ni vsako partnerstvo ljubezen in vedno bom zagovornik ljubezni.

To kar ta počne, pa je izzivanje usode. Recept za polom. Vsakemu godi pozornost, a najbolj nizkotno je to vzbujanje čustev pri drugih, katerih ne misliš negovati, za potrebe filanja ega.

Glede zadnjega stavka pa je vse stvar dogovora med dvema. Kakor komu paše. Važno, da je odkrito in jasno predstavljeno. S posledicami vred

In zakaj si ji dal svojo telefonsko številko??😄😄🤦‍♀️
Ali ti pozornost paše, ali pa je izmišljena zgodbica.

New Report

Close