Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelovki sem naredu celo sranje

Sodelovki sem naredu celo sranje

Eno noč sem sanju noro dober sex z sodelavko tko u živo da sem ji v pol snu poslau sms in se ji zahvalu za prejšnjo noč. Zgodi zutri me kliče čist raz_izdena. Hoče vedet wtf! Pojma nisem mel o čem mi to govori. Zadi za njo slišm njenega modela da hoče razlago. Nisem jima mel kaj povedati ker pojma nisem meu o čem to govorita. Sem preveru sms in res je bil tm tisti z tako vsebino kot je ona rekla. Čez dan se mi je začel svetlikat o čem to ona govori. Zdaj morm samo njenega modela prepričati, da so ble vse res sanje. Kako naj to nardim? Ona prav, da ne bi biu problem, če bi bla ona in on tisti večer skupi, pa nista bla zato je frka še večja.

Odgovor na objavo uporabnika
nč jasn, 11.05.2022 ob 00:54

Eno noč sem sanju noro dober sex z sodelavko tko u živo da sem ji v pol snu poslau sms in se ji zahvalu za prejšnjo noč. Zgodi zutri me kliče čist raz_izdena. Hoče vedet wtf! Pojma nisem mel o čem mi to govori. Zadi za njo slišm njenega modela da hoče razlago. Nisem jima mel kaj povedati ker pojma nisem meu o čem to govorita. Sem preveru sms in res je bil tm tisti z tako vsebino kot je ona rekla. Čez dan se mi je začel svetlikat o čem to ona govori. Zdaj morm samo njenega modela prepričati, da so ble vse res sanje. Kako naj to nardim? Ona prav, da ne bi biu problem, če bi bla ona in on tisti večer skupi, pa nista bla zato je frka še večja.

Bebec od trola, pojdi spat.

dobr dobr, pa glih tisto noč je ni bilo doma.. ma lej, povej tipu, da je bila z mano… Dej mu to za prebrat, hehe..

Bolj boš razlagal, bolj se bo zapletlo. Naj ga njegova ženska vpraša kako naj mu dokaže, da to ni res.

Ah, jaz imam pa vedno tako v živo samo nočne more.

Upam, da se ti situacija ugodno reši.

Pa si ga res. Pomagaj ji zdaj da se reši iz zagate.

Aja in vse to je bilo res

Kej druzga si zmisl, fag!

“Oops, wrong number?”

Deep shit stari! Ne znam pomagat, ne bi pa bil na tvojem mestu.

Ej, kako njen model ve za tvoj SMS?

Če je res tako kot praviš, bodi dec in pojdi do njenega moškaga in povej točno tako kot je bilo.

Frka stari. Pi_da  da ti nisem fouš. Upam,da se rešiš iz zagate.

New Report

Close