Sodni proces v živo-Nürnberg 2021
Tudi na youtubu.
https://www.youtube.com/watch?v=tUMvCOtOHJI&feature=emb_logo
Vzela sem si čas in spremljala v živo, lepo na sprehodu ( s telefonom) in kasneje
v polsenci na balkonu. Kaj naj rečem? To je šele drugi del zaslišanj in dokazov.
Veliko argumentov iz zarot (niso več teorije). Analize za nazaj in bojazen za naprej.
Ta proces bo še trajal. Zakaj? Zato, ker je mreža tako razširjena, da bi morali biti strokovnjaki
tudi lovci (pa ne taki kot je bil zdravnik iz UKC Maribor).
Sprašujem se, če bo sodni epilog rešen kot covid prevara, dovolj učinkovit in hiter, da
se zaustavi “plandemija”? Pokvarjenost politike in politikantsva mi ni presenečenje.
Nad Javno upravo (zdravstvo, policija, upravne enote, FURS….) z izjemami, pa sem zelo razočarana.
Jaz gledam in sledim marsičemu o samega začetka, ljudje se borijo, ampak tudi posamezno moramo delat na svoj način.
Ene boli dupe, eni so zavedeni in branijo uradno “stroko” ne vedoč da je pokvarjena do konca.
O politikih pa itak že vse vemo, ne vem kaj se čaka.
Rabimo pogumne ljudi, ne samo čakat na odvetnike, ker so tudi lahko oni na marsikateri način lahko “uničeni”. Torej je treba stopit skupaj. Upam da se ne zgodi krvoproliče kot v zgodovini.
Jaz gledam in sledim marsičemu o samega začetka, ljudje se borijo, ampak tudi posamezno moramo delat na svoj način.
Ene boli dupe, eni so zavedeni in branijo uradno “stroko” ne vedoč da je pokvarjena do konca.
Rabimo pogumne ljudi, ne samo čakat na odvetnike, ker so tudi lahko oni na marsikateri način lahko “uničeni”. Torej je treba stopit skupaj. Upam da se ne zgodi krvoproliče kot v zgodovini.
[/quote]
Branijo jih samo tisti, ki so sami pokvarjeni in polni zlobe.
Zato uživajo ob izživljanju in poniževanju ljudi.
[/quote]
Nč bat. Imam zelo zelo močne izkušnje v povezovanju ljudi. Sicer je bil manjši cilj kot je ta, ki
ima svetovno rzsežnost. Ampak smo uspeli ( sicer s 7 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} osipom privržencev). leta 2006 je bila še možnost organizacije od osebe do osebe za isti cilj. Uspeli pa smo samo na način, da
so se “lobisti” začeli gristi med sabo. Ampak o tem ne bom govorila na tem forumu.
Tudi dimnik so mi zamašili, da ne govorim še o čem.
Nč bat. Imam zelo zelo močne izkušnje v povezovanju ljudi. Sicer je bil manjši cilj kot je ta, ki
ima svetovno rzsežnost. Ampak smo uspeli ( sicer s 7 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} osipom privržencev). leta 2006 je bila še možnost organizacije od osebe do osebe za isti cilj. Uspeli pa smo samo na način, da
so se “lobisti” začeli gristi med sabo. Ampak o tem ne bom govorila na tem forumu.
Tudi dimnik so mi zamašili, da ne govorim še o čem.
[/quote]
Razumem.
Razumem.
Meni se prav dobro zdi, da si kljub napadom vztrajen. Saj večina niti ne spremlja tvoje
vsebine, ki jo posreduješ. Mnogi, ki pa se zavedajo dogajanj pa na tem forumu ne sodelujejo, ker je poln protislovij. Nevednost, prestrašeost in pokvarjenost pa žal nima meja. Programi poneumljanja pa so pri nas že zakoreninjeni. Šibkost množice je na dnu. Žal. Spremljam (kako delujem ti tukaj ne povem) tudi sama naše organizatorje upora in imam tisti čuden občutek na “horuk” (Prsa junaka, glava bedaka). Učinki upara so v tajnosti. Kje???