Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodobne mlade ženske

Sodobne mlade ženske

Star sem 24 let, sem veren, devičnik, rad bi se poročil in imel otroke, in zato iščem ženo, vendar se ob profilu sodobnih mladih žensk (še posebej v Ljubljani) kar zgrozim. Spoznal sem, da je devica pri 24 dandanes redkost, in še več, mlade ženske (in seveda tudi moški, kar je ravno tako porazno, a v tem kontekstu je bolj umestno stanje žensk) živijo umazano in razuzdano življenje.

To je res žalostno, morda na Katoliški mladini najdem kakšno dostojno dekle, povečini je pa vse propadlo.

Dobre žene nikoli ni bilo lahko najti.

Verjetno res, ampak danes je pa zaradi sodobne tehnologije še posebej težko. Je pa res, da je že babi razlagala, kako se je stari ata že v Jugoslaviji ponašal, ker je bila ona ena redkih deklet, ki so bile pri 19 še device. Tako da drži, da to žal ni nova težava, je pa dandanes že kar komično prepotencirana.

In, no, saj se ta patologija kaže še posebej v odnosih. Vsak drug par se loči, požrtvovalne ljubezni povečini ni več, zaupanja tudi ne, vsak gleda samo, kako bo drugo osebo izkoristil, največkrat za lasten (mesen) užitek.

New Report

Close