Šok za Zalo in Gašperja
Kje so bili pa njuni fani, ko sta se vrnila? So se razgubili? 🙂 Tako se glasbe pač ne moreš iti. Fani te spoznavajo prek novinarjev, prek intervjujev. Če si nesramen in nezgovoren do novinarjev, nimaš kariere. Tega jima pa nihče ni povedal? Ups. Tisti intervju z Jonasom sem gledala. 90 % je govoril Jonas, ker od mutcev ni izvedel nič. Zala se je bebavo hihitala in ob vsakem vprašanju gledala Gašperja, ta pa ni znal drugega kot se enako bebavo režat. Ne vem, če sta povedala tri pomenljive stavke.
Ni dovolj, da glasbo delaš, treba jo je tudi znat prodat. In onadva je ne znata. Tukaj toliko fanatične podpore, na letališču pa nikogar. Nekako ne gre skupaj. Ostala sta dobesedno brez fanov. Za Omarja mi pa dol visi, nisem jaz načela te teme. Ti ga očitno poznaš iz gej barov.
[/quote]
Pri tvojem komentarju sem pa kar zaspala. Ne boš že nehala Sirkova ,ali potem Raiven ,ali Miša,ali kdorkoli iz rtv hiše,ki so razočarani,da Briškijeva ni zmagala. Je že dovoljtvoja kolegica,ali ti osebno si bila druga in se sprijazni s tem.
Zjoči se in nehaj pljuvati po Zali in Gašperju.
Kje so bili pa njuni fani, ko sta se vrnila? So se razgubili? 🙂 Tako se glasbe pač ne moreš iti. Fani te spoznavajo prek novinarjev, prek intervjujev. Če si nesramen in nezgovoren do novinarjev, nimaš kariere. Tega jima pa nihče ni povedal? Ups. Tisti intervju z Jonasom sem gledala. 90 % je govoril Jonas, ker od mutcev ni izvedel nič. Zala se je bebavo hihitala in ob vsakem vprašanju gledala Gašperja, ta pa ni znal drugega kot se enako bebavo režat. Ne vem, če sta povedala tri pomenljive stavke.
Ni dovolj, da glasbo delaš, treba jo je tudi znat prodat. In onadva je ne znata. Tukaj toliko fanatične podpore, na letališču pa nikogar. Nekako ne gre skupaj. Ostala sta dobesedno brez fanov. Za Omarja mi pa dol visi, nisem jaz načela te teme. Ti ga očitno poznaš iz gej barov.
[/quote]
Kje so pa bili pa tvoji oboževalci ob prihodu, draga Lea?. Ne delaj si več sramote.
Kje so pa bili pa tvoji oboževalci ob prihodu, draga Lea?. Ne delaj si več sramote.
[/quote]
Ne delaj si je ti, Zalina mami. Vidiš, kako bebavo se to bere? Kot da si edina, ki se znaš spustiti na nivo petletnega otroka. Če smo vsi, ki Zale na maramo, Lea, ste torej vsi, ki jo fanatično zagovarjate, njena žlahta? Lea je drugače doživela lep sprejem.
Ne delaj si je ti, Zalina mami. Vidiš, kako bebavo se to bere? Kot da si edina, ki se znaš spustiti na nivo petletnega otroka. Če smo vsi, ki Zale na maramo, Lea, ste torej vsi, ki jo fanatično zagovarjate, njena žlahta? Lea je drugače doživela lep sprejem.
[/quote]
Jaz pa Leje ne maram od februarja dalje,ker je dokazala ,da je ena navadna afna.
Oh, Raiven… ta je tudi pojedla tono egotripa. Ta je šele ena razvajena smrklja, pa še dobre veze ima na tv in še kje. Ampak za tako mlad deklič, ki še nič res pomembnega ni dosegel v lajfu, jo malo preveč nosi. Na koncu bo tako kot Gotarca, predobra za to, da bi bila kje, kjer bi se jo opazilo. Predobra za opero, predobra za Emo, predobra za celi svet. Pa bo froce učila peti.
[/quote]
Kolikor je meni znano Zala in Gašper nista nesramna do novinarjev. Sem bil priča, ko sta dala zaporedoma ene 10 intervjujev in nisem opazil, da bi bila nesramna.
Letališče pa res ni nobeno merilo za nič. Kvečjemu je merilo to, da se njihov komad louda na itunes v različnih evropskih državah. Kaj ve foušljive tetke marjetke pisarite tukaj pa sploh ni pomembno.
Bejž no, kdo je tekmoval ? Onadva ali mi anonimneži. Onadva sta se prijavila, potem je očitno sveti duh poskrbel, da sta zmagala ( glasovanje???) na Emi, potem sta se odločila za Evrosong, zdaj pa naj mi pritlehniki ploskamo, ker se je smrklja zavijala v slovensko zastavo, pa vse ji je bilo odveč. Nadarjenih je še veliko slovenskih otrok, ampak očitno nimajo vsi atov z bogatim tošlom!
[/quote]
Ati od Raiven je bolj bogat kot ati od Zale,btw.
Samo kaj ko je imela mala za en kurc komad, ki je ljudi spravljal do živčnega zloma. KAOSSSSSSS! Sprijaznite se žabarji, spušli ste tokrat! Največji problem okoli Zale in Gašperja je pa itak ta, da sta 1. Mariborčana in 2. varovanca založbe Universal Music, ne pa kakšne ZKP RTV Slovenija, zlizane s tv evrovizijsko mafijo, saj vedno sedijo tudi v komisijah Eme.
Zala in Gašper imata veliko poslušalcev, v Sloveniji in v tujini, nč bat! Raiven se bo pa morala še malo pomatrat, ali pa ji bodo morali spet komade delat prejšnji avtorji, ki so za razliko od nje vedeli kako se stvarem streže. Ona misli, da se da vse doseči z denarjem in vezami in da če ji ni uspelo, je problem samo v tem, ker je nekdo drug imel več denarja. Ahaha, Raiven, padi na Zemljo, plisss!
Ja, najbrž neutolažljivo jokata zaradi tega. LOL
Ima pa Zala lep vokal, zelo indie.
Torej, 2 “polfinala”, torek in četrtek in sobotni “finale”.
Za “finale” smo videli točke glasovanja žirij in točke glasovanja gledalcev.
Za torek “polfinala”, kjer smo se prebili naprej v “finale”, pa nikjer ne najdem podatkov, koliko glasov smo dobili od žirij in koliko od gledalcev? (Ali so mogoče za vstop v finale zadostovali le glasovi gledalcev, kar najbrž ne drži in so z finale glasovali tako gledalci kot žirije?)
Lahko kdo pove, kje najti podatke, na uradni strani ni nič, na RTVSLO tudi ne.
Tamladedva sta vila dobra!
Jaz si pa želim videt – saj smem kajne, saj plačujem RTV – račun!
– Koliko sta nas koštala naša zmagovalca?
– koliko so potrošili spremljevalci
– koliko komplet ekipa RTV
In kakšna solidna primerjava iz prejšnjih let (lani?) , ko se je šlo za vauuu oblačila, vaoo plesalce, vaoo žurke….!!
To mora obelodanit ekipa RTV. A mislijo samo dvigat naročnino? Pa delat oddaje v stilu:
– mizica, dva stola, 2 kozarca vode in debata!?? Pa mine ena urca, Jutri pa ponovitev na ponovitev….
Zelo malo sta onadva stala RTV letos. Še spot sta si sama naredila. Za cote nič, za backvokale nič, za koreografijo nič itd.
Je pa imela TV Slovenija tam celo armado turistov, ki se niso ukvarjali z Zalo in Gašperjem. Sploh ne vem kaj so tam delali, če odmislim to, da so se obkladali z blatom iz mrtvega morja in podobno. Za Zalo in Gašperja je večinoma skrbela piarovka Špela z založbe Universal Music, ne RTVjevci.
A se še komu zdi, da sta ta dva malo čuden par? Njuno obnašane je … čudno. Meni se zdi, da je ta njen “fant” dober manipulator. Stalno ko ga vidim, kako se gledata imam občutek, da jo človek nadzira z vsakim gibom. V glavnem, čudna sta mi. Pa v vsaki oddaji, ki sta, sta čudna.
Mogoče sem pa jaz čuden?
Zelo malo sta onadva stala RTV letos. Še spot sta si sama naredila. Za cote nič, za backvokale nič, za koreografijo nič itd.
Je pa imela TV Slovenija tam celo armado turistov, ki se niso ukvarjali z Zalo in Gašperjem. Sploh ne vem kaj so tam delali, če odmislim to, da so se obkladali z blatom iz mrtvega morja in podobno. Za Zalo in Gašperja je večinoma skrbela piarovka Špela z založbe Universal Music, ne RTVjevci.
[/quote]
Naj RTV izstavi račun na vpogled ljudem, ki jih plačujemo!
Zahtevam točno specifikacijo! Se strinjate?
Tukaj so prav vsi rezultati:
https://eurovisionworld.com/eurovision/2019
Še iz dosadnega komada naredi ful dober komad 🙂
[/quote]
Saj sta imela veliko dobrih intervjujev, v katerih sta govorila in govorila. Če novinar provocira in je debil, pa mu lahko vrneta tudi tako, da dajeta sarkastične izjave ali da preprosto ne povesta nič. Kaj je to v primerjavi z velikimi slovenskimi “zvezdami”, ki hočejo vnaprej vprašanja, pa avtorizacijo vsakega stavka in celo slik. Gašper in Zala sta za slovenske novinarje hvaležna roba, nezahtevna, verjemi mi.
Si upam trditi, da poznam skoraj vse slo muzičare, o katerih tukaj pisarite. Polovica se jih lahko skrije pred tema dvema. Veliko je še pred njima, v to ne dvomim.
Jaz pa sem bila totalno šokirana, ko sem zvedela, da sta v nedeljo popoldan že priletela v Ljubljano. Če bi to vedela, bi ju sigurno prišla čakat na Brnik.
Mediji sploh niso objavili ure njunega prihoda.
Za vse olimpijce so delali pomp, ko so prišli na Brnik, za Zalo in Gašperja pa niti ene omembe. Morda z namenom???