Šola intime
Je že tako, da v življenju ne dobiš nujno najboljših kart.
Jaz sem se recimo rodil v družino, kjer je bil oče alkoholik. Kreganje in vpitje je bilo na sporedu skoraj vsak dan v zraku pa ves čas napetost.
Čeprav jima tega zdaj niti ne zamerim več. Vem da imata vsak svoje demone in drugače pač nista znala.
Seveda ti pa to pusti posledice. Težko navezuješ stike. Z nasprotnim spolom še toliko težje. Ne pomaga tudi to, da sem že po naravi introventiran.
In zdaj smo tukaj.
Kaj je sploh poanta tega pisanja.
Na ta način bi želel spoznati punco. Predstavljam si da najlažje takšno z podobno zgodbo.( kar seveda pa ni pogoj)
Da bi se občasno dobivala. Bolj kot ena šola ali tečaj partnerstva. Spoznavanje. Detajljev še ne vem:)
Vem, da za kakšno “resno” vezo trenutno še nisem pripravljen.
Če bi katero to zanimalo naj se oglasi na [email protected]. To je to.
Tale je šel še en korak naprej – najprej – smrk, žalostna zgodba, dejmo se ženskam
zasmiliti, da trzne zaščitniški nagon, potem namigne, da bi se rad spremenil (jasno,
vsaka si želi spremeniti moškega) in nazadje pove, da “še ni pripravljen na resno
zvezo”….da ji bo lahko po seksu rekel “pa saj sem ti že od začetka povedal”…in jo
po seksu odpeketal mirne vesti…
Naredujejo fantje, napredujejo.
Tale je šel še en korak naprej – najprej – smrk, žalostna zgodba, dejmo se ženskam
zasmiliti, da trzne zaščitniški nagon, potem namigne, da bi se rad spremenil (jasno,
vsaka si želi spremeniti moškega) in nazadje pove, da “še ni pripravljen na resno
zvezo”….da ji bo lahko po seksu rekel “pa saj sem ti že od začetka povedal”…in jo
Naredujejo fantje, napredujejo.[/quote]
Po mojem pa ravno pri tem dela napako. Ženske rade spreminjate moške. Vzamete recimo aktivnega športnika in mu pol najedate da kaj ima toliko za hodit po treningih in da mu je več do tega kot do nje. Ampak najbrž ni gušta, če ima sam kao željo po spremembi. Kot ga zmanjka tudi potem, če vam rata. :-)))
Človek bi pomislil, da je tip že zelo izkušen, čeprav je še brez. :))
Sicer pa, je treba začeti na začetku, na koncu ni še nihče.
En, ni to nobeno najedanje. To je samo izkazovanje ljubezni oziroma sporočilo, kako lepo in lažje ji je, ko sta skupaj. Razen, če najeda tudi takrat. 🙂
Naredujejo fantje, napredujejo.[/quote]
Po mojem pa ravno pri tem dela napako. Ženske rade spreminjate moške. Vzamete recimo aktivnega športnika in mu pol najedate da kaj ima toliko za hodit po treningih in da mu je več do tega kot do nje. Ampak najbrž ni gušta, če ima sam kao željo po spremembi. Kot ga zmanjka tudi potem, če vam rata. :-)))[/quote]
Ni napaka, tle se motiš.
Ker ženske VEDNO spreminjamo moške samo NA BOLJŠE. Če je bil lenuh, ga
nagonimo športat. Če je bil nedružaben samotar, ga spravimo v družbo. Če je bil
neurejen pujs, ga naučimo pospravljati in se urejati.
In tako naprej :-))))
Edin pri alkoholu nam včasih ne uspe….ampak delamo na tem :-)))
Ta izjava pa fajn diši po seksizmu. 🙂
Kot, da ste ženske na splošno boljše od moških in vsaka prilagoditev za moškega pomeni pridobitev in napredek. 🙂
Kot, da ste ženske na splošno boljše od moških in vsaka prilagoditev za moškega pomeni pridobitev in napredek. :)[/quote]
Robi, ti imaš problem. Čas je, da se ga zaveš.
Vsako mojo izjavo spremeniš v nekaj feminističnega, se prepričan, da TI nisi feministka?
Po mojem pa ravno pri tem dela napako. Ženske rade spreminjate moške. Vzamete recimo aktivnega športnika in mu pol najedate da kaj ima toliko za hodit po treningih in da mu je več do tega kot do nje. Ampak najbrž ni gušta, če ima sam kao željo po spremembi. Kot ga zmanjka tudi potem, če vam rata. :-)))[/quote]
Ni napaka, tle se motiš.
Edin pri alkoholu nam včasih ne uspe….ampak delamo na tem :-)))[/quote]
Grozljiva izjava, ki jo lahko sproducira le bolesten samski um…
Ni napaka, tle se motiš.
Edin pri alkoholu nam včasih ne uspe….ampak delamo na tem :-)))[/quote]
Grozljiva izjava, ki jo lahko sproducira le bolesten samski um…[/quote]
Eden izmed naju ima bolesten um, pa to nisem jaz.
hehe zakaj nisem pričakoval drugačnega odgovora? Ti si tako popolna, da beseda “popolna” sploh ni dovolj. Besede, ki bi tebe opisala, še niso iznašli 🙂
Kot, da ste ženske na splošno boljše od moških in vsaka prilagoditev za moškega pomeni pridobitev in napredek. :)[/quote]
Vsako mojo izjavo spremeniš v nekaj feminističnega, se prepričan, da TI nisi feministka?[/quote]
Vsako ravno ne. Samo tisto, ki me spominja na poveličevanje žensk. 🙂
Se trudim, da ne delam razlik med spoloma, a ta tvoja izjava res deluje tako, kot da smo moški manjvredni in smo lahko srečni in hvaležni, če se katera ženska z nami ukvarja in nas spravi v red. 🙂
Družbo ste že na splošno zelo prilagodili svojim nazorom in miselnosti. Lahko vam samo čestitam.
Vsako mojo izjavo spremeniš v nekaj feminističnega, se prepričan, da TI nisi feministka?[/quote]
Se trudim, da ne delam razlik med spoloma, a ta tvoja izjava res deluje tako, kot da smo moški manjvredni in smo lahko srečni in hvaležni, če se katera ženska z nami ukvarja in nas spravi v red. 🙂
Družbo ste že na splošno zelo prilagodili svojim nazorom in miselnosti. Lahko vam samo čestitam.[/quote]
Dokler je aktivna samo na forumu, še gre. Zamisli si družbo ali državo, da ti ta osebek pride do izvršne oblasti… bog nam pomagaj
Družbo ste že na splošno zelo prilagodili svojim nazorom in miselnosti. Lahko vam samo čestitam.[/quote]
Teb vse neki “deluje” na to vižo, v tem je problem. Verjetno v smislu o kači in zviti
vrvi.
Pa še na tisti vic me spomnjaš, ko psihiater pacientu nariše krog in ga vpraša kaj vidi
“Pi*do” pravi pacient.
Pa nariše kvadrat, kaj vidi?
“Pi*do” spet pravi pacient.
Pa nariše trikotnik, spet isto.
“Ja gospod, vi imate pa resne težave” reče psihiater.
” A jaz da imam težave?” se razjezi pacient “Kdo je pa vse tiste packarije risal?”
Tko nekak je to pri tebi….karkoli jaz napišem, tebi “deluje” nekam u tri krasne…
Teb vse neki “deluje” na to vižo, v tem je problem. Verjetno v smislu o kači in zviti
vrvi.
Pa še na tisti vic me spomnjaš, ko psihiater pacientu nariše krog in ga vpraša kaj vidi
“Pi*do” pravi pacient.
” A jaz da imam težave?” se razjezi pacient “Kdo je pa vse tiste packarije risal?”
Tko nekak je to pri tebi….karkoli jaz napišem, tebi “deluje” nekam u tri krasne…[/quote]
Ampak tu se skoz imenjujemo in vsak enčas rišemo packarije, a ne Skeli? 🙂
Mislim, da nisem edini, ki na takšen način dojema tisto tvojo izjavo. Zato tisti vic nima realne podlage. 🙂
Jaz ne govorim o tem, kaj si ti mislila, ampak to, kaj si napisala in kako si ljudje to razlagamo.
Možno je, da se niti ne zavedaš tega, da v sebi nosiš pristranska prepričanja in na moške gledaš kot na manjvredna ali nezrela bitja.
Mislim, da nisem edini, ki na takšen način dojema tisto tvojo izjavo. Zato tisti vic nima realne podlage. 🙂
Jaz ne govorim o tem, kaj si ti mislila, ampak to, kaj si napisala in kako si ljudje to razlagamo.
Možno je, da se niti ne zavedaš tega, da v sebi nosiš pristranska prepričanja in na moške gledaš kot na manjvredna ali nezrela bitja.[/quote]
Glej, ne pomaga. Ne glede na to kolikrat boš to še ponovil (in pri tem si RES vztrajen)
to še vedno ne bo postalo res.
Recimo zgoraj je vsakemu iz avijona jasno, da je to hec na Boomovo izjavo, vsak točno
vidi, kako ja bilo mišljeno, samo ti v tem vidiš podcenjevanje moških.
Problem imaš ti, ne jaz.
vrvi.
“Pi*do” pravi pacient.
Tko nekak je to pri tebi….karkoli jaz napišem, tebi “deluje” nekam u tri krasne…[/quote]
Ampak tu se skoz imenjujemo in vsak enčas rišemo packarije, a ne Skeli? :)[/quote]
Ne bi rekla. Ti si pa pač zlo produktiven na tej sceni, ja.
Serijski morilec spet enega spravi na oni svet. Ko ga obtožijo pa on: “Pa tega sem res čist za hec, a ne vidite da je bil hec'”
Podobnost z udeleženko foruma je zgolj slučajna in … za hec. Ali pa tudi ne
Vidim, da je vsem dolgčas in ste si ponovno spet zamislili “udri po Skeli” dan…
Ko piščanci na farmi….ko eden kljune, drugi zavohajo kri in se ne morejo kontrolirat…
Menda grejo cele jate lahko k vragu….
Kar uživejte. Brez mene….
Res je bil hec in tako sem ga tudi sam bral. 🙂
Ampak tu se skoz imenjujemo in vsak enčas rišemo packarije, a ne Skeli? :)[/quote]
Ne bi rekla. Ti si pa pač zlo produktiven na tej sceni, ja.[/quote]
Moram, ker si skoz packarije pišeš in razlagaš!…. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.