Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Šola intime

Šola intime

Zelo slab primer. Skela je dodala smajlije. Šala je bila več kot očitna, razen če si…. (hlod). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zelo slab primer. Skela je dodala smajlije. Šala je bila več kot očitna, razen če si…. (hlod). :)[/quote]

Mislim, da je bila šala očitna vsem, tisto kar “bode” je to, da se mnogi ne zavedajo, da če razlagaš risbe/pisarije še nisi doktor…. 😉
Ali pač? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zelo slab primer. Skela je dodala smajlije. Šala je bila več kot očitna, razen če si…. (hlod). :)[/quote]

Mislim, da je bila šala očitna vsem, tisto kar “bode” je to, da se mnogi ne zavedajo, da če razlagaš risbe/pisarije še nisi doktor…. 😉
Ali pač? :)[/quote]
Upam, da jim je res bila. 🙂 Se pa strinjam z drugim delom. Ampak, kdo smo mi, da lahko sodimo, kdo je doktor, kdo pa šalabajzer?! :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ali pač? :)[/quote]
Upam, da jim je res bila. 🙂 Se pa strinjam z drugim delom. Ampak, kdo smo mi, da lahko sodimo, kdo je doktor, kdo pa šalabajzer?! :))[/quote]

Vse kar je tle napisano mi zgleda kot pi*da… 😉

Dej nehite take packarije nonstop pisat….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še dobro da tega ne moremo napisat točno proti tebi kajne? 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close