Šola petja
Hei!
strastna pevka, jaz sem se lani učila pri Simonu Skalarju v Kamniku, sem se kar velik naučila in hitro napredovala, samo sem potem nehala zarad treningov atletike… tako da priporočam. Drugače pa on uči tudi Martino Šraj (ooo ona mi tolk hudo poje 😀 ) in ji snema komade, tako da ti bo sigurno znal pomagat, najbolj da ga kontaktiraš – ima tudi spletno stran, tako da ne bo problemov
lepo se mejte *
Pozdravljeni.
Sem absolvent solo petja na Akademiji za glasbo v LJ in nudim kvalitetno poučevanje petja (primerno vsakemu posamezniku) na domu oz. po dogovoru (v LJ).
Nudim tudi poučevanje klavirja in glasbene teorije.
Kontakt: [email protected]
Pozdravljeni,
iščem privat učitelja solo petja iz okolice Ptuja,Maribora. Prosim če je kdo tu naj mi piše na mail : [email protected]
Lep pozdrav,
Tadej
Pozdravljeni,
Sem absolvent solo petja na Akademiji za glasbo v LJ. V okolici Maribora poučujem petje.
več info na [email protected]
sem solopevka s številnimi priznanji na mednarodnih tekmovanjih, več strokovnih izpopolnjevanj v sloveniji in tujini. poučujem solopetje. lokacija metlika
več info na mail
pouč[email protected]
Lp.Če te še zanima učenje petja napiši mail na [email protected]. Pusti tel št. Lp
Če koga zanima moderno petje z mikrofonom in odlično učiteljico, ki je dejavna na slovenski glasbeni sceni.
Mi imamo MODERNO GLASBENO ŠOLO – POP AKADEMIJA: KLAVIR, POP PETJE na mikrofon, KITARA električna & akustična, BAS KITARA, BOBNI.
Kontaktirajte nas na gsm 041 287 253.
Poučujejo najboljši učitelji in najbolj dejavni glasbeniki na naši slovenski pop sceni (spremljevalni band Melodij morja in sonca 2014, muzikal Cvetje v jeseni,…) Kot produkcija sodelujemo z najboljšimi slovenskimi pop glasbeniki kot so NINA PUŠLAR, NUŠA DERENDA, SAŠA LENDERO, REGINA,…
Prihaja NOVA ŠOLA PETJA na GORIŠKO!
Če se želiš učit petja in pravilnega dihanja, potem si na pravem mestu.
Sedaj pa k ponudbi …
Ure petja bodo zate potekale takole:
3 ure na mesec (1h traja 60 min),
9 mesecev (od oktobra do vključno junija)
cena
75€ na mesec!
Učenje petja je organski proces, ki zajema celega človeka (telesno, čustveno, duhovno…)
Nekaterih stvari se pač ne da izsiliti,
potrebujejo samo čas ter ljubečo usmerjeno pozornost, da dozorijo.
Zato ti ponujam možnost, da si daš to možnost 🙂
Jaz se obvežem, da te popeljem čez izzive, ki se bodo pojavili na tvoji poti spoznavanja lastnega glasu,
ti pa se obvežeš, da redno obiskuješ ure in si prizadevaš pogledati onkraj znanega.
Dogovorjeno?
Vse podrobnosti o tem, kako poteka ura petja pri meni, dobiš na spletni strani
Če imaš še kakšno vprašanje ali se želiš prijaviti na mailing listo za obveščanje, mi lahko pišeš na
Če želiš, lahko ponudbo razpošlješ vsem, ki meniš, da bi jih utegnila zanimati.
Se vidiva 🙂
Martina Furlan