šola – šestilo in voščenke
Živjo, jutri nameravam na velik nakup šolskih potrebščin in bi prosila za nekaj vaših nasvetov, izkušenj.
Šestilo – prvič ga kupujem, za 4. razred, v trovinah je velika izbira, verjetno za začetek kaj enostavnega – kaj je premalo in kaj je preveč, eni imajo samo šestilo, v drugih pa je je radirka, minca, svinčnik ..kakšnega ne smem kupiti?
Voščenke – do zdaj sem kupovala Jolly, vendar mi je hčerka rekla in tudi sama sem opazila, da barve niso najbolj intenzivne, gledala sem nekatere risbe drugih sošolcev in so imeli zelo lepe intenzivne barve – kaj kupujete?
Flomastri, z debelo in tanko konico – zdaj imamo Jolly, se mi pa zdi, da se konica zelo hitro zvije, cefra, ne da se več lepo potegniti črte, pisati,– – kaj uporabljate?
Barvice – tu bom verjeto ostala pri Jolly, ker lahko čez leto kupujem posamezne barvice, Faberke so tudi dobre
Hvala za pomoč, nasvet.
prav čisto vseeno, katerega kupi, ya yačetek je tudi plastičen dober, ZAkaj? ker jih bo kar naprej treba kupovat. otroci so na yačetku štorasti, no bolj ali manj, kvaliteta pa rayen mogoče redkih, najdražjih slaba. mi kupimo po vsaj dva letno, ydaj je v 9. rayredu, pač kupiš enega pa ga ima ya par mesecev.
vidim, da sem poyavila menjat ćeke, pa ih tudi ne bom, saj rayumete bistvo
Ma glede šestila vem, da je tole http://emka.si/sestilo-maped-protect-sortirane-barve/PR/49723,2225 čisto ok – ima še varovalo za špico, tako, da ne uničuje puščice pa enostavno se regulira in se ne razrahlja kar tako. Ne vem, za dobrih 5€ zadeva špila. Imaš pa seveda tudi dražje – malo plačaš znamko, malo dizajn, pri nekaterih pa tudi kvaliteto. Tako kot povsod drugje.