Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šolanje na daljavo

Šolanje na daljavo

Živjo,

Dragi forumovci, sprašujem vas, če mogoče kdo ve, kje bi se dalo končati Srednjo Ekonomsko šolo (se pravi IV. stopnjo izobrazbe) preko študija na daljavo.

Lep pozdrav

Saj bi ti radi pomagali bejba….sam tu smo sami zajebanti…pa ne zamerit,če bo odgovor tak.
Diplomo lahko opraviš kar pr meni!

;-)))))

Si malce forum zgrešilo dete,kajne?Nič hudega!te bo moj frend Razo pospremil…..;-)

ni blema…..pupa keli……samo povej kak dolgo rabiš…………….

ok ti povem, če ti meni tole: se da zanosit na daljavo?????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ej moj frend!Če bi se dalo zanosit na daljavo…..bi midva ta forum že začasno počistila naših bejb,se ti ne zdi?
Zato je bolje,da je tako kot je!
Hej,ja kje pa ste?

ne lomi ga…lepo povej,,da si profesor in da ni nobeega problmečka….

polej, sva dobila novo putiko…………….ki bi rada kaj na daljavo…hihiihihi

mater tale mladina…….kolk dolzga rabijo……..midva pa tehničara……hihihihih

ČE NAJU BERE UPAM DA BO PRAVILNO ŠTEKALA:

ČUJ PUPA, KELI, SAMO NE SERI IN V ŠOLSKO KLOP…SOFORT…..IN ČE KAKŠNEGA PREDMETA NE BOŠ ŠTEKALA, PA NAJU PROKLIČI…..SVA EXPERTA ZA VSE….SAMO VRPAŠI….AMPAK PRVO, LEPO MAMICI RECI, DA TI NABAVI ZVEZEKE IN TORBICO PA AJD V KLOP!!!!!!!!!

ps. aja pa še….mamici naroči naj se jutri pri naju oglasi….hihi

poklici..to je to..ali pa katera druga DU..ali privat sole, uporabi inetrnet…srecno!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi!
Ah nič!Se mi je sam kljun sprožil.
😉

lubcka..ke;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ha.. ha… ha…. ha….

ha

ha

pa sem res forum zgrešila…..
Ja prav ne, se bom pa drugač znajdla..

Če pa malo bolje pomislim bi šla pa lahko Sprevrženec in razočaran tud mal z mano pogledat nazaj v šolske klopi, ker se mi zdi, da sta zrela za kakšno lekcijo…… bontona.

Čau

Bonton in ta forum ne gresta skupaj!
Zato so nas pa sem zaprli!
😉

Edino ene stvari tu ne počnemo pupica: ne žalimo se med seboj in ne kregamo se!
Tako,da bi lahko marsikdo prišel k nam izpit naredit…iz vsega!
Pa mnogo veselja pr sexu….pardon maturi!
😉

ojla pupi mlada……

upam, da resno misliš….in naju povabiš, da čičneva ob tebi……

tak si sladka mala………….daj no…ostani med nami…ampak PRVO ŠOLA IN ZOPRNE NALOGE…nato pa mi za razvedrilo…….saj se ne moreš samo učiti…hihihi

lepo življenje še naprej in čim manj stresov…..če pa bo le prehudo, saj veš, kje se boš sprostila, nasmejala in mogoče celo zaljubila…..

ekola enga velikega maminega cmokeca

haha…lepo si ji povedal..tko v bontonu;))..Kelika kljub temu, da si zgresila, si dobila zeljeno…pozanimaj se ..papa

Pa a te res tolk te devičnice matrajo?
Saj je ja boljša supa iz stare koke!
;-))

ufffff..sam stare koke so vse kumarne in posušene…hihi

ah kje pa!!!!
Sam ta pravo je treba najt!Tisto,kr ma še vse perje na sebi…pa da jajca nosi je tud pogoj!
😉

New Report

Close