Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style solarij in panika

solarij in panika

imam svetlejšo polt, sonce me ne prime in bi zelo rada porjavela s solarijem. Bila sem 1-2x, pa me je strah od tistega brnenja mašine Ergoline, čeprav špila muzka. Strah me je tud, ker si sam tam, pa še tako zaprt si v mašino. Kako se naj znebim te panike, četudi ponavadi nisem takšna in nisem klavstrofobična?

Saj dan dans obstajajo tudi solariji v katerih stojiš oz. ležiš v njih kot pod milim nebom!!! Kaj se ti zdi- bi bli tej zate?

Absolutno, kje najdem to?

Oz. kako se naj rešim te “panike”?

Tudi mene je bilo na zacetku zelo zelo strah v solariju… Kaj pa ce ne bom mogla vec ven, itd.
Zato sem si vedno pustila pokrov malo odprt in eno roko na pol ven – za vsak slucaj.. 😉 Ampak se ne boj… Vsak solarij se po dolocenih minutah ugasne sam od sebe (za kolko minut pac gres v solarij). Pa tudi vsak solarij ima na obeh koncih (pri glavi in nogah) dovolj veliko odprtino, da zlezes ven. So pa vsekakor najboljsi novejsi solariji, pri katerih se pokrov ne zapre, ampak je sam solarij zgrajen fiksno, kot da se npr. vsedes v fotelj.
Najboljse da gres v en malo vecjo solarij in poves za svojo paniko. Tam ti bodo znali izbrat najprimernejsi solarij.

Lp racka

Pa vesele praznike!

ja, pa živim tam, kjer je le po 1 solarij, dlje pa malo več.

New Report

Close