Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Solaris Šibenik

Solaris Šibenik

Mi gremo konec junija z našim triletnikom v hotel naselja Solaris.Kakšne izkušnje?

Pozdravljeni!

Mi smo bili lani avgusta (dve družini z dvema majhnima otrokama 3 in 4 leta) v solarisu v Šibeniku v hotelu Andrija in nam je vreme še kar nagajalo, saj je skoraj cel teden deževalo in bilo za tisti čas izredno mrzlo. V vodi se nismo kopali ker je bila tako mrzla in tudi v hotelu Ivan, kjer imajo notranji bazen se nismo nič kopali ker je bila voda iz morja – torej tudi ta mrzla. Naši malčki so se tako zabavali z igrali na otroškem igrišču in to je bilo to. Pogrešali pa so pesek – mivko, da bi lahko vsaj kaj gradili z svojimi pripomočki. Hotel v katerem smo mi prebivali nima otroškega kotička, prav tako je z strani kompas kluba za za tako majhne otroke bolj malo animacije. Smo pa slabo vreme izkoristili za ogled bližnjih krajev.

Aja plaža je pokrita z majhnimi kamenčki, tako da je potrebno imeti pod brisašo vsaj še “peno” da te ne bode ko ležiš in otroci morajo imeti na nogicah nekaj obuto.

Skratka naše izkušnje z dopustom so bolj slabe, saj ti Hrvaška če je slabo vreme nima kaj ponuditi.

Očitno sva bila tam v istem času. Nisi mogel ne v morje ne v bazen, oboje ledeno.
Drugače pa mi je solaris všeč, tudi za otroka. Zadeva ni nabasana. Kamorkoli se daš, je prostora dovolj. Plaža je večinoma prodnata, sence je dovolj, ponudbe je kar veliko. Tudi mivka (umetna) je v zalivčku pri hotelu Ivan.
Je pa zadeva malo na samem. Peš nimaš kam, z avtom pa obvezno na slapove Krke z kopalnimi pripomočki.
V primerjavi z kakšnim grškim ali turškim naseljem je prav carsko.

poglej na forum Starševski čvek, ogromno napisanega….
eni zadovoljni, drugi spet ne.

nam je bilo všeč in gremo letos spet.
mivka je od hotela levo na plaži, kjer igrajo odbojko…

Upam, da boste imeli lepo vreme.
LP

ja pac obala jadrana je predvsem prodnata in zelo me skrbi ko bodo zaradi turistov v turisticnih naseljih namesto proda nametali mivko.super za ekosistem.
ja mal se pac jezim.Pac poznam Solaris že iz otroskih let pa mislim da je camp zelo dobro urejen,normalno pa je da je vecino hotelskih kompleksov odmaknjeno od vasi,mest,hvala bogu.
Imas pa idealno okolico za kolesarit,pac mal moras pogledat na zemljevid .>2o min ali se manj do Šibenika od tam imas voznjo z trajektom na bližnje otoke itd,,……………………………………..
bilo bi super da bi tudi ljudje ki pridejo samo poležavat tudi zaceli spoznavat kulturne,naravne znamenitosti.Pojdite lepo je.Ce pa bi kaj radi se vprasali pisite.
hvala za razumevanje

Kamp, okolica, čistoča super.

Voda ledeno mrzla; v zalicčku ves časpiha in nas je tudi na plaži na soncu zeblo….

New Report

Close