solea ali nivea?
Tu je vendar cel kup mon, ki zgledajo 20 let mlajše in uporabljajo le niveo in soleo. Bohnedaj, da izjaviš, da uporabljaša kakšno kvalitetno/dražjo (eno lahko ali pa ne izključuje drugega) kremo, takoj te podučijo, da zapravljaž denar.
Že od nekdaj uporabljam Lancome krem, občasno zaidem na cenejše, naravne in ostale kreme pa se vedno vrnem k Lancomu. No mi ne prisodijo 20 let manj, nekaj let manj pa prav gotovo :
Tu je vendar cel kup mon, ki zgledajo 20 let mlajše in uporabljajo le niveo in soleo. Bohnedaj, da izjaviš, da uporabljaša kakšno kvalitetno/dražjo (eno lahko ali pa ne izključuje drugega) kremo, takoj te podučijo, da zapravljaž denar.
Že od nekdaj uporabljam Lancome krem, občasno zaidem na cenejše, naravne in ostale kreme pa se vedno vrnem k Lancomu. No mi ne prisodijo 20 let manj, nekaj let manj pa prav gotovo :[/quote]
Evo, meni pa Lancome ne paše. Mi koža vedno zacveti. Moji izjemno občutljivi koži paše samo dr. Hauska. Kažem pa svoja leta, ampak mislim, da je to posledica tipa kože kot izbire kreme.
Kar se tiče Solea, Nivea- tista, ki ima manj nafte (parabenov) noter.
Sama uporabljam Solejo, sedaj obstaja samo navadna včasih je bila tudi soft, a je ni več. Glede izgleda pa takole, moja mama je uporabljala neko kamilično kremo, ki jo je izdeloval nek drogerist, vse življenje jo je uporabljala in je bila pri 84 brez gubic, tudi sama imam lepo kožo in to ne pripisujem kremi pač pa genom. S solejo sem zelo zadovoljna, cena kreme nič ne pove. Bom pa povedal primer, ko sva s prijateljico dobile od prijateljice celo vrečko različnih krem znane slo znamke in ko sva si delile te kremice sva jih sprobavali in nama je krema kapnila na tla, ki so bila iz klinkerja brez fajanse in kaj se je naredilo, krema je pustila svetel madež,ker je dobesedno razžrlo klinker (premaz klinkerja) tako sva vse kremice lepo vrgle v smeti. Tako je vsak mora sam ugotoviti kaj mu paše. Nimeja mi ne odgovarja je premalo mazava, soseda pa se z njo maže na debelo (je kadilka) in ima lepo gladko kožo in ne kosmate kot je običajno za kadilke.