Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek solidarnostna pomoč ob bolniški

solidarnostna pomoč ob bolniški

Pozdravljeni!

Zanima me, če morda kdo ve, kako je s solidarnostjo pomočjo za bolniško, ki traja več kot tri mesece. Sama sem bila pred leti v staležu in takrat nisem vedela, da mi to pripada niti firma mi ni izplačala, kar bi mi po kolektivni pogodbi bili dolžni. Veliko sem prebrala sedaj o tem in zasledila tudi, da je rok zastaranja za izplačila 5 let, kar pa pri meni še ni minilo. torej, zanima me, kam se obrniti, da bi lahko to pomoč izterjala, ki mi je niso izplačali, ko sem bila do nje upravičena. Naj še pripomnim, da se je firma v tem času preimenovala- vendar so direktor in vodje ostali enaki.
Najlepša hvala za odgovore in lep dan še naprej.

Pri nas zaposleni napišejo prošnjo za solidarnostno pomoč in ko jo
direktor odobri, jo izplačamo.

Obrni se na kadrovski oddelek, vsekakor. Jaz sem pred časom slučajno naletela na to temo v enem od spletnih forumov in takrat je bila ravno en član naše družine dlje čaa na bolniški, tako da smo napisali to vlogo in oddali v kadrovsko službo.
Nisem mogla verjet, da tista punca, odgovorna za kadre, ni poznala tega člena v kolektivni pogodbi (panožni). So pa potem izplačali tisto pomoč.

ZDR predpisuje, da vse take terajtve zastarajo v 5 letih.

Solidarnostne pomoči pa ZDR ne predpisuje, ampak jo ima opredeljeno Panožna kolektivna pogodba za vašo dejavnost.
Tista določa, ali jo dobite, jo dobite po 3 ali 6 meseceih in tudi, koliko jo dobite (nekatere imajo določen znesek, druge pa celo samo, da se izplača po presoji sindikata oz.vodstva, glede na socialni status).

Če se je firma samo preimenovala, torej ji je ostala ista davčna in matična številka, je to še vedno ista firma. So z vami sklenili nove pogodbe?

Pri nas v službi dobiš eno denarno pomoč, če se na bolniškem več kot 6 mesecev z isto diagnozo. Ne velja pa pri vseh firmah enako.

Nekje je obstal moj popoldanski post…

ZDR solidarnostne pomoči ne predvideva, pač pa jo predvidevajo nekatere Panožne kolektivne pogodbe.
Le-te določajo, po kolikšnem času in v kaki višini je nekdo upravičen do solidarnsotne pomoči (3 mesece, 6 mesecev, nekatere je nimajo, nekatere določajo znesek v razmerju z delavčevo plačo, druge s tarifnim razredom, tretje po presoji sindikata in vodstva glede na socialni status..).

ZDR pa določa, da vse obveznosti, ki jih ima podjetje do delavca, postanejo neizterljive v roku 5 let.
Če se je podjetje samo preimenovalo, je to definitivno še vedno isto podjetje, ki ima iste obveznosti.

Skratka, napisat zahtevek in z njim do računovodstva…

New Report

Close