Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Solniki ali so vas ze vse cepili

Solniki ali so vas ze vse cepili

Koliko vas se je cepilo

Pravilen odgovor je: 4!

V naši šoli se nas je večina že prijavila za astrazeneco.

… kolegov ne sprašujem več, ker so me presenetili z zanimanjem za tole vele cepivo.

Mene dobijo ta hip samo preko trupla.

Pa brez zamere.

Enakega mnenja.
Ko slišiš in prebereš o cepivih…. in potem ljudje letijo tja nastavljat roke… pa še izobraženi so… Mislim, da je vladi trenutni plani ljudi razdelit, da bodo tisti, ki to vse podpirajo zganjali teror nad nami….ker ga vlada več ne more.

… pa sploh ne razumem, je to, da nastavljajo roke tudi izjemno izobraženi zdravniki (imam primer v širši družini, dotični je po drugem cepljenju ležal nekaj dni z visoko vročino – če bo samo ta stranski učinek, potem jo je poceni odnesel). Verjetno res strah dela svoje.

Nisem v šolstvu, sem pa v izobraževalnih procesih za odrasle.

Cepljen, danes, z Astra Zeneca, nobene reakcije.

A zdravniki so se že čisto vsi cepili?
Vprašam, ker danes Kacin nekaj poziva šolnike, naj ne odlašajo in mencajo…
A je poprej preveril, če so se vsi zdravniki cepili. In če se niso, je tudi njim rekel, naj ne mencajo?

Na našem koncu se jih je kar precej, mladi, stari, nekateri ki so preboleli še čakajo. Bilo je tudi nekaj krega glede vrste, kdo bo prej.

cez 14 dni

V šoli od mojega sina so se cepili vsi učitelji/ učiteljice v razredu, sem zelo ponosen, da je temu tako.

Jaz bi se že danes cepil, pa bom moral še čakat, ker nisem prednostna skupina.

Cepljenje ti bo omogočilo prosto prehajanje meje, ne bo več vsakotedenskega testiranja, lahko bom potoval po celem svetu, ne bom več rabil nositi maske.

Komaj čakam, da se cepim, ovčice, ki se upirate cepljenju pa kar ostanite zaprte v staji.

Moji starši so se cepili in nobene reakcije, počutijo se odlično, cepila se je sestrična, ki je zdravnica in tudi ni bilo reakcije, cepil se je stric, ki je učitelj in tudi ni imel reakcije.

Teoretiki zarot pa kar širite laži in strašite ljudi, da vas ni sram.

pri nas bo bolj malo cepljenih. Zakaj naj se cepimo v času, ko virus izginja? Potem pa oktobra spet, ker itak ne bo držalo do takrat, pa vprašanje, če ne bodo novi sevi in bo itak brez veze se cepit.

Tole cepljenje spomladi je bedarija, virus se za letos že poslavlja, mi se bomo pa množično cepili. In potem bodo rekli v maju, da virusa ni več, ker je precepljenost visoka. Ma seveda!

Mene ne moti, da imaš potem kake stranske učinke z vročino itd., to je normalno, brez veze mi je čas cepljenja in nasploh to, da itak ne vedo, koliko časa si potem varen in da bo z jesenjo spet jovo na novo, ker bodo novi sevi.

V šoli od mojega sina so se cepili vsi učitelji/ učiteljice v razredu, sem zelo ponosen, da je temu tako.

Cepljenje ti bo omogočilo prosto prehajanje meje, ne bo več vsakotedenskega testiranja, lahko bom potoval po celem svetu, ne bom več rabil nositi maske.

Komaj čakam, da se cepim, ovčice, ki se upirate cepljenju pa kar ostanite zaprte v staji.

Moji starši so se cepili in nobene reakcije, počutijo se odlično, cepila se je sestrična, ki je zdravnica in tudi ni bilo reakcije, cepil se je stric, ki je učitelj in tudi ni imel reakcije.

[/quote]

Ja, ja, prosto prehajanje meje, hehehe. Saj se je un dohtar cepil, prosto prešel mejo in nazaj prinesel nov sev virusa.:))) Kaj ti pomaga cepljenje, tele? To je kot pri prehladu, sevov kolikor hočeš, nihče pa ne bo vedel, kateri bo spet jeseni razsajal, tole cepivo se bo zagotovo izkazalo kot strel v koleno. Pa še tipa so odstavili s položaja, čeprav se je revež po pravilih cepil.:))

Saj če bo cepljenje pogoj za na letalo, se bodo ljudje pač cepili, ampak kakšne hude koristi od tega ne bo.

Pa koga briga varnost?
Psihopate zanima samo denar.

Pa koga briga varnost?
Psihopate zanima samo denar.
[/quote]

Vpraša nje se zastavlja, če ni namenoma tudi nevarnost vključena.
Ker je toliko teh naključnih nezdravih in škodljivih ravnanj, z nezdravimi in škodljivimi snovmi, ravnanji, sploh zdravniških, da je preprosto že v nebo vpijoče in očitno.
Ti cepci zdravniški so pa še zelo dobro plačani za to.
Mnogo predobro.

[/quote]

Nisem vedel, da je svoboda to, da se pustiš neki skupini posiliti ali jim verjameš, da se moraš zato, da se lahko prosto giblješ in živiš dopustiti, da ti pod kožo brizgajo nekaj za kar nimaš pojma, kaj ti bo to storilo v tvojem telesu.

Dokažite, da so teorije zarote in ne zarote, če že tako omenjate.
Vas bi bilo lahko sram, da se svoboda pogojuje z nečem, med tem ko si nekateri sami sebi izvolijo in pripišejo imuniteto na različne zadeve.
Recimo ena izmed znanih imunitet je diplomatska imuniteta. Kaj ni diplomat le človek gol in bos ter krvav pod kožo? Za mnoge očitno ne.

[/quote]

Mi se bomo pa namesto cepiva odločili za življenje. Vse kar si želimo je biti živ, ne rabimo potovanj in preseravanj, samo zdravje.

Zdrava kmečka pamet lahko nadomesti skoraj vsak nivo izobrazbe, vendar noben nivo izobrazbe ne more nadomestiti zdrave kmečke pameti.
(A. Schoppenhauer)

[/quote]

Sram?
Se da proti debilnosti tudi cepiti?

Lahko razložiš, kako ste se cepili, če v tistem “cepivu” sploh virusev ni, ne živih ne mrtvih?

Čak to je resno vprašanje al si res tak neumen?

New Report

Close