šolska torba 2.razred
izberi torbo, ki bo LAHKA, izberi torbo, ki ima anatomsko hrbtišče in potem je čisto vseeno bo taka torba stala 500 evrov ali 50…jaz vse kupujem pri kopiji, tam so torbe lahke in odlične in še poceni! samo enkrat sem nasedla firmi schnider al kako se ji že reče, nova torba je šla od bajte, ker je bila tako težka…merkaj res na težo torbe!!! Vse te fensi mensi so ponavadi tudi težke in drage.
Mi smo že za hčerko kupili torbo Hama, letos pa isto (le drug vzorec) še za sina – v Mladinski knjigi. Hčerkino je lani pomotoma moj oče povozil z avtom, pa smo jo le očistili in je še kar OK (septembra imela jo bo že 3. leto).
Meni se je sinova letos zdela skoraj najlažja med torbami, ki smo jih gledali, je trda (da stoji, ko jo postavi na tla in se mu vsebina ne sesuva), ima anatomsko hrbtišče in “pelerino” za čez torbo. Tudi predalov ima kar nekaj.Cena: 70 EUR – itak pa vsakemu dajo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta in je tako 63EUR.
Aja – tale:http://www.preissuchmaschine.de/preisvergleich/popup.asp?pid=361257464&pnr=1&foto=1
Ker je v drugem še vedno vse vsaj v večini enako aktualno kot v prvem razredu, bom samo skopirala to, kar sem napisala pred parimi dnevi. Mogoče pa kaj pomaga?
Pozdravljena!
Tiste torbe iz M se meni zdijo malo prevelike za prvošolčka, čeprav tudi ta, ki smo jo kupili mi ni ravno majhna.
Meni je pomembno, da je bila najprej všečna moji punčki, poleg tega pa, da je čimlažja, z anatomskim hrbtiščem in nastavljivimi naramnicami. Več kot 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} torbe ima tudi odsevnike, kar tudi ni zanemarljivo. Lahko in enostavno odpiranje, pregled predalov…
Vse to in še kaj sem našla prav v torbi “Derdiedas” ( glej pod trejo alinejo na njihovi strani Die Exklusiv editionss )
Pri nas jih trži in uvaža DZS, so primerljive z Scout torbami tako po kvaliteti in ceni.
Redna cena za cel komplet na sliki ( mi imamo seveda roza različico ) je pri nas 117 evrov.Na njihovi spletni strani pa je cena kar lepo zasoljena pa še poštnino ( okoli 20 evrov ) moraš prišteti zraven.
Torbo za športno opremo smo že uporabljali in se je super obnesla ( poseben predal za čevlje ), nepremočljiva…
Ah, zdaj sem pa že preveč reklame naredila.
Aja, pri nas otroci vsakodnevno nosijo torbo v šolo in iz nje, zato je bil nakup torbe res potreben.
Lp