Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šolska torba target?

Šolska torba target?

Kupujemo torbo za prvošolko. Cene navzgor so celo do 220,00, kar je veliko preveč.

Gledali smo tudi šolsko torbo target, ki stane 50 eur. Je sicer prazna, kar me ne moti.

Če ima kdo izkušnje s šolskimi torbami target, me zanima, ali so dovolj kvalitetne in zdržijo do tretjega razreda.

Šolske torbe Target so zelo znane in že dolgo na sceni in potem takem tudi dovolj kvalitetne. Ker imaš deklico pa sploh ni skrbi da ne bvi zdržala vsaj 3 leta.

Mi smo jo kupili lani za prvošolčka in je še vedno kot nova, pa čeprav je na koleščkih.

Lahko ti še napišem izkušnjo za šolsko torbo Hama, jo je imel starejši sine v 3,4,5 razredu, potem smo mu kupili Esprit nahrbtnik na koleščke (100 €) in se je v pol leta strgalo dno, je spet še naprej nosil Hama torbo za pol 6.r in ves 7.r. Motiv hvala bogu ni bil otroški, ker je bila gor nogometna žoga.

Mi pa s Target nismo zadovoljni. Prav tako punca v dveh letih so se ji pri naramnicah strgali trije nahrbtniki. Iščemo Seven, ki se je za svojo ceno sicer, obdržal tudi po celo OŠ, če je bilo treba, pa jih ni več dobit.

Naš je imel Target šolsko torbo 3 leta, pa je še vedno kot nova. Bi jo imel še v 4. rezredu, če ne bi bila preotročja 🙂
Včasih cena ne pove vsega …

Obe naši sta zdržali štiri leta, zamenjali smo ju, ker sta bili premajhni za 5. razred. Zelo lepo ohranjeni smo podarili naprej. Tudi letos smo kupili Target in računam, da bo podobno.

Mi ponavadi kupujem torbe kar v knjigarnah Mladinske knjige, pa nikoli ne glkedamo preveč na te znamke. Ponavadi je vedno tako da nekdo nekaj hvali, potem drugi spet graja. Do sedaj še vse torbe, ki smo jih kupili so bile super, predvsem kvalitetne in za dobro ceno. In tudi naslednja ko bo bo zagotovo kupljena pri Mladinski knjigi. Pa tudi izbor imajo največji 🙂

New Report

Close