Šolska torba za otroka prvi razred
Mulc gre v prvi razred. Kakšno torbo naj mu kupim??? Jaz nimam pojma kakšne torbe so za prvi razred. Dons sva z mojo šla malo gledat, ampak to je vse tako ogromno in obavtno, da to jaz ne verjamem, da mulc pri teh kilah to sploh lahko nese.
Nisva nič kupila. Dejte povedat kaj priporočate
Saj mene velikost skrbi, Copati, puščica, termovka in škatla za jogurt vzamejo že celo torbo
Nekaj podobnega tej smo kupili: https://www.mimovrste.com/torbe-nahrbtniki-1-stopnja/herlitz-ultralight-packa-solska-torba
Torba naj bo ergonomska, lahka, stoji naj samostojno. Pri nas otroci večino potrebščin puščajo kar v šoli, torba pa je dovolj prostorna za kar nekaj zvezkov, peresnico in vse potrebno. Prevelike teže naj itak ne bi nosili.
Predvsem glejta,da je lahka, pod kilo je že kar OK. Nas najstarejsi je imel Derdiedas, sem narocila kar preko spleta na Mytoys, 850 g je bila torbica, mehko oblozeno, anatomsko hrbtisce, siroke naramnice, zapenja se pri pasu in cez prsi kot nahrbtnik za v hribe. Po 4 letih je bila se vedno kot nova.
Najmlajsemu sem kupila Herlitz, mu je bil vsec motiv, je bila pa tretjino cene od te zgornje. Niti ne rabo zdrzat toliko,ker smo se vmes selili in ga vozimo.
Ozroka vzemita s sabo,da poskusi in vidis kako se mu prilega.
Uspesen nakup!
Pri prvi je to bil kar podvig…prvo zato ker 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svoje teze naj bi otrok nesel na svojih ramenih…nasa je pa 20 kg mela. Polna solska, ki jo je nosila ob pon petkih je slabih 12-15 kg. Torej…nismo ji dovolili da jo nosi sama. Kupila sem rabljeno od sodelavke, pa se je na koncu leta pokvarila. V orvem razredu res nosijo domov zadeve bolj aki manj samo cez vikend. V drugem pa ze kar nosijo domov. Sicer redko vec kot tri zvezke in seveda cse za vikende. Ker ima prostore v pritlicju, in ker je v drugem torba ze tezja in pogostoje doma, smo ji kupili s kolescki, s tem da jo opozarjamo da menja strani vleke zaradi rotacije zgornjega dela telesa.
Je pa tako, letos se zna zgodit da bodo dlje casa na solanju od doma, se oravi lahk da bojo torbe vecino leta doma