Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šolski dispanzer kranj

šolski dispanzer kranj

Ker imam otroka v 2.razredu, moram iz otroškega dispanzerja na šolski. Se pravi zamenjati zdravnico. Ker nobene ne poznam, vas prosim za nasvet, katera je dobra zdravnica. Sprašujem za zdravstveni dom Kranj.
Hvala že v naprej!!

Moja dva sta hodila k dr. Kuburičevi, mi je bila čisto O.K., je pa res, da sta bila vsega skupaj tam (skozi OŠ in SŠ), mogoče 5x:))) – na srečo.

Jest ti lahko samo rečem, katera ni OK. Meni ni bila vredu Cergoljeva. Sem imela ene trikrat otroka pri njej, ko je bila dežurna čez vikend. Za moje pojme je pregroba z otrokom, res da ni v ambulanti za dojenčke drugače, ampak taka grobost pri rokovanju z otrokom? Na uno mizo za pregled ga je kar iz sedečega položaja porinila v ležeč, pa majico glih da mu ni strgala dol za pljuča poslušat. Itak ni potem pustil ušes pogledat. Če se pri Paternostru ne zjoka, zakaj se potem pri njej? Glej, saj to je samo moja izkušnja, mogoče s starejšimi niti ni tako groba.

Mi imamo tudi Kuburičevo in smo zelo zadovoljni z njo 🙂

Kolikor je meni znano, ne boš mogla kaj dosti izbirati. Sem bila na tem lansko leto, so mi povedali imeni dveh zdravnici, ki še sprejemata nove paciente in to je to.

imamo Kuburičevo – zadovoljni

Sem Tržičanka. Poznam Cergoljevo, ne priporočam. Imela sem 1x stik z Kuboričevo (sistematski pregled pred vstopom v šolo) in sem dobila pozitiven vtis. Ostalih na žalost ne poznam.

New Report

Close