Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonce, morje….

Sonce, morje….

YES!!!!!!!!! Kakšen lep dan! Zvezdica komaj čaka, da bo šla na morje….Superca……. A ni to lepo, ko lahko zjutraj v miru pri obali v kakšnem kafiču spiješ kavico, potem se počasi odpraviš na plažo……..pa lenarjenje, lenarjenje, lenarjenje……………in zvečer poslušanje škržatov…. O madona! Poletje………čakam te!!!!!!!!!!

hehehh

nekaj pa si pozabila………….

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sanjam , da je skuhal ,…sladku kavo kakvu volim ja ……..
hahahahahahah
cmoka in lep dan

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Kaj? A sex?

Ja….mora bit sladka………..obvezno…………….evo…..tebi pa enega sladkega cmokota…………

oh packa…pa si rekla da ne misliš samo na to!!!!!!!..hiihi

odgovor napačen…..

boš poskusila še enkrat?????

lp

ne miiiiiiiiiiii skomin delat

/

Muckanje, božanje, kopanje……..???

S kom? Z morjem ali sexom….na katerega razočaran ves čas napeljuje:)))))

Jaz rabim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eno fajn kofe!!!!!!!!!!!!!! Tako!!!!!!!!!!!!!! Prosim za malo time-outa……………….Se slišimo….

hehhe že bolje…..

ampak še vedno ne !???

se bova še mal igrala, sedaj ko muce ni doma???

cmokec

zvezdi…lubcka na busija…tebi na licka in saj bo…hitro bos lenarila…spocila se…za…malo zvezdico;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kakšne muce? A maš ti pri hiši kakšno muco?

Torej……kaj sem lahko pozabila???? A ti misliš na pivo…pa pečenje na žaru pa to???

Zvezdico ali zvezdkota???? Hi, hi, hi…CMOKA nazaj

no tako ja…se se ne ve…hihiih

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

no pupi …vidiš rabiš samo..hmmmmmmmmm…pet minut in me že reazočaraš??!!!

kdo pa je povezal morje in sex?????ehhh…mislim da so te besede prišle iz tvoji poželjivih ustk…….evo cmokec nanje, da ti malo kri v tvojo lepo mlado glavico poženem….

le tako naprej…..saj si prav ….upsss…

lp

Bom imela eno vprašanje zate………..ampak ne sedaj……….sam kavico da spijem……….

Kaj sem ups?

no….sva saj začetno dilemo rešila…mislim na sex, ki ti roji po glavi……

še malo, pa boš ugotovila……hihihiih

kak ste babnce..ops…oprosti…pupe nevedne……groza…….

lp

Zvezdi kar daj…sem sicer zasedena, bom pa kasneje pokukala…samo zate…spet kaj sem u kletko…sibam…uzivaj…pa-pa

ma sex na morju:))))))

na pesceni plazi,midva sama pa sex………………
hahahahaha

/

ej vitki……

za kaj takega, kar midva sanjava…pa rabiva eno pravo pupo….saj veš, samo deci vemo, kaj nam pašeeeeeeee………..vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…….

lp

ja ja je ze vredi hehehehe

/

ja ja je ze vredi hehehehe

/

ej…saj te nisem mislil tak zrajcat, da sedaj kar na enter pristiskaš……skuliraj se malo……hihiihihihi

ampka en dober sočen božanski sex tam nekje na peščeni plaži, pa da ima pupi ritko tako malo v vodici…….vauuuuuuuuuuuuuu…kaj misliš????

lp

New Report

Close