Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonce, morje….

Sonce, morje….

ja to bi pa blo nekej ja

/

Dobro,če spustiva kofe,pa škržate,pa lenarjenje tudi(to počnem zdaj)…pol ostane sam tisto,kar sploh nisi napisala!
😉
Sp

Ne vidva meni od sexa na plaži………….ker če bi jaz to napisala………….potem razotu spet ne bi bilo prou in bi rekel, da spet sam na sex mislim……..drugače…..osebno povedano….se pa s tem zelo strinjam…….uf….romantika………….

Ja pol me pa nauči………

Tudi SEX sem napisala…..CMOKA

Saj veš, da bom prvič imela sončka, ne? Pa me zanima….kako izgleda, ko prvič začutiš, da te malo pobrca…….pa tudi to………zjutraj imam full občutek, da sem tako napeta….tak res čuden občutek v bušiju…………..Za vse ti bom hvaležna. V kolikor je odgovor bolj dolg…piši na mail…če klikneš na profil……tam je moj mail….CMOKA

No,pol je pa v redu….saj če bi sam to napisala,bi blo čist zadost!
😉
Sp

vračam ,…..cmoka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

A delaš? Tebi pa nazaj tri lubčke pošiljam……….

saj ne da bi bil žaljiv…….

toda za učenja pa res niamm časa, saj verjamem na lepe očke, da si vredna učenja……samo…..nisi me še čist prepričala…hihiihihi….se boš morala malo bolj protruditi, miška mala…..

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

SEX.SEX.SEX.SEX……………………….itd…………CMOKA

ja kaj a neb pasal al kaj:)))

cmmmmmooooooooooooooooka

/

Zvezdi?
A zdej ti bolj pogosto kot prej?
Sp

Madona………..od romantike bi ti lahko pisala še, pa še……….ampak glede nato, da vem, da tebi ni za to…………

Uf……pa še kako!!!!!!!! Ne sprašuj!!!!!!!

Zdej me pa posluši……………jaz bi itak non-stop……….prej, sedaj in potem………….

no pol pa u akcijo madona

nc grem zdej pa pol pridem nazaj

cmoooooookca na ………………..

/

Kam cmokca? Povej, povej?

P.S: Kdaj prideš nazaj?

Pa čaki….eno al dve taki pa že imamo tu med nami!
😉
Sp

A preimenujemo ta forum v forum potrebnežev?
:-)))

še kako urico , in greeeeeem…na lepše

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Če greš kam proti morju priletim prav tako do tebe:))))))))))))))))

Kot hočeš………..ampak štej tudi sebe zraven:)))))))))))))))

Saj bi rad bil moderator al administrator al ta glavni….če me Razo prej ne nategne!
😉
Sp

Razo…………nategne…………Pa ne, da smo spet pri moških!!!! He, he, he

Zvezdi … taki lepi sonček je, da je prav škoda, da moramo bit zaprti med štirimi stenami … :(((

Pogledam skozi okno in … oooooooooo … sinje modro nebo … mmmmm … :)))) … Kaj vse bi se dalo delat pod tem sinje modrem nebu … :))))))))))

Jst sem pa danes takooooooooooooooooooooooooooooooooooo … mmmmmmmm … :))))) … sem se imela včeraj zvečer tako … mmmmmmm … :)))))))))) … he he … hi hi … Še zdej se mi smeje ..

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close