Sonce, morje….
Lepo lepo … hi hi … že dolgo ne takoooo … :))))))))))))))))))) … he he he …
Uh … dej Zvezdi … si vzameva obe dopust pa greva dol do Pirana … :))) … pa do Portoroža na ledija … :)))))))))))))))))
Lp, Bgv
Odpremo okna in v avto pride tisti značilni vonj po morju … ooooo … kakšne omamne dišave … Peljemo se ob obali … Kako je lepo gledati sončne žarke, ki se odbivajo od rahlo valovitega morja …
Lp, Bgv
Zvezdi…ko bos imela cas, mi pisi na moj mejlčk, je v profilu, napisi vse kar te zanima in vzela si bom cas samo zate! Sem profi v tem ves…kar se otrok tice;))!
Naj pa ti za pokusino zasepetam, da sem takrat zajokala, ko me je nekaj pobrcalo v busiju, obcutki so nepozabni in ni besed, s katerimi bi to lahko opisala, se danes se spomnim tega…pisi…cmoka!
Ni kej … ne gre drugače, kot da ustavim (ali pa ga povozim) :))))) …
Ustavim … primem Zvezdico za roko, češ (pomagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) … in izstopiva iz avta … On si sname čelado in … … evo … sem že vsa mehka … :)))))
Lp, Bgv
Seveda…pri meni je ze bilo…ampak ne pozabi, da je skoraj pri vsaki to na nek svoj nacin…ko bo zares pobrcal…bos to ze vedela, videla obcutila, kajti trebuscek se bo kar premikal;))…in to lahko zelo na silo in vcasih prav bolece…vsaj moja sta bila taka fuzbalerja…