Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonce, morje….

Sonce, morje….

Smeje?
Zgoraj al spodaj?
😉
Cmoka!
Sp

:))))))))))))))))))))))))))))))))) Na obeh krajih … :)))))))))) … hi hi hi … :))))))))

Mmmmmmmmm … iiiiiiiii … he he .. :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

mmmmmmmm………….je bilo takooooooooooooooo lepo?????????????? In ja……..jaz bi zdaj tako šla na morje………………

Lepo lepo … hi hi … že dolgo ne takoooo … :))))))))))))))))))) … he he he …

Uh … dej Zvezdi … si vzameva obe dopust pa greva dol do Pirana … :))) … pa do Portoroža na ledija … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

A gremo? Jaz bi šla takoj………(če le ne bi bilo treba tukej bit)…..no…..pa dejmo sanjat………..«in že se vozimo….BGV divja po avtocesti…………..«……………

“Pedal od gasa je čisto na koncu … šibamo tam enih 220 km/h … vse da bi bile čimprej na obali …. “

Lp, Bgv

Končno ….na cilju……….

Odpremo okna in v avto pride tisti značilni vonj po morju … ooooo … kakšne omamne dišave … Peljemo se ob obali … Kako je lepo gledati sončne žarke, ki se odbivajo od rahlo valovitega morja …

Lp, Bgv

Pogled na levo…….ups……kdo je na motorju??? Hi, hi, hi….

Zvezdi…ko bos imela cas, mi pisi na moj mejlčk, je v profilu, napisi vse kar te zanima in vzela si bom cas samo zate! Sem profi v tem ves…kar se otrok tice;))!

Naj pa ti za pokusino zasepetam, da sem takrat zajokala, ko me je nekaj pobrcalo v busiju, obcutki so nepozabni in ni besed, s katerimi bi to lahko opisala, se danes se spomnim tega…pisi…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uuuuuuu … @!#$!!!! Kaj pa dela on zdej tam????

Bgv se začne čisto vsa trest … oblije jo ledeni pot … oči postanejo čisto rdeče …

Dela se, kot da ga ni videla …

Lp, Bgv

A mi lahko sam to poveš tukaj….ker me full zanima….tako občasno “ščipanje”, špikanje…..v trebuščku….je to normalno?

Kako že gre tista…….pričakuj nepričakovano……he,he,he……..Pomaha ti z roko, da ustavi….

Eni to prakticiramo vsak vikend a ne Sonček :))

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Škoda,da je muca popapala tisto….ker bi bil ziher deležen tistega,kajne?
😉
Sp

Ni kej … ne gre drugače, kot da ustavim (ali pa ga povozim) :))))) …

Ustavim … primem Zvezdico za roko, češ (pomagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii) … in izstopiva iz avta … On si sname čelado in … … evo … sem že vsa mehka … :)))))

Lp, Bgv

Seveda…pri meni je ze bilo…ampak ne pozabi, da je skoraj pri vsaki to na nek svoj nacin…ko bo zares pobrcal…bos to ze vedela, videla obcutila, kajti trebuscek se bo kar premikal;))…in to lahko zelo na silo in vcasih prav bolece…vsaj moja sta bila taka fuzbalerja…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ehm … ja ja … :)))) … sam kaj ko je muca papala … :)))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Sharkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … cmoooooooooooka … :-*******

Kje se potikaš, da te ni več nič na spregled??? :((((((( Te tok greškamo … :((((

Lp, Bgv

Kdaj približno…….mislim…..koliko pa si bila noseča, ko se je prvič “zgodilo”?

BGV vsa mehka, zvezdica pa čaka, da jo bo BGV pustila na cedilu, se vsedla na motor in šla…….:))))))))))

ojla šarky…kamerad….

pismo a že maš novo pupiko……….

kak si……

a si se že začel rediti…..hehheheh…

saj veš, babnce morajo imet kaj za prijet….

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ja…..srečko če je skozi na morju………

Zvezdi…malo sem ze pozabila..mislim pa da tam nekje okrog 5.6 meseca, samo ne drzi me sedaj za besedo…to je ze kar nekaj let od tega.

A šele takrat? Jaz se bližam 18. tednu……..pa že kar čakam….kdaj bo kaj…

New Report

Close