Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonce, morje….

Sonce, morje….

Ne ne ne … Bgv se spravi k sebi … pozdravi prijatelja dokaj kontrolirano (če ne štejemo jecljanja, tresenja nog in nemirnega nasmeška) :)))) … in ga vpraša, kam je namenjen …

Ker so oboji namenjeni na isti konec (in sicer v Portorož na sladoled) se zmenijo, da gredo skupaj tja … :))))))

Bgv in Zvezdi se vsedeta v avto … on pa na svoj modri motor … in odbrzijo … :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

BGV prime zvezdi za roko: “Zvezdica…jaz rabim en Jagermaister”….

Pa ti imaš kaj za prijet?:)))))

:))))))))))))))) … pol še enkrat razmisli … in pravi … “Ne ne … raje še kej bolj močnega … Kak šnopc … da čimprej prime in zadane … ” :)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ajde……pa en šnopc……..sam da bo hitro primlo……..in se mi ne boš več tresla…..in se peljemo naprej……na sladoled……..

Peljemo … peljemo … naši Bgv se cesta že rahlo vijuga … verjetno je spila mal preveč tistega domačega šnopčka …

No … končno prispemo do Portoroža … pred Mignon … On je že tam … lep kot vedno .. z iskrivimi oči in bleščečim nasmehom …

Šnopc ne drži več … Bgv se spet trese kot šiba na vodi … Zvezdi to opazi in se samo prime za glavo in pravi: “Presnet cvetni prah!”

Lp, Bgv

.. to je njegov motor … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Najprej……..neč bat……..če se cesta vijuga………če bodo prišli policisti……..saj veš……..vezice pa to……..he, he, he……….

Hja………..vidim, vidim, da se pupika trese………«BGV…….meni se zdi, da je tebe vročica prijela….« Primem te za čelo……. »Ja, ja…….Bo treba nekaj narest….« Obrnem se k »tvojemu« motoristu…….. »Ti……a te lahko prosim, da malo popaziš nanjo? Skočim jaz samo do lekarne po kakšen lekadolček…«

???????????????????????????? KAaaaaaaaaaaaaaaaaaaj???? Ne ne ne … sej sem v redu … :)))) … zdrava ku riba … sam mal mi je sonce v glavo udarlo …

Obrnem se proti Zvezdici in pravim: “PA ne me samo z njim pustit … :((((( … se ne bom znala kontrolirat!” :)))))))))))

Lp, Bgv

A ti to pred njim na glas rečeš?

……ne, ne………..ti kar tukaj pridno počaki…….sej pridem takoj nazaj…hi, hi, hi……in že me ni več………BGV pogleda njenega motorista……….

.. on se ji približa in jo nežno prime za vroče čelo … nato se nagne naprej in jo narahlo poljubi na čelce … Nato jo objame okrog ramen in jo stisne k sebi .. Bgv je že spet vsa mehka …

Prime jo za roko in vsedeta se za mizo … Bgv nervozno pogledava za Zvezdico … Kam hudiča je šla po te tablete?????

Lp, Bgv

»Srči« ji reče………. »Tako trudna se mi zdiš………Pridi…….bova šla tukej v eno hotelsko sobico«………

zvezdice pa ni in ni………(a ti resno misliš, da sem šla o tablete???) Ha! Štos poletja!

Bgv se nekam nervozno zasmeje … in on to vzame, kot “da” … :))))))

Vzame sladoled s sabo (zna prist še prav) … in se napotiva proti bližnjemu hotelu … :)))))))

Lp, Bgv

Na recepciji dobita ključe in se odpravita proti sobi………BGV že razmišlja če se bomo uresničile tiste njene sanje in pisanja……

Drugo nadstropje … soba 17 … Vstopita! Bgv zgleda še bolj vročična kot prej ..

Sredi sobe velika zakonska postelja v obliki srca … pokrita z rdečim svilenim pregrinjalom …

Lp, Bgv

»Miška……a ti ni vroče? Pridi sem…………« Nežno jo objame in začne z nje slačiti košček za koščkom………BGV ne ve, kaj naj naredi……..On pa jo začne božati in ji počasi odpenjati modrc…….BGV se utrže……….

… in ga porine na posteljo in skoči nanj … Prisesa se na njegove mehke ustnice … in se drgne ob njega … Bgv se je čist zmešalo … in počasi uresničuje njene sanje …

Lp, Bgv

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vzameta še mene zraven???

smrk in čakammmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

he, he, he………Bravo BGV……….Tako se dela!!!!!!!!

Evo……..in zdaj ne rečt, da medve ne bi bile dobre za kakšen roman napisat…………

Uh … Zvezdi … ČE bi se dale bi napisale svetono uspešnico … 🙂

Kam si pa ti medtem izginila? … ko sem si jaz dajala duška z mojim motoristom?

Lp, Bgv

Nč ne smrki!
Sem že jaz med njima…pa napisat nočta!
😉
Sp

Razo … prepozen si … Sva že doli … pa skoraj na poti nazaj … 🙂

Lp, Bgv

Jaz sem se pa tudi nekam skrila………..to je pa že drugi roman…………..

O tem kasneje…….sedaj se moram malo skinut dol……..CMOKA

OK … nadaljevanje sledi …

Lp, Bgv

evoooooooooo meneeeeeeeeeeeeee

/

New Report

Close