Sonce, morje….
Ne ne ne … Bgv se spravi k sebi … pozdravi prijatelja dokaj kontrolirano (če ne štejemo jecljanja, tresenja nog in nemirnega nasmeška) :)))) … in ga vpraša, kam je namenjen …
Ker so oboji namenjeni na isti konec (in sicer v Portorož na sladoled) se zmenijo, da gredo skupaj tja … :))))))
Bgv in Zvezdi se vsedeta v avto … on pa na svoj modri motor … in odbrzijo … :)))))
Lp, Bgv
Peljemo … peljemo … naši Bgv se cesta že rahlo vijuga … verjetno je spila mal preveč tistega domačega šnopčka …
No … končno prispemo do Portoroža … pred Mignon … On je že tam … lep kot vedno .. z iskrivimi oči in bleščečim nasmehom …
Šnopc ne drži več … Bgv se spet trese kot šiba na vodi … Zvezdi to opazi in se samo prime za glavo in pravi: “Presnet cvetni prah!”
Lp, Bgv
Najprej……..neč bat……..če se cesta vijuga………če bodo prišli policisti……..saj veš……..vezice pa to……..he, he, he……….
Hja………..vidim, vidim, da se pupika trese………«BGV…….meni se zdi, da je tebe vročica prijela….« Primem te za čelo……. »Ja, ja…….Bo treba nekaj narest….« Obrnem se k »tvojemu« motoristu…….. »Ti……a te lahko prosim, da malo popaziš nanjo? Skočim jaz samo do lekarne po kakšen lekadolček…«
???????????????????????????? KAaaaaaaaaaaaaaaaaaaj???? Ne ne ne … sej sem v redu … :)))) … zdrava ku riba … sam mal mi je sonce v glavo udarlo …
Obrnem se proti Zvezdici in pravim: “PA ne me samo z njim pustit … :((((( … se ne bom znala kontrolirat!” :)))))))))))
Lp, Bgv
.. on se ji približa in jo nežno prime za vroče čelo … nato se nagne naprej in jo narahlo poljubi na čelce … Nato jo objame okrog ramen in jo stisne k sebi .. Bgv je že spet vsa mehka …
Prime jo za roko in vsedeta se za mizo … Bgv nervozno pogledava za Zvezdico … Kam hudiča je šla po te tablete?????
Lp, Bgv