Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SončeK!!!

SončeK!!!

Vidim, da si bila tukaj – kaj je s tvojim mailom???? Dobila sem zavrnjeno pošto?! A ne dela?

mogoce je skregana ?????)))))??????
hahahahahah….cmoka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Jaz tudi .
Pa na telefon se tudi ne javljaš.

Pa ne , da je kaj narobe ?!
Res upam , da ne !!!

Objem !
N.

nč ni narobe…

samo z mene ne more zlesti……………..

mater je ……zahtevna….hihihiihihhiih

lp nikitka…kak si

leta letijo - iščem stevardeso.....

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sp

Ma tako , no …. sem in nisem …

Hja , čeprav sem se ravno spodaj nekaj lamentala čez tebe … ben , vzamem nazaj , prav :)))

Eko : *** od N.
Pa še : ***** za Spjčka (je pa vseeno malo bolj moj :)))
In še : ************ za vse ostale – vsakemu svoje , kolikor pripada ;))

… madonca , kaj sem danes radodarna ;)))

Sam zgoraj…al tud spodaj?
;-)))

Hehe … zaenkrat zgoraj ;)))

Pet !
(saj veš , za kaj gre , a ne ;)))

Ma poln je..sem sedaj uredila…na msn…pisi..ker email…se ne dela…cmoka draga moja…!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

še enkrat sem poslala, pravzaprav bo v tem trenutku dvakrat.
Boš pa imela dela….:-)))

Štumpi…ti usta zaprem z mojim poljubom…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Niki moja…se javim…samo guzva za popizdit…odhajam na morje…do jeseni…to je to…se slisiva…

razocarko moj…ja ti me pa tudi okupiras…lepo da poves, da mi ne das dihat…ampak pase…hihihi

cmoka…moja-moja!

A si mislil z mano???

Glavno,da se je razčistil ta nesporazum.Še eden več…bi jih bilo pa že too much!
Cmoka obema!
Sp

Cmoka nazaj…pa lepo ninaj!

Upam,da bom res,ker že en teden ovce štejem ponoči..;-)))
Ti tudi…pa oglasi se kaj!
Sp

New Report

Close