Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SončeK!!!!!!!!!!!!!!

SončeK!!!!!!!!!!!!!!

A imaš močno rjavo rit in joške?
Si obljubila,da se nam boš kaj javila….pa nič od tebe!
:-(((((

Hehe, jo že kak Švabo drži za….

ja neč… kej si mislu? Pozabla je nate…. smrk smrk.

Sej se tud jest bojim,da je pozabla name!Še sreča,da vas ene par tuki tolaži me!
:-)))

Lumpačka moja..moja…hihihi…ma švabi ne znajo prjet..ti rečem…ma BlAGNETKA KAR PRAV…DA NIHCE NE LJUBI TKO KOT sLOVENEC…ZATO SE JAZ KAR MOJGA DRŽKAM JE TKO LEPO..SIBAM ZDAJ U SUKCO..PA JUTRI KAJ DORECEVA…POLJUBCEK;))! OPA velike crke..ne nalasc…me en mal tipkovnica zeza..saj ves en mesc ne tipkat..jao jao…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne seri…cmera…lepo ninaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ma dol ni cajta za net..in pika..sem bila ze u kafetku..pa so me une besedke iz mobitela speljale..ven..in takoj u akcijo;))… ..pa je slo klepetanje nase po vodi…ma kaj morem..dol je morje..sonce…in res ni cajta za net…evo mene tu sem..a tebe nema…tko!;))

New Report

Close