Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SončeK?

SončeK?

A imaš namen bit kej dežurna ta vikend tukaj?
Jaz se bom najbrž jutri popoldne javljal iz službe….pa v nedeljo zjutraj,če ne bo prehude gneče.
Ostalih pa itak ne bo.Kot vedno! 🙁

A ti bi , da bi bil še kdo ?

No , jaz sem pa mislila , da imaš včasih raje , če si bolj na samem s kako ….

Ma , če je za življenje rešit , se kaj javim ;)))
( kobila je zgubila dve zadnji podkvi , pa ne morem jahat )

Sam da ima še vse štiri noge,hvala bogu!
Niki!javi se od doma kej!
cmoka!
😉

Sem ti ze obljubila, da te bom en mal bezala..tam u sluzbicici..no en mal nagajala..poljubcek na licka..dragi prijatelj;))!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa če moja firma kak izlet v bližino tvojega kraja organizira?
A potem boš lahko gostila..enih……kaj pa vem…..50 ljudi?
😉

Lahko tudi sto;))..sam ko bodo pa vsi sli, ga bos pa najebal..za vse ,ahhaah Gostim najrajsi tebe in tvojo druzinico..une pa poslji u gostilno;))…lepo jutro..pa fejst te naj matrajo danes u sluzbici…kako je lepo biti doma..jupiiiiiii..na tak lep sobotni dan..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Boš videla žaba!Nisem še kosil danes…kak tvoj krak bi bil pa prava poslastica,se mi zdi!Sploh,če bi bilo kaj z banano aranžirano!
;-))))

Ni blema..samo se prej pa dobis koruzni storz u glavo;))!!!

Hmmm!?
Na tega pa res že predolgo čakam……..
Obljubljeno je pa bilo!In SončKi običajno držijo obljube…vsaj tako so me do zdaj razvajali…
;-))))

Izzivas…aaaaaa..kar nadaljuj…pa bos dobil se kaj drugega u glavo;))

Oh..kako me draažiš in rajcaš!Taka si mi všeč!Šeeeeeeeee!!!
Ljubčka tja,kamor ga običajno dam Niki!
😉

Ti paše..še in še…lepoo..ampak poljubcke..tja..pa talaj kar NIKI..jaz jih zelim drugam;))

Imaš prav!Tebi ga dam na popek….pa tam,kjer se začnejo nebesa…
😉

Lump…bod tih

Te lahko po nebesih pobožam?
😉

Raje daj po peklu…bolj paše;))!

New Report

Close