Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček…

Sonček…

…pazi kaj govoriš, ker te lahko oblaki zkrijejo!!!!!

JASNO!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Since..ne me..okej..daj mi rajs en Kiss…ko oba veva..kako si okej fant..vcasih me tvoje besede res zabolijo..ves to…in kako zabolijo se koga..ki ne ve..to kar jaz..da si tko cortan fant;))..in so tvoje besede kle..ziva..zajebancija…

Daj no..sam dons mi daj enga..za lep dan..okej..pol me pa zezi naprej..;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lačn sem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Haha..tko se je zacelo…pridi..in jaz ti dam hrano;)…in na tvoji ljubici ne pozabi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

:))))

:*

New Report

Close