Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček si ne upa!!!!

Sonček si ne upa!!!!

A kaj? To pa jaz vem!
;-))))))))))))))))))

Vse upam…pa sam ne izzivaj..sedaj pa sibam…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček upa spizdit!
😉
Še vedno se ne ve pa,kaj ne upa!
;-)))))))))))))))))))))

Okej..ne upam..ker sploh ne vem kaj naj si upam..hahaha…pa se znajdi sedaj iz tega..in nc ne bom spizdila..ampak moram iti po tamalcko…tko!
Ko pa se vrnem..pa jao tebi…pa da vidimo kdo si upa..in kdo ne…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tamalčko imaš ene pol metra nižje….jo ni treba nikamor ponj!
Ne upaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-))))))

Tamalcka je sedaj res ene pol metra nizje..prej pa je bila tam..in saj ves kje..bemti..a bi rad, da te mal spikat zacnem al kaj…pa upam.jajajaajaj…joj…joj..kako ti bo dolgcajt po meni..aaa..ko se ne bos imel s kom za špikat;))! In kje si zdaj…si ne upaš sem…aaaaaa

Ne morem…veš zakaj…sem ti telefoniral…se poslovim za en čas…..

Razumem.Saj veš, da sem ob tebi.Poljubček!

ma daj ne laži…………da ne bom še jaz kaj zinil…………..hihihi

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Zini..in bom jaz nazaj..saj ves, da si upam;))!

hihiihi..tako hitro pa tudi ne ustrašim……………..ufffffffffffffff…..sonči ne me izdat…pol pa bodo vsi vedeli…………….hiihihihih

bodi pridkana in ******še naprej…..do mene seveda….

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Saj veš, da si tko moj..moj..bom tih..bom..hihi;))!

New Report

Close