Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček sije in lep dan bo…

Sonček sije in lep dan bo…

Lepo jutro, lep dan…pazite na svoje zdravje…crkljajte se, ušpičite kaj…skratka živite in živite, izživite se do konca in pika!

SončeK…danes še malo počiva…je že bolje…ampak še vedno ni okej…pa se ne dam…in migam…in zato v temle jutru…crkljam tudi vas…poljubček vsakemu popam tja nekam…in uživajmo…to je ukaz!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

si ze probala tangice ??))

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Se smejim…en post nižje pizdiš ko ne vem kaj…tukaj pa mene v skušnjavo zapeljuješ…ne nisem še probala…čakam…jih bova skupaj…;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

dobro jutro

ja res bo lep dan ampak nekateri ga bomo mal prespal

/

Jaz bom že ena izmed takih…ampak spanček je najboljši žganček…pravijo…zato kar moraš…moraš…saj bo sonček še sijal…
No pa pejva ninat…cmoka za lepe sanje…

Hvala, dragica, za tako lepo spodbudo… tako lep sončen dan je že zunaj, jaz pa delat skoraj do teme….

… ti se pa v šukci cartaš, lumpaaaaaaaa

ah no ne še zdej sam še mal prosim prosim

/

Šukca je tko moja-moja in tko topla…saj se bom še zate mal pocartala, pravvvvvvvvv…ampak veš kaj…SončeK…bi raje cel dan delal…kot pa preživel še en dan v postelji…ja muke so to…ampak bo že…cmoka;))!

… no, bodi bubana in cartaj se še zame…. ker jaz nisem nikoli bubana in se nikol tako ne crkljam… smrk smrk.

papa in nočko v tvojo šukico

Okej…pa se še malo igrajva…bodo potem sanje lepše, bolj nagajive;))!

Boš spal v pižami ali……na kljub bolezni…me moja nagajivost ne zapusti…

ma ne morem bit vižami jo prevroče za to

upam da je ti tudi…………. a a a
madona dejmo se mal igrat pred spancem ja to mi deli

KAKO BOM SPAL KO OTROK

/

da bova oba spala gola…se lepše čuti…aneda…se smejim…joj…vročina dela svoje in mi je oproščeno in pika!

pa-pa

Jaz…grem nazaj u šukco…pa upam, da se še kaj javim danes…fejst nagajajte, se imejte radi…vitek…no kje si…te čakam…greš u mojo šukco ali ne;))?! No če si premisliš…te čakam, brez pižamke neeee…

… ordini , capo !

Niki se podreja ukazom , tako!

p.s. aja , dobro jutro , Slovenija :)))

ja ja že letim madona dej mau placa urihtej da ne bo pretesno madona

no lepo ajaj pa se zvečr še kej klikamo pišemo

/

A kurje riti pa ne pozdraviš,kaj?
Nisem namreč tolk gvišen,da smo še v SLO.
Ljubčka naši Niki!
Sp

Tam , kjer ti pleskaš hiško pa že ni kurja rit !
Tam je eden najlepših koncev naše domovine !
(čeprav mal vleče na Furlanijo , hehe … ma sem se ravno včeraj pogovarjala z enim Furlanom , pa je malo govoril tudi v svojem jeziku – ful hecno , ful lepo se sliši :)))

Lupčka , zlati , samo zate (pa še en pobožek za delikventa:) !

Dala sem ti placa…pa še kaj drugega si čutil…no lepo ninaj sedaj tudi ti…te cartam, nagajam, božam s svojimi žarki…cmoka…

Hvala Niki!
Se moram počasi spravit in ti na mail odgovorit.
Sp

sonček dobro jutro!

ej kolk je blo pa finooooo,tole tvoje božanje pa cmokanje tolk je pasal da morva ponovit velja.NORO DOBR

/

…sonček pa zna…božat, pa cartat…pa naj bo ta zunaj ali jaz…seveda ponoviva…;))

MA SPLOH NE VEŠ KOLK JE PASAL DEJVA PONOVIT ČIM PREJ.

/

ma kaj čakava…pejva takoj zdaj…mi paše…da te čutim…mi paše za znoret…gre ena pesem…ja to mi deli in pika!

EVO ŽE LETIM,ŽE DELAM,ŽE ……..

/

New Report

Close