Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček sije in lep dan bo…

Sonček sije in lep dan bo…

EVO ŽE LETIM,ŽE DELAM,ŽE ……..

A JE DOBR A A A

/

Uživam…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

MISLM EN SAM UŽITEK TE JE A.NO SAJ JAZ TUD UŽIVAM OOOOOOOOJAAAAAA

/

Ja priznam…uživat pa znam…no tudi dajati užitke…saj čutiš to…cmoka;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kaj še vedno me boš pa zmatrala madona tolk užitka.JA SEJ TI GA DAM ŠE VEČ

/

Ja še pa še…neeee…ali nehava…no saj grem počasi…še malo ninat…da bom zvečer še bolj za stvar…cmoka…

SPET GRE NINAT KAJ SM SPIŠ?NI DOBRO JA UŽIVAJ

/

SPET GRE NINAT KAJ SM SPIŠ?NI DOBRO JA UŽIVAJ PA NAME MISL

/

Bubana sem še…no še vedno me daje prehlad…je že skoraj okej…in da te bom lahko pocartala še zvečer kaj…grem še malo počivat…cmoka

Drugače pa SončeK…ornk miga…in spi samo ponoči…

Bom mislila…bom toliko tvoja…kot boš ti moj…zmenjeno?!…No lumpa sva oba ni kaj;))!

ČAU SE PIŠEMO ZVEČER

/

Evo poljubček…moj…ki zadane…pa se bereva še čez nekaj časa…ko se SončeK spet malo spočije…pa-pa

JA SEJ VEŠ KOLK SM JAZ TVOJ FUUUUULLLLLLLLLL

HAHAHAHAHAHAHAHA DA PADEŠ DOL

/

Se smejim…imava srečo, da papir…no kompjuterček vse prenese…ja lepo, da se imava tako radadadad…se smejim tudi jaz…sva bila sedajle…kot dva otroka…sedaj pa res šibam…

NO ŠIBAJ V POSLO SE CAJTAT,PA SE POL PIŠEVA ZVEČER

ČAU

/

kaj je vidva zapeljivca ?
a bo kaj al ne ?

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

ne ker sonči spi

/

Bo…bo…no delava na temu, da nekaj bo…aneda;))

New Report

Close