Sonček zlati…..
Čeprav je zunaj mraz nas sonček lepo greje čez šipe……
Spomini….pesem :
Zlato sonce me spominja nate,
kjerkoli sem ,v srcu nosim tvoj nasmeh..
čutim še tvoj dih in sto poljubov..
še vedno iskre v mojih so očeh……
Spomini……
Kje ste nedeljski zaspanci….????
A se spomnite tele pesmi:
Brez ljubezni mi živeti ni..
srce mi moje to veli
+V njem ni sreče ne žalosti,ni ne gorja
ne radosti….
Zato dragi moji:ZAR tvojih oči prižgal v meni je plamen telesa…
Čar tvojih besed me je ponesel v deveta nebesa…….
Lep dan vsem
Zaljubljena muca hihihihi
Pozdravljeni,
Sonček je, burja vztraja, vseeno pa vonj po pomladi še ni minljiv, celo z majnicami na mizi je močnejši.Ljubezen je tudi, pa čeprav konec delavnega dneva le z kančkom možganov pomislim, kaj vse bi lahko, a od utrujenosti skoraj ne morem.Prelepa je ta pomlad(moj najljubši letni čas), ko se vse rojeva, ko ptički gnezdijo, mlade muce so na pohodu, vse je zeleno , rožnato, dišeče………kaj ne bom zaljubljena, pa polna energije.Danes sem prebrala članek Duša najde dom-vzpodbudne misli za žensko dušo,kjer med drugim piše :
“Nobenega razloga ni, da bi privabila tipično pomankljivo količino sreče in izpolnitve s tem, ko bi se zadovoljila z odnosom, ki posreduje seme stresa ali nekompatibilnosti.Razumem, da veliko ljudi verjame, da so to norme v odnosih in sami sebe pripravijo do tega , da bo odnos deloval, s čimer pravzaprav mislijo zminimanizirati občutek, da nekaj manjka .Zaslužim si boljše.Prav tako razumem, da večina ljudi začne odnos v fantazijski deželi, verjamejo , da njihov odnos ne bo tak kot sosedov. Zaslužim si boljše od zaslepljenosti in iluzije.Kar zaslužim, je odnos narejen v nebesih, in preprosto stabilen v nebeškem občutku, brez velike potrebe po težaškem delu.Odnosi so lahko nebeški….in to si zaslužim.Ne bom se sprijaznila z manj.”
Torej, vsem želim odnos, ki se zdi kot nebesa na zemlji.
paty, ki pride in gre in doooolgo natvezi.
čao