Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček,Pippo?

Sonček,Pippo?

Sonček: a si za hip v kino skočila? 😉
Pippo: si nevihto cviknu kaj,stari?Sem jo dol proti tebi nagnal! 😉

kuku,
jaz sem tu…

če sem zadost dobra zate, se razume….

hihi

Ti si princesa tega foruma!
Cmoooka!

Opa, ne hodit s takimi vn…. mi je kar vroče ratalu….. oštja, da ne ratam še vlažna…..

Pismo, kašen vroč in naporen dan je za mano…. zdej mi pa kišta tolk počasi dela, da se je za zjokat…..

kaj počneš, kljuka? :**

Sp, ti pa maš same neke nove sodelavce tukaj…se sploh več ne razumem kdo je kdo

Razsajam po forumu in vmes še malo na mesengerju kramljam!
🙂

Te ocmokam in oslinim od glave do pete!
RTI!
Ne,sami stari prdci smo,več al manj!
😉

Sp, cmokije tudi tebi…take ta prave
ma kaki stari…če so sami novi nicki 🙂

A teku…. u glavnem, da si priden! hihi….
no, jst sem pa glih dobro prišla domov s ceremonije, na kateri so mi slavnostno podelili diplomo…. oštja, je blu vroče…..

zdej grem pa počasi pod tušeka (že tretjič danes, hihi), potem pa v šukico….. ihhhaaaaaaaaaaaa

cmoka

A jaz? Jaz sem stara koklja na med.over.net. In nova koklja v tej vaši kletki ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!Ti predstavim Poletko…našo ustanovno članico tega foruma…sam mal trokira zadnje cajte,ker je…khm….ah vsega pa ne povem!
😉

ja, lepo lepo…
cmokija od mene za dobrodošlico

sp…kak si prijazen, da mi tako fajn miško predstavljaš 😉

vsega pa ne povedat :))))))))

Za kaj?saj jim nisem neč naroču naj ti kej dajo!
😉

No…..je blizu tebe doma!
;-)))))

Hvala za dobrodošlico ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

aja??? ne morem verjet ;))))

Je že prepozno… So ti ljudje tukaj takooo zgovorni, da si še mislit ne moreš, hehe…. Brez skrbi: nič nočejo izdat, barabe ;)).

A se naš čuje vse tja na primorsko? 😉

Pozdravljena Poletka!

Dolgo te ni bilo na spregled! Takoj na javljanje vzrokov!

Morebiti bi tudi ti potrebovala nov nick. Nekako v indijanskem stilu npr. Jutranja rosa, Večerna zarja, Počeni kondom….

Tebi bi pristajali sledeči: Pojoča travica, Zaplezana kozica, Poletna kobilica…

Pa lp.

F.

Frčati, frčati...

…en drug zdej prebrat…sam je šla v kino!:-))))

Za v opravičilo: tisto z barabami je pri meni bolj ljubkovalnega pomena… (Uf, za las je bilo to…..) 😉

…govoriš?
Zame je kompliment!Drugače sem pa še pizda,svinja,gofla…pa še kej bi se našlo!
In vse mi je sam ena oseba podelila!
😉

Komu kej naroču?

Ne me hecat… sem bla pridna in resna študentka… in sem si jo zaslužla!!!!

cmoka

Ma saj za tebe me ni strah, da bi napačno razumel… (če bi bila zlobna, bi pripomnila, da tako nič ne razumeš, pa nisem zlobna 😉 )…. Drugi bi znali to bolj resno vzet – no, sicer res ne v kletki, bi rekla :).

New Report

Close