Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonček,Pippo?

Sonček,Pippo?

Iiiiiii, čestitam!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

?????

Tu meni ne smeš reči sam par besed….pa ne povem še katerih!
Pa tudi,če jih rečeš…pravzaprav nič narobe…saj smo ta odtrgani forum in boš pač primerne nazaj dobila!
😉

Saj samo malo provociram… Nič me resno jemat – me od bolečin trga :(.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mlado bitje lahko trga sam ena stvar…..
😉

Aham: zob, pa glava že od jutra. Moj dragi mi je namreč za lep vikend in še lepši začetek tedna domov prinesel…nahod :(. Zdaj sem pa čisto… ne bo rekla kaj, ker bi namerno narobe razumel ;).

…že un dan skurcal?A te je treba še enkrat?
takoj nazaj star nick,če ne napišem,kdo si!
Hud!

Saj te razumem!Iz bolezni se pa jaz nikoli ne delam norca!
Cmoka na kolence…da se ne nalezem nahoda.

Hvala, hvala… Bo ziher pomagalo ;). Evo: si si eno plus točko pridobil :)))))).

Saj bom pa že čez kako minuto kakih 20 izgubil….
😉

Tolar na tolar palača, točka na točko…. posoda v Interšparu ;).

Imam že vseh 30 zbranih!Pa še neki čez!
Brez veze!Glih tko moraš tist prdec pleha plačat….in to se mi zdi kar normalno,brez kakega popusta na tiste žabje pike!
🙁

No, glej… Posoda (tista največja za 3 jurje) stane v redni prodaji (ok, ni čisto enaka – barva in ročaj sta drugačna) enih 8 do 9 jurjev (Bigbang – pa ne delam reklame). In če že v šparu nakupiš za take ogromne vsote, ti pa lahko tistih 5 jurjev enkrat šenkajo, ali ne? 5 jurjev tu, 5 tam… Saj ne, da bi za nalašč kupovala, da bi točke dobila – samo če jih že brezveze dobiš in zbereš, potem jih lahko tudi “vnovčiš”, ali ne? Pozitivno na stvar gledat, pozitivno :).

Pozitivno bi bilo tako,kot to delajo naši sosedje Lahi!
Zbiraš punte in potem tist artikel dobiš ZASTONJ!Ne pa še neka doplačila,kaj kurac,saj nismo mone,da ne bi vedli,kolk tist plehnat pisker stane zares!
Sorry,me je skurlo!
Kolk puntov sem zdej zgubu,da na konc…nič ne dobim?
;-)))

:)))))) pa sem te spet razkurila… Mi pa vedno uspe ;).

Aja: da ne bo pomote: nehote uspe.

Ne ti meni zizike majat…no tko nekako..sem u kinckotu neki gledala…se mi je kolcalo…evo…opravljal si me..lump,hahaah

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

daj,da ti dam cmoka…na koleno seveda!
;-))))

Pejd na morje prosim,ker če ne me bo……..klinc,ne napišem!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
😉

Nič, grem jaz, preden Sp kak Herzinfarkt zaradi mojih provokacij in izjav dobi :). Lahko noč, vsi dežurni :).

Miši lepo spi!Mene druge stvari res skurijo…ti si pa še par svetlobnih let od tega!
Cmoka in lepo spi!
🙂

A luliko si si umila….sam tolk,zarad higiene na forumu mislim,nič osebnega!
;-))))

Tih bod…bodi diskreten…hahaha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sprevrzenc pokvarjen

My name is Sp!Sprevrženc Pokvarjen!
My pleasure to meet You Frogy!
😉

New Report

Close