Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonči se je…

Sonči se je…

………..z globinom namazala,sam zato,da bi me premagala!
😉
Sp

:))))))))))))))))))))))))))))))))))999

Cilj posvečuje sredstvo SP

Bi ti pasalo…da bi bla potem vsa mastna…zal je soncek bozal moje telo…no bolj senca…in rezultat je cokolada…kaj morem..ma ze mene rajs ko tebe…ti si rita lubenicasta…no rdec ko lubenica,hihihi…pa ne zganjat zdaj fofsije…saj ne ves kaksna sem…mogoče pa lažem;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sasko ti pa z mano drž;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja eni imamo jajca za poslat…drugi pač ne!
😉
Sp

Ja, obljubim, da bom pristranski :))))))))))))))))))))

Se smejim…naturale je tisto pravo in edino…kaj slike…to je lahko fotomontaža…sem ti že rekla da prileti na kafe…in se boš prepričal…ampak nimaš jaja…za kaj tazga…tko;))

ablube…ablube…nc ne verjamem…vi deci ste tko…kot zapiha veter, le cakaj se me;))

Cakam :))))

New Report

Close