Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sonči, žal mi je

Sonči, žal mi je

…….. hihi……. ti nisem povedala, da sva se včerej dala dol z mojim…….. hmmmm…… ne, ni ljubimček………. moj najfrend je….. saj veš, moj Cvetko – tvoj Medi…………. in, noooooo, nekej sva se tudi cmokala…………. upppsssss…… alora, ma unga v tvojem imenu sem mu pa pozabla dat…………. sej ne zameriš? ;)))))))))))))))

hihihi……… sem lumpa, anede? no, sej to mi pa tud najprjatu pravi………. no, skor usi mi že teku pravijo…………….. a nej se tega veselim al žalostim… al nej se zamislim nad sabo?………. eh…….. ehm…

čauči

packa..haha..okej..nc se ti ne sekiri kaj pravjo drugi..ce tebi to pase..in te zaradi tega ne boli dusca..ma ej..uzivaj..kaj cem ti rect druzga..haha..lumpa si..tko da ves…medi..moj..smrk..kako si mogu;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Od tvojih obljub in nategovanj pač ni mogu živet!
😉

a ti kle delas kaj druzga…aaaaaaaa..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Kar sem obljubu….sem uresniču!In ti žaba to dobro veš!
Grrrrrrrrrrrrr!

tudi jaz..in ne zezi ti mene kle..samo nekaj fali..in tist nisva datirala..zato ne zezi..in ne zezi..kar obljubim..izpolnim..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Že predeš!Taka si mi všeč!
😉

najari jo, jarec!

upsssssss

A misliš,da bi se pustila?
Pa ne ta!!!!!!!!
Ima neke moralne zadržke.
😉

dej dej……… kumi čaka, da jo! kaj ne vidiš?????

Pa ne ta!!!!!!!!!
Verjemi!
;-)))

helcka..le cevlje sodi naj kopitar..in verjem kar prav sp..verjem..nismo vse take..nenene;))

New Report

Close