Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sončku…

Sončku…

skregani? Ja kdaj so se pa imeli čas skregat?!? A mimo foruma?

A ti to misliš mamiko…ali zmajeka?!? Ali obe? ;))))))

Nisem hotel rečt, da si edina, pač pa da je prijetno se sončit v tvoji luči…in ti to dobro veš…in ti zanalašč…ti,ti… ;)))))))

Hojla druščina. Jaz se res že dolgo nisem oglasila ampak zdaj berem vse kar se nanaša na nosečnost. Sem glih v takšnem obdobju, da ne vem kaj mi paše, hrana mi diši in smrdi vse ob enem, čeprav vse pojem kar najdem, slabosti, slabosti in spet slabosti. Postajam sex bomba vsaj kar se prsi tiče, moj seveda zraven trpi ker se jih ne sme dotaknit niti z pogledom, saj neverjetno bolijo. Vglavnem uživam v nosečnosti.

Pa lep pozdrav vsem!

ooooooo pinki 🙂
tole pa tako rada preberem. lepo cartaj bušija in uživaj v tem čudovitem obdobju. saj slabosti bojo minile 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eeeeej, tole je bilo pa lepo slišat, Pinki! Čestitam!

Bo pa tole prvo “tasitno” obdobje kmalu mimo, pa boš cvetoča nosečnica postala… :))))

stari

leta letijo - iščem stevardeso

Japkica, Ben hvala za čestitke in lepe želje, aja pa Razo tebi tudi hvala za dolg komentar hi, hi hi.
Zadnje čase pa bolj malo debatirate. Se že pozna, da je zunaj mrzlo, dekleta ne nosijo več kiklc, zato so se fantje malce ohladili.
Pridni bodite jaz sem tak zdelana, da se mi niti pisat ne da, vas bom pa pridno brala.
Pozdravček!

New Report

Close