Sončna očala – kvalitetna in poceni
Sama sem jih kupila pri optiku in niti niso bile tako drage, so pa zelo dobre.
Dokler je z očmi vse v redu si lahko kupiš sončna očala za 20 €, ko pa imaš kakšne probleme z očmi pa hitro ugotoviš ali so dobre ali ne.
Mi je že kar nekaj znank tarnalo, kako ne vidijo s sončnimi očali in imajo probleme. No, te problemi so čudežno izginili z nakupom kakovostnih sončnih očal.
Sicer pa so očala pri “mojem” optiku cca. od 70€ navzgor (se pa najdejo tudi dražja).
Dokler je oko “zdravo” ni problema, ko je pa kaj narobe (pa ne samo dioptrija) pa je veliko odvisno od kvalitetnih očal.
Sestra ima probleme, ker jo boli glava, če je sonce. Če ima sončna očala iz “trafike” se ji med hojo delajo “luknje” in hodi kot pijanec. Nevem drugačje povedat. Ko ji je mož za rojstni dan kupil kvalitetne očale (njej so bile predrage in ni bilo nikoli za njih denarja) so te problemi izginili. Je pa tudi res, da ima sedaj tista očala že 7 let in dolgoročno gledano so se že zdavnaj izplačala.
Prav takšna je od fanta mama, ki je enkrat imela udarec v glavo. Če nima očal jo začne boleti glava. Z slabimi očali jo tudi boli glava, z dobrimi očalami pa je vse v redu. In te dve ženske drugačje nimata dioptrije.
razvajene evo, ja okapam ali pa grabim travo s sončnimi očali
kaj je res in ni hodi enkrat k optiku pa probaj kakšna dobra očala pa boš videla razliko. Sama vem kakšna je razlika in točno vem kakšna bodo moja naslednja sončna očala. Tista iz trafike sigurno ne.